Της Μαίρης Ζαπίτη

οποιος θέλει να βοηθήσει με τις δυνάμεις των Αγγέλων για το θέμα των πυρκαγιών στη χώρα μας και τους συμπολίτες που έχουν πληγεί τώρα και στο μέλλον προτείνω το εξής.

Μπορεί να επικαλεστεί τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, που είναι αυτός που ελέγχει το στοιχείο της φωτιάς, που βοηθάει σε επικίνδυνες καταστάσεις και δίνει στους ανθρώπους κουράγιο και δύναμη να ανταπεξέλθουν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Επίκληση:

Αρχάγγελε Μιχαήλ βοήθησε σε παρακαλώ με την ισχυρή δύναμη της Αγγελικής σου Σπείρας να σβήσεις όλες τις πυρκαγιές της χώρας και δώσε δύναμη και κουράγιο σε όσους κινδυνεύουν και έχουν πληγεί.

Οραματίσου τώρα τον Αρχάγγελο Μιχαήλ πως δημιουργεί με την δύναμη του σπαθιού του μια ισχυρή Σπείρα πάνω από τις τοποθεσίες που πλήττονται και παρατήρησε πως σβήνουν οι φωτιές.

Επίσης ζήτησε του να έρθει σε επαφή με όλους τους Φύλακες Αγγέλους των ανθρώπων που έχουν ανάγκη την υποστήριξη του, για να μεταφέρουν στον προστατευόμενο τους την δύναμη, το θάρρος, το κουράγιο, την προστασία και την ασφάλεια που χρειάζονται.

Μείνε για όση ώρα το επιθυμείς με αυτή την πρόθεση.

Μετά ευχαρίστησε όλους τους Αγγέλους για τη βοήθεια τους.

Όσοι πιο πολλοί θα συμμετέχουμε με αγάπη, τόσο πιο αποτελεσματικό θα είναι.

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας