Ξέρεις ότι μπορείς να προσκαλέσεις την Οικουμενική αγάπη στην ζωή σου και στην ανθρωπότητα; Σε όλον τον κόσμο, από τις 12 Δεκεμβρίου 2018 έως την 1η Ιανουαρίου 2019… Στην Ελλάδα, από την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 έως και τις 6 Ιανουαρίου 2019…

 

Μεγάλη δράση για την Οικουμενική αγάπη.

Ανακάλυψε πώς η αληθινή Αγάπη ξεκινά με το «Ευχαριστώ» των 21 ημερών για να δημιουργήσει ένα ισχυρό κύμα θαλπωρής της καρδιάς μέσα στην Αύρα της Γης.

Το θυμάσαι; Μια παγκόσμια εργασία για την Ειρήνη ξεκίνησε τον προηγούμενο Σεπτέμβρη από τους Εσσαίους. Απέναντι στην συσσώρευση ενεργειών πολέμου και διχόνοιας στην Αύρα της Γης, ξεκίνησε ένα κάλεσμα όλων των αφυπνισμένων ψυχών των καρδιών καλής θέλησης.

Είστε πολλοί που ανταποκριθήκατε με την παρουσία σας σε ολόκληρο τον κόσμο. Είτε ερχόμενοι στις μεγάλες συναντήσεις Εσσαϊκές συναντήσεις, είτε υποστηρίζοντας μέσω της προσευχής.

Η ισχύς της προσευχής και της σύνδεσης είναι απλώς απίστευτες.

Αυτή η εργασία συνεχίζεται τώρα.

Αυτήν την περίοδο του ηλιοστασίου του χειμώνα, τώρα που οι νύχτες είναι μακρύτερες από τις ημέρες, έχουμε 21 ημέρες για να δημιουργήσουμε μία ενέργεια οικουμενικής αγάπης. Ένα κύμα θαλπωρής της καρδιάς ισχυρό, μέσα στην Αύρα της Γης.

Οι Εσσαίοι συγκεντρώνονται για να τιμήσουν την Οικουμενική αγάπη, την Ειρήνη.

Ένα παγκόσμιο κάλεσμα ξεκίνησε και πάλι.

Είσαι προσκεκλημένος να υποστηρίξεις αυτήν την εργασία ανεξάρτητα από τις πεποιθήσεις σου, τον πολιτισμό σου, την κουλτούρα σου, την θρησκεία σου.

Την ώρα που οι οικογένειες είναι εύθραυστες, πολυσύνθετες, τώρα που οι δεσμοί αποδυναμώνονται και η βία και η καχυποψία εγκαθίστανται: η δύναμη δεν μπορεί να έρθει παρά από μέσα. Είναι ζωτικό να ενισχύσουμε όλους τους δεσμούς μας, να τους καλλιεργήσουμε σαν ένα πολύτιμο δώρο.

Εάν λάβεις αυτήν την πληροφόρηση σημαίνει ότι είσαι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο συνδεδεμένος με την μεγάλη οικογένεια ψυχής των Εσσαίων.

Να πώς να προχωρήσεις:

Συνειδητοποίησε: Το πιο ωραίο δώρο που μπορείς να κάνεις είναι ο εαυτός σου.

Για να φτάσεις στην Οικουμενική αγάπη είναι απαραίτητο να ηρεμήσεις. Να συμφιλιωθείς. Να κάνεις Ειρήνη με τον εαυτό σου, με τις επιλογές σου, με το περιβάλλον σου, με τον κόσμο, με την ζωή σου και με την Ζωή.

Το πρώτο βήμα είναι να ξέρεις να λες «Ευχαριστώ»
 • Κάθισε με άνεση. Μπες στην ηρεμία και την εσωτερική γαλήνη, αναπνέοντας απαλά και βαθιά.
 • Κοίταξε με ηρεμία το θετικό μέσα σου μέσα σε ό,τι σε περιβάλλει.
 • Κοίταξε όλα τα δώρα που ήδη παίρνεις κάθε μέρα δίχως αναγκαστικά να τα προσέχεις. Όλους τους ορατούς και αόρατους φίλους που έχεις.
 • Φτιάξε μία φλόγα ενώνοντας τα δυο σου χέρια με τις παλάμες. Τη μία παλάμη ακουμπισμένη κολλητά απέναντι στην άλλη, μπροστά στην καρδιά σου. Εάν θες να πας μακρύτερα, μπορείς να πάρεις ένα φυτικό κερί και να το φορτίσεις με δυνάμεις αγάπης, τοποθετώντας το ανάμεσα στα χέρια σου κατά τη διάρκεια όλης της προσευχής.(Αυτό το κερί μπορείς να το ανάψεις από τις 24 Δεκεμβρίου έως την 1η Ιανουαρίου του 2019.)
 • Νιώσε την θαλπωρή ανάμεσα στα χέρια σου και κάνε την να μεγαλώσει. Είναι μία φλόγα ισχυρής, θερμής, γλυκιάς, απαλής αγάπης που σε περιβάλλει.
 • Μέσω της συνειδητής σκέψης περίβαλε με αυτήν την φλόγα όλους εκείνους που αγαπάς και δεν αγαπάς, κατόπιν όλες τις πέτρες, τα φυτά, τα ζώα, την ανθρωπότητα, τους Αγγέλους, τους Αρχαγγέλους, τους Θεούς, ολόκληρη την Γη.
 • Φαντάσου όλα τα πρόσωπα που κάνουν αυτήν την προσευχή ως φλόγες που ανάβουν σε ολόκληρη την Γη.
Πες:

Ευχαριστώ την Μητέρα-Γη για την αγάπη της και για όλα τα δώρα που μου κάνει κάθε στιγμή.

Αφυπνίζομαι και αναγνωρίζω ότι η γη που με στηρίζει και με τρέφει είναι ένα δώρο.

Το νερό που με λούζει, με ποτίζει, με ξεδιψά, με εξαγνίζει είναι ένα δώρο.

Ο αέρας που αναπνέω, που με περιβάλλει και με θεραπεύει, είναι ένα δώρο. Η φωτιά που με φωτίζει, με ζεσταίνει και με ζωοποιεί είναι ένα δώρο. Ευχαριστώ τα ορυκτά που μου προσφέρουν την σταθερότητα, την αξιοπιστία, την δόμηση.

Ευχαριστώ τα φυτά που μου προσφέρουν την επιδίωξη της ομορφιάς, της βούλησης του φωτός μέσα στην ζωή μου.

Ευχαριστώ Τα ζώα που μου προσφέρουν την ευαισθησία να μεταμορφώνομαι και να αφυπνίζω τις αισθήσεις μου.

Ευχαριστώ τους σοφούς και καλούς ανθρώπους που μου προσφέρουν την δυνατότητα να αφυπνίζομαι, να ανυψώνω το επίπεδο της συνειδητότητάς μου και να βαδίζω στο μονοπάτι του Φωτός.

Και εγώ επίσης θέλω να είμαι ένα δώρο για τον άλλον, μια προσφορά για τον Θεό μέσα στον άλλον και μέσα στον ίδιο μου τον εαυτό.

Ευχαριστώ τους Αγγέλους, τους Αρχαγγέλους και τον Θεϊκό Κόσμο για την ευλογία και την προστασία που μου προσφέρουν καθημερινά.

Ευχαριστώ τον Ουράνιο Πατέρα μου για την αγάπη Του και για όλα τα δώρα που μου κάνει κάθε στιγμή. Ευλογία αγάπης. Ευγνωμοσύνη. ΑΜΗΝ.»

 • Την ώρα που κάνεις αυτήν την εργασία σπίτι σου, σκέψου τους Εσσαίους και τους φίλους τους που είναι συγκεντρωμένοι σε ιερά μέρη, πραγματώνοντας αυτήν την εργασία ταυτόχρονα με σένα και συνδέσου μαζί τους. Θα λάβεις μια δύναμη.
 • Μπορείς να κάνεις αυτήν την εργασία μερικά λεπτά κάθε μέρα και μπορείς να κάνεις τη διαφορά. Είναι απτό, συγκεκριμένο.
 • Κάνε το στο ρυθμό σου, ακόμη και μία φορά την εβδομάδα κατά την διάρκεια των 21 ημερών ή μόνο την κίνηση.
 • Μπορείς να το κάνεις μόνος σου ή με τους φίλους σου, με την οικογένειά σου.
 • Μοιράσου, κάνε like, κοινοποίησε το στους ανθρώπους που αγαπάς.
Μικρή προσθήκη:
 • Εάν το επιθυμείς, τις πρώτες 12 μέρες, κάνε αυτήν την εργασία με ένα σβηστό φυτικό κερί ανάμεσα στα χέρια σου σχηματίζοντας την αρκάνα της φλόγας για να την φορτίσεις με την προσευχή σου.
 • Την εβδομάδα των Χριστουγέννων και των γιορτών του τέλους του χρόνου, μπορεί να ανάψεις αυτήν τη φλόγα όταν θα είσαι με την οικογένειά σου, με τους φίλους σου, ώστε και εκείνοι να επωφεληθούν από την εργασία σου.
 • Μόνος σου, μπορείς να συνεχίσεις να ενεργοποιείς αυτήν την προσευχή ανάβοντας κάθε φορά την φλόγα της οικουμενικής Αγάπης, προτού να ξεκινήσεις την εργασία σου.

 

ΟΙΚΟΣ ΕΣΣΑΙΚΗΣ ΣΟΦΙΑΣ

ΟΙΚΟΣ ΕΣΣΑΙΚΗΣ ΣΟΦΙΑΣ

Η VERTU ESSENIA ΟΙΚΟΣ ΕΣΣΑΙΚΗΣ ΣΟΦΙΑΣ είναι μια ομάδα ανάπτυξης της πνευματικής και εσωτερικής οικολογίας. Οι στόχοι της αφορούν στην προώθηση εκπαιδευτικών μεθόδων και πρακτικών που αφορούν στην σύνδεση του ανθρώπου με το ιερό της Φύσης και τη μελέτη των Νόμων που διέπουν το Σύμπαν.

Μέσα από συγκεκριμένες πρακτικές και εσωτερικές διδασκαλίες αφύπνισης, θεραπείας, δόμησης και διαμόρφωσης των λεπτοφυών σωμάτων και κέντρων του, ο άνθρωπος έρχεται σε επαφή με τον εαυτό του και με την πρωταρχική ουσία μέσα σε όλα. Αυτήν την ουσία καλείται να προστατεύει ως το πολύτιμο αγαθό της ζωής.

Δείτε τα πλήρη στοιχεία της VERTU ESSENIA ΟΙΚΟΣ ΕΣΣΑΙΚΗΣ ΣΟΦΙΑΣ
ΟΙΚΟΣ ΕΣΣΑΙΚΗΣ ΣΟΦΙΑΣ

Πρόσφατα άρθρα του συντάκτη ΟΙΚΟΣ ΕΣΣΑΙΚΗΣ ΣΟΦΙΑΣ (όλα τα άρθρα)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Στη γέφυρα του Γαλατά

1 σχόλιο

 1. […] Εργασία 21 ημερών με ευχαριστώ για την οικουμενική ειρή… Ξέρεις ότι μπορείς να προσκαλέσεις την Οικουμενική αγάπη στην ζωή σου και στην ανθρωπότητα; Σε όλον τον κόσμο, από τις 12 Δεκεμβρίου 2018 έως την 1η Ιανουαρίου 2019… Στην Ελλάδα, από την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 έως και τις 6 Ιανουαρίου 2019… […]

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.