Εργαστήρια ενεργοποίησης ανέργων σε Αττική και Θεσσαλονίκη

0
Εργαστήρια ενεργοποίησης ανέργων σε Αττική και Θεσσαλονίκη

105 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Εργαστήρια ενεργοποίησης-κινητοποίησης ανέργων σε Αττική και Θεσσαλονίκη, θα υλοποιήσει ο ΟΑΕΔ στις 27 Απριλίου από τις 09:30 έως τις 15:00, στο πλαίσιο του στόχου που έχει θέσει ο Οργανισμός, για παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανέργους.

Μέσω των εργαστηρίων, οι συμμετέχοντες αποκτούν ολοκληρωμένη βιωματική πληροφόρηση σχετικά με τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που υλοποιούνται από τον ΟΑΕΔ (Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Συμβουλευτική των Τεχνικών Αναζήτησης Εργασίας, Συμβουλευτική Ανάληψης Επιχειρηματικών Πρωτοβουλιών).

Μετά τη διεξαγωγή των εργαστηρίων, οι ωφελούμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν σε ολοκληρωμένα προγράμματα συμβουλευτικής.

Σε ποιους απευθύνονται: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι πολίτες που έχουν κάρτα ανεργίας σε ισχύ.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος: Προκειμένου να συμμετάσχετε στη συγκεκριμένη δράση θα πρέπει να απευθυνθείτε σε Εργασιακό Σύμβουλο της υπηρεσίας που έχετε  εκδώσει την κάρτα  ανεργίας σας, ώστε να λάβετε τις απαραίτητες πληροφορίες.

Πηγή: ΟΑΕΔ

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Στην Όμορφη Ζωή είμαστε αφιερωμένοι με πάθος στο σκοπό να ενημερώνουμε τους ανθρώπους για τους δρόμους που υπάρχουν για να βελτιώσουντην ζωή τους.
Στόχος μας να αποτελεί την πρώτη επιλογή για κάθε αναγνώστη που θέλει να διανύσει το ταξίδι της ζωής του όμορφα και με θετικό τρόπο.
Αν θέλεις κι εσύ να συμμετέχεις στην ομάδα μας, σαν αρθρογράφος ή συνεργάτης, στείλε μας μήνυμα στο info@omorfizoi.gr
Όμορφη Ζωή Άρθρα

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας