Εργαστήριο Σκέψης |Σε μορφή e-book οι σημειώσεις του σεμιναρίου | Μέρος Β

0
Εργαστήριο Σκέψης Σε μορφή e-book οι σημειώσεις του σεμιναρίου Μέρος Β

62 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Από τις εκδόσεις του ‘’Εργαστηρίου Σκέψης’’ κυκλοφόρησε σε βιβλίο (μορφή E-Book) το δεύτερο τμήμα των σημειώσεων από  το διεθνές διαδικτυακό πρόγραμμα μαθημάτων με θέμα: ‘’Εισαγωγή στη Φιλοσοφία της σύγχρονης κοσμολογίας, μεταμόρφωση της σκέψης και εξέλιξη της συνείδησης’’. 

Τα μαθήματα πραγματοποιήθηκαν  διαδικτυακά, οι συμμετοχές ήταν από το Λονδίνο, το Βερολίνο, το Δουβλίνο, τη Νέα Υόρκη, το Σικάγο και την  Αθήνα. Την εισήγηση του θέματος και το συντονισμό του προγράμματος είχε ο στοχαστής Αλέξης Καρπούζος.

Όποιος φίλος-η επιθυμεί να λάβει το E-Book μπορεί να επισκεφθεί τη νέα ιστοσελίδα του εργαστηρίου σκέψης www.ergastrioskepsis.com ή να επικοινωνήσει με το e-mail του Εργαστηρίου Σκέψης (ergastirioskepsis@gmail.com).

Καλό Καλοκαίρι!!!!

Για λάβετε το Α Μέρος των σημειώσεων με θέμα “Μεταμόρφωση της Σκέψης και Εξέλιξη της Συνείδησης” :  Εργαστήριο Σκέψης |Σε μορφή e-book οι σημειώσεις του σεμιναρίου

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Στην Όμορφη Ζωή είμαστε αφιερωμένοι με πάθος στο σκοπό να ενημερώνουμε τους ανθρώπους για τους δρόμους που υπάρχουν για να βελτιώσουντην ζωή τους.
Στόχος μας να αποτελεί την πρώτη επιλογή για κάθε αναγνώστη που θέλει να διανύσει το ταξίδι της ζωής του όμορφα και με θετικό τρόπο.
Αν θέλεις κι εσύ να συμμετέχεις στην ομάδα μας, σαν αρθρογράφος ή συνεργάτης, στείλε μας μήνυμα στο georgia@omorfizoi.gr
Όμορφη Ζωή Άρθρα

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.