“Ετοιμάσου” και θα βρεις αυτό που ψάχνεις!

«Ετοιμάσου» και θα βρεις αυτό που ψάχνεις!, της Βικτώριας Καρυπίδου

2.674 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Της Βικτώριας Καρυπίδου

Kαμιά φορά αυτό που ψάχνεις είναι ακριβώς κοντά σου, όμως εσύ μέσα στην δυσφορία και ανησυχία και ανηπομονησία να το βρεις και να το έχεις, χάνεις ενέργεια, μπαίνεις στην συρρίκνωση και ψάχνεις εκεί που σίγουρα αυτό που χρειάζεσαι δεν υπάρχει. Κοιτάς, ξανακοιτάς, ξαναγυρίζεις, ξαναψαχουλεύεις τα ίδια πράγματα, μήπως και σου ξέφυγε και βρίσκεσαι στην παγίδα που ο ίδιος έθεσες στον εαυτό σου, δεν βλέπεις την μύτη σου ….δηλαδή δεν βλέπεις εσένα, δεν βλέπεις την μεγαλοσύνη σου, δεν ακούς τον εσωτερικό σου πλοηγό/καθοδηγητή, δεν εμπιστεύεσαι πως το Σύμπαν συν-δημιουργεί μαζί σου και προσπαθείς να βρεις/λύσεις από την περιορισμένη αντίληψη του εγώ, από το δωμάτιο της εσωτερικής φυλακής, από την κλειδωμένη καρδιά από το μικρούτσικο εαυτό που νόμιζες πως είσαι.

Μόλις λοιπόν παραιτηθείς, αφού με τον τρόπο που ψάχνεις να βρεις δεν σε βγάζει πουθενά, αφέσου και επέτρεψε (απλά κλείνοντας τα μάτια για λίγο, βάλε παλάμες μέσα στην καρδιά σου και ανεπνευσε από εκεί, συνειδητά) αυτό το μεγαλύτερο, φωτεινό, ευήμερο μέρος του Είναι σου να εισχωρήσει στο πεδίο σου. Έτσι θα αλλάξει η οπτική σου, θα νιώθεις και θα βλέπεις και άλλες κατευθύνσεις, θα συνειδητοποιήσεις πως υπάρχουν και άλλες προοπτικές.

Έπειτα, ακολούθα τον εσωτερικό πλοηγό που σε πάει κατευθείαν στο σημείο που αρχικά ζήτησες να φτάσεις. Αυτό που ζητάς/ψάχνεις/ποθείς θα σε βρει όταν χαλαρώσεις και αφήσεις τον Master/Πλοηγό/Κοθοδηγητή μέσα σου να είναι ο Διακεκριμένος Συνοδός σου και εσύ θα απολαμβάνεις την Μαεστρία, την Ευημερία, την Συγχρονικότητα και την Χάρις με την οποία όλα θα αρχίζουν να έρχονται στην πόρτα σου.

Αυτό που εσύ έχεις να κάνεις στην συνέχεια είναι να παρατηρήσεις τα σημάδια, να ‘παρνεις τις στροφές’ (όπως ακριβώς σε ενημερώνει ο πλοηγός σου στο αυτοκίνητο) την στιγμή που ενημερώνεσαι πως είναι ορθό να τις κάνεις και να ακολουθείς τα βήματα καταγράφοντάς τα, εάν σου φαίνονται ανυπέρβλητα, δύσκολα και σε φοβίζουν σε πρώτη φάση. Θα έχεις μεγάλη υποστήριξη καθώς ενεργείς σύμφωνα με τις οδηγίες, φωτεινή καθοδήγηση εφόσον αυτό που αρχικά ζήτησες όντως είναι κάτι που θέλεις πραγματικά και εκπληρώνει τις ανάγκες και τα θέλω της Ψυχής σου.

Ένας τρόπος να το βλέπεις από την ΜακροΟπτική είναι να ενεργοποιήσεις την Ενθύμησης της Ήδη Ολοκληρωμένης Υλοποίησης, αυτό που ψάχνω/θέλω έχει ήδη γίνει, έχω ΔΙΑΥΓΕΙΑ να δω/ακούσω τα βήματα του ΠΩΣ αυτή η εμπειρία γειώθηκε στην υλική μου πραγματικότητα. Και έτσι Είναι!

O Master/Πλοηγός/Καθοδηγητής μέσα σου είναι πάντα εκεί και εάν νιώθεις πως θα ήθελες να αποκαταστήσεις αυτή την σύνδεση, σχέση καλύτερα στην ζωή σου ή ήρθε η στιγμή να ενθυμηθείς,να γνωρίσεις αυτό το μέρος της Ύπαρξής σου, το οποίο πολλές φορές αποκαλούμε και ως Ο Ανώτερος Εαυτός μου, τότε ίσως αυτό το Ταξίδι Ενθύμησης είναι για σένα

Πηγή: anagenis.com

Βικτώρια Καρυπίδου

Βικτώρια Καρυπίδου

Η Σχολή Εν-θύμησης και Αναγέννησης "ANAGENIS" είναι ένα πεδίο μεταμόρφωσης των Ανθρώπων-Αγγέλων, που έχουν επιλέξει να ξυπνήσουν από τον βαθύ ύπνο αιώνων –μέσω των πολλών ενσαρκώσεών τους στην υλική πραγματικότητα– και να ζήσουν την ζωή τους συνειδητά, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για όλα όσα βιώνουν και δημιουργούν.
Είναι για όλους εκείνους που πορεύονται το μεταβατικό ταξίδι από την ψευδαίσθηση στην συνειδητή τους πραγματικότητα, εξερευνώντας καινούργιες διαδρομές, απολαμβάνοντας ό,τι κι αν παρουσιάζεται στον δρόμο τους, γνωρίζοντας ότι όλα λειτουργούν σύμφωνα με την Θεϊκή τάξη των πραγμάτων.
Στην σχολή προσφέρονται on-line σεμινάρια/webinars και πραγματοποιούνται σεμινάρια ομαδικά στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη, ειδικά σεμινάρια/εργαστήρια και προσωπικές συνεδρίες "Ενεργοποίηση Κβαντικού Πεδίου".
Δείτε τα πλήρη στοιχεία της ANAGENIS
Βικτώρια Καρυπίδου

Πρόσφατα άρθρα του συντάκτη Βικτώρια Καρυπίδου (όλα τα άρθρα)

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας