Ετήσιες Προβλέψεις 2022 με τον Βαγγέλη Πετρίτση PhD

0
545

Παρακολουθήστε το βίντεο από το Live streaming, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022, με ομιλητή τον Βαγγέλη Πετρίτση, Phd.

Μέσα από το «Ευημερώ» ευελπιστούμε να αναπτύξουμε ένα γόνιμο πλαίσιο επικοινωνίας, ενημέρωσης και μάθησης, με στόχο την ώθηση στην Προσωπική Ανάπτυξη και την Ολιστική Υγεία.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Υoutube για να δείτε όλα τα βίντεο του Ευημερώ:
Youtube: https://tinyurl.com/Evimero

Το 2021 αποτέλεσε μία χρονιά που χαρακτηρίστηκε έντονα από την όψη τετραγώνου Κρόνου-Ουρανού, η οποία εκδηλώθηκε με διάφορους τρόπους και κυρίως με την αποδόμηση και συνακόλουθη μεταρρύθμιση πολλών τομέων της ζωής μας με αφορμή την ισχύουσα υγειονομική κρίση.

Ο Βαγγέλης Πετρίτσης PhD, ψυχολόγος, αστρολόγος και συγγραφέας, μας παρουσιάζει πώς αναμένει ο ίδιος να εξελιχθεί η κρίση αλλά και γενικότερα το κοινωνικό και πολιτικό περιβάλλον μέσα στο 2022.

Επιπλέον, μας παρουσιάζει έναν «αστρολογικό οδηγό επιβίωσης» για το 2022 με κύριο όχημα τις σημαντικότερες όψεις των αργών πλανητών, τις εκλείψεις και τις αναδρομές του 2022.

Συντονιστείτε για να ακούσετε τι εμπόδια αλλά και τι ευκαιρίες μπορούμε να περιμένουμε την ερχόμενη χρονιά μέσα από τα μάτια της Αστρολογίας!

 

Newsletter εγγραφή

vpetritsis

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας