Η Αναστασία Γερολυμάτου είναι η γιαγιά σέρφερ από την Κεφαλονιά που έχει γίνει viral.

 

Παρότι έχει ήδη εντυπωσιάσει τα πλήθη με τις ικανότητες της στο γουιντσέρφινγκ, τώρα η γιαγιά σέρφερ ετοιμάζεται και να γράψει ιστορία πραγματοποιώντας ένα μεγάλο όνειρο που θα ενώσει όλη την Κεφαλονιά και όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα στις 25 Αυγούστου η 81χρονη Κεφαλλονίτισσα θα επιχειρήσει με γουιντ σέρφινγκ το διάπλου Σκάλας Κεφαλονιάς – Κυλλήνη με κατάληξη ένα μεγάλο πάρτι στο Αργοστόλι στις 31 Αυγούστου!

 

«Απευθύνομαι σε μικρούς και μεγάλους. Το κάνω για όλους σας που αισθάνεστε νέοι. Ό,τι κι αν κάνετε να το κάνετε ωραία, σωστά στη φύση, στις καθαρές μας θάλασσες, στα καθαρά μας βουνά και μαζί θα τα καταφέρουμε». Αυτά λέει η ίδια σε βίντεο που δημοσιεύει στον λογαριασμό της στο Facebook προαναγγέλλοντας το μεγάλο της εγχείρημα.

Στο πλευρό της Αναστασίας Γερολυμάτου και στον άθλο των 18 ναυτικών μιλίων που θα επιχειρήσει με το σερφ της έχει στην πλευρό της το μεγαλύτερο από τα Ιόνια νησιά. Επιχειρηματίες, εθελοντές και όλοι οι πολίτες της Κεφαλονιάς έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα της να την «συντροφεύσουν» στην πενταήμερη γιορτή του διάπλου και να την περιμένουν στον τερματισμό. Το μεγάλο πάρτι δηλαδή την τελευταία μέρα του Αυγούστου στο οποίο θα συμμετάσχουν όλοι οι νέοι στην ηλικία και την καρδιά!

«Για την ώρα προπονούμαι σκληρά στις συνθήκες του διάπλου. Είναι κάτι που το περίμενα πάνω από 40 χρόνια και είμαι ευτυχισμένη που θα το επιχειρήσω έχοντας στο πλευρό μας δεκάδες νέους ανθρώπους και ένα ολόκληρο νησί να με υποστηρίζει», λέει περιχαρής η ίδια.

«Πάντα ήθελα να κάνω μία μεγάλη γιορτή, για μένα, για το νησί, για τους Έλληνες και τους ξένους μας που μας επισκέπτονται. Πάντα ήθελα να τους βλέπω μαζί. Σάββατο βράδυ, λοιπόν, την τελευταία ημέρα του Αυγούστου στο κέντρο του Αργοστολίου μπροστά από την Περιφέρεια θα κάνω μεγάλο πάρτι για όλους με την βοήθεια και των επιχειρηματιών που με βοήθησαν. Ας είναι καλά ο Δήμος Αργοστολίου και η Περιφέρεια που και αυτοί που με βοήθησαν πολύ. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Χρόνη και τη Σοφία. Ο Χρόνης θα είναι και ο dj του πάρτι», αναφέρει η γεμάτη κέφι και ενέργεια 81χρονη.

Και μας προειδοποιεί «Θα βγουν τα ψάρια στη στεριά με αυτό το πάρτι»…

Διαβάστε ακόμη: Στα Ρεκόρ Γκίνες η 81χρονη σέρφερ από την Κεφαλονιά

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας