.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

2ος Βαθμός Ρέικι : Ενεργειακή Θεραπεία σε παρελθόν, παρόν και μέλλον | Λ. Τελειώνη – Α. Χαλκιοπούλου

Ρέικι

152 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Η δύναμη της θεραπευτικής ενέργειας δυναμώνει θεαματικά με τον 2ο Βαθμό Ρέικι! Μπαίνουμε σε ακόμα πιο βαθιά επίπεδα επίγνωσης, αυτογνωσίας και προσφοράς. Μπορούμε να ασκούμε το Ρέικι πιο συνειδητά και αποτελεσματικά ώστε να βοηθάμε ακόμα περισσότερο τον εαυτό μας και τους άλλους.

Συντονιζόμαστε με τα σύμβολα Δύναμης και μαθαίνουμε να τα χρησιμοποιούμε για την ενδυνάμωση της ενέργειας για πιο βαθιά και δυνατά αποτελέσματα.

 

Αυτό το οποίο κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερο το Ρέικι του Δεύτερου βαθμού, είναι ότι μαθαίνουμε να κάνουμε θεραπείες από μακριά!

Είναι άλλη μια εκπληκτική ιδιότητα της πνευματικής ενέργειας η οποία είναι πλέον στη διάθεση μας. Πολλές απορίες σχετικά με το Ρέικι από απόσταση, αλλά και τα σύμβολα λύνονται στα μαθήματα του Ρέικι.

Είναι πραγματικά  υπέροχο να μπορούμε να βοηθάμε ανθρώπους που μας το ζητούν ακόμα και χωρίς τη φυσική τους παρουσία.

Η ενέργεια υπερβαίνει το χώρο και το χρόνο, δεν κλείνετε σε ένα δωμάτιο, ούτε περιορίζεται, είναι ελεύθερη να ταξιδέψει στο άπειρο!

Το εκπληκτικό είναι ότι μπορούμε να στείλουμε Ρέικι και θεραπευτική ενέργεια σε καταστάσεις από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

Μαθαίνουμε να συντονιζόμαστε στην κατάλληλη δόνηση ώστε να ενεργοποιούμε, να ενισχύουμε και να πραγματοποιούμε τους στόχους μας.

Λειτουργεί  πάντα και μόνο για το Ανώτερο καλό όλων όσων συμμετέχουν!
To Reiki 2ου Βαθμού είναι πραγματικά ένα ζωντανό, ενεργειακό, πνευματικό «εργαλείο» στα χέρια μας!

 

Σε ποιούς απευθύνεται:
Σε όσους έχουν ήδη 1ο Βαθμό Ρέικι, από οποιονδήποτε Δάσκαλο.

Να έχετε μαζί σας:

Σημειωματάριο και στυλό για δικές σας επιπλέον σημειώσεις.
Ζεστά καλτσάκια γιατί στον χώρο βγάζουμε τα παπούτσια.

 

Σας περιμένουμε με πολύ αγάπη!!!

 

Εισηγήτριες: Λιάνα Τελειώνη – Αλεξάνδρα Χαλκιοπούλου

 


 

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:

Σάββατο 01 και Κυριακή 02 Ιουνίου 2019 | 12:00 – 17:00
Ώρα προσέλευσης για εγγραφή και εξόφληση: Σάββατο 11:30 πμ.

 

Κόστος:180 ευρώ (Συν ΦΠΑ)

Η Κράτηση θέσης ολοκληρώνεται μόνο με προκαταβολή 60 ευρώ στον ακόλουθο αριθμό λογαριασμού: Alpha bank:: Gr 58 0140 3510 3510 0200 2006 751 (ΑΡΙΜΑ ΘΕΡΑΠΙ ΣΕΝΤΕΡ- ARIMA THERAPY CENTER)

Σε περίπτωση ακύρωσης από τον ενδιαφερόμενο, 10 ημέρες πριν την έναρξη, η προκαταβολή επιστρέφεται. Σε αντίθετη περίπτωση δεν προβλέπεται επιστροφή του ποσού της προκαταβολής.

 

Τόπος Διεξαγωγής:
Arima Therapy Center – Alexandra Chalkiopoulou
Νευροκοπίου 18, Κεραμεικός
– 3 λεπτά με τα πόδια απο το μετρό Κεραμεικού ( έξοδος Κων/λεως)
– Εύκολη στάθμευση

 

Δήλωση συμμετοχής με email: arimatherapycenter@gmail.com

Για περισσότερες πληροφορίες:
Arima Therapy Center: τηλ: 698 6854914
www.urantiacenter.gr: 210 5449495 – 697 4820269 – 693 9287460

 


 

Εισηγήτριες:

Λιάνα Τελειώνη, Life Coach, NLP Master, συγγραφέας, εκπαιδεύτρια σαμάνικων τεχνικών και εναλλακτικών μεθόδων ενδυνάμωσης, υπνοθεραπεύτρια, ανθοθεραπεύτρια, δασκάλα γιόγκα. Εργάζεται με αγάπη και αφοσίωση στον μετασχηματισμό του πόνου και των ανθρώπινων εξαρτήσεων σε συνειδητότητα, με σκοπό να υπενθυμίσει και να αφυπνίσει την απεριόριστη δύναμη που υπάρχει σε όλους τους ανθρώπους. Προσφέρει επίσης δωρεάν μαθήματα, ασκήσεις ενδυνάμωσης και διαλογισμούς μέσω του καναλιού της στο youtube.

Αλεξάνδρα Χαλκιοπούλου: Σπούδασε ψυχολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ στην πορεία ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Πανεπιστημίου Θεσσαλίας «Συμβουλευτική Ψυχολογία, Συμβουλευτική στην ειδική αγωγή, την εκπαίδευση και την υγεία» με θέμα διπλωματικής: «Ο ρόλος της πνευματικότητας στην κατάθλιψη και το άγχος σε ανθρώπους που ασκούνται στη Γιόγκα και το Διαλογισμό». Είναι Δασκάλα Ρέικι, ενώ επέκτεινε τις γνώσεις της σπουδάζοντας και άλλα είδη εναλλακτικής θεραπευτικής (κβαντική θεραπεία, ραδιαισθησία, εσωτέρα θεραπευτική, κρύσταλ ρέικι, σαμάνικη ενεργειακή ιατρική). Τα τελευταία χρόνια, εργάζεται ιδιωτικά παρέχοντας ατομικές συνεδρίες συμβουλευτικής-ψυχοθεραπείας, ομάδες γονέων, σεμινάρια αυτογνωσίας, ενεργειακές θεραπείες και μαθήματα γιόγκα. Από το 2017 ίδρυσε το θεραπευτικό – ολιστικό κέντρο Arima Therapy Center, στο οποίο και εργάζεται.

 

Προσωπικές Μαρτυρίες

Το να συναντήσεις ανθρώπους που σου δίνουν έμπνευση, δύναμη κ αποτελεσματικούς τρόπους να δράσεις στην ζωή σου, το να συναντήσεις ανθρώπους να σε γεμίσουν ελπίδα κ να σου δείξουν τον τρόπο να είσαι ο εαυτός σου, να δημιουργήσεις τον εαυτό σου, να βρεις την δύναμη σου, την ελευθερία σου τότε έχεις συναντήσει την Λιάνα κ την Αλεξάνδρα. Β. Μ.

Συνειδητοποιώντας ότι ποτέ δεν είναι αργά για ένα νέο ξεκίνημα, βάδισα στο δρόμο που εσύ μου έδειξες, βρήκα το κουράγιο και τη δύναμη να απομακρυνθώ από οτιδήποτε αρνητικό. Σε έβλεπα πάντα ψηλά να γελάς… Μου είπες ότι η ζωή μου δεν πρέπει να καθορίζεται από τη νοοτροπία των άλλων! Σε ευχαριστώ γιατί με έκανες να κατανοήσω το χτες. Σε ευχαριστώ γιατί με έκανες στο σήμερα να βλέπω με τα μάτια της ψυχής. Ξαναγεννήθηκα! Σε ευχαριστώ Λιάνα… Α. Ζ.

Η Αλεξάνδρα είναι ένας απίστευτα μεταδοτικός άνθρωπος με πάντα ευδιάκριτη τη καλή πρόθεση για προσφορά με αγάπη. Μέσα από τα σεμινάρια και τις θεραπείες της, νιώθω γεμάτη και πιο ήρεμη.. πιο κοντά στον εαυτό μου, την αλήθεια μου. Τολμώ να πω πως γίνομαι καλύτερος άνθρωπος με περισσότερη όρεξη για βελτίωση κ εξέλιξη. Με την πολύπλευρη προσέγγιση στη δουλειά της, η έννοια της αυταγαπης κ αυτοβελτιωσης γίνεται πραγματικότητα αβίαστα. Σε ευχαριστώ πολύ για όλα! Θ. Α.

 

Newsletter εγγραφή

 


 

Νοόσφαιρα

Λεπτομέρειες

Αρχή:
1 Ιουνίου
Τέλος:
2 Ιουνίου
Κόστος:
180€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
Ετικέτες Εκδήλωσης:
,

Διοργανωτής

Λιάνα Τελειώνη
Χαλκιοπούλου Αλεξάνδρα

Χώρος Διεξαγωγής

Arima Therapy Center
Νευροκοπίου 18, Κεραμικός
Αθήνα, Αττική 104 35 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
697 4610 255
Website:
www.urantiacenter.gr
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend