.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
4o Φθινοπωρινό Coaching Retreat στην Αθήνα | Team Spirit
95

4o Φθινοπωρινό Coaching Retreat στην Αθήνα | Team Spirit

Από Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου έως Κυριακή 1 Οκτωβρίου
Αθήνα

 

Συνεχίζουμε την πετυχημένη μας πορεία με το 4ο Φθινοπωρινό μας Coaching  Retreat. Μετά τη Χαλκιδική, το Πήλιο και τα Ιωάννινα ήρθε το νέο αστικό Retreat στην Αθήνα, σε υπέροχο μέρος, στο Σπυροπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο, Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού.

O τίτλος του: Find your Inner Compass. Στο ειδικά σχεδιασμένο Coaching Retreat, (βασισμένο στη ψυχοθεραπευτική προσέγγιση Γκεστάλτ) ακολουθούνται όλες οι σύγχρονες μέθοδοι εκπαίδευσης ενηλίκων και του επαγγελματικού coaching και περιλαμβάνονται βιωματικές εμπειρίες, εκπαιδευτικά παιχνίδια και παράλληλες δραστηριότητες για το πνεύμα, το σώμα, και την ψυχή!

 • Ζεις στον αυτόματο πιλότο;
 • Αποφεύγεις την αλλαγή και τις νέες προκλήσεις;
 • Νιώθεις πως το περιβάλλον σε περιορίζει;
 • Δεν πετυχαίνεις τους στόχους σου;
RETREAT: FIND YOUR INNER COMPASS

Στη σημερινή εποχή όσο αυξάνεται η πληροφόρηση, ο  ανταγωνισμός, η τεχνολογία, τα νέα επαγγέλματα, τόσο μειώνεται η εσωτερική βεβαιότητα και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Μια μέθοδος, ώστε, να εξαλείψεις την αβεβαιότητα και την δυσκολία, είναι να τις διαπραγματευτείς και να τις ξεπεράσεις. Ο τρόπος είναι να μάθεις να συνδέεσαι με την εσωτερική σου πυξίδα, να επιτρέπεις την Εσωτερική σου Γνώση να σε οδηγεί σε μονοπάτια που είναι μόνο για σένα. Μόνο μέσα από την αποκάλυψη και την ενίσχυση του Είναι σου, είναι δυνατή η αυτογνωσία για την πετυχημένη υλοποίηση μεγαλόπνοων σχεδίων «ραμμένα
στα μέτρα σου».

Τι είναι τα Coaching Retreats?

Τα Coaching Retreats είναι πολυήμερες συναντήσεις εργασίας, σε έναν διαφορετικό τόπο κάθε φορά, που στο πρόγραμμά τους εναλλάσσονται ενότητες που αφορούν το σώμα (χαλάρωση, ενεργειακές θεραπείες), το πνεύμα & την ψυχή με την αξιοποίηση της Ψυχολογικής Προσέγγισης Gestalt, ώστε οι συμμετέχοντες να βοηθηθούν στις αλλαγές που επιλέγουν να κάνουν στην εργασία και στη ζωή τους.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία μέσα από ατομικές συνεδρίες, ομαδικές δραστηριότητες & εμπειρίες να αυξήσουν την επίγνωσή τους & να χρησιμοποιήσουν τη δύναμη τους για να πραγματοποιήσουν ό,τι σχεδιάζουν στην εργασία και στη ζωή τους.

Στο παρακάτω video δείτε κάποια στιγμιότυπα από τα προηγούμενα 3 Retreats!

Μαζί θα επεξεργαστούμε την ανίχνευση της εσωτερικής μας πυξίδας, ώστε να μπορούμε να ερχόμαστε σε επαφή με την διαίσθησή μας, δηλαδή την εσωτερική μας σοφία, που μας επιτρέπει να κατευθύνουμε τις αποφάσεις και τη πορεία μας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, συνειδητά και με επιτυχία σε ότι μας αφορά.

Μπορείς να αναπτύξεις τη διαίσθησή σου.

Η διαίσθηση χρησιμεύει στο να μας κρατά ασφαλείς και μας βοηθά να πάρουμε συνειδητές αποφάσεις, βασισμένες στην εσωτερική μας φωνή. Μας πληροφορεί για επικείμενους κινδύνους, και μας καθοδηγεί στη ζωή, έτσι ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε σωστές αποφάσεις τόσο στην προσωπική μας ζωή, όσο και στον εργασιακό μας χώρο. Οι άνθρωποι με υψηλή διαίσθηση βασίζουν λοιπόν τη ζωή τους πάνω σε αυτήν και πολλές φορές η λειτουργία του εγκεφάλου τους βασίζεται σε μια γρήγορη παρατήρηση και ένα γρήγορο συμπέρασμα.

Πως με βοηθά η Ψυχολογική Προσέγγιση Gestalt

H Ψυχολογική Προσέγγιση Gestalt με βοηθάει να είμαι πιο λειτουργικός με τα δεδομένα που έχω εδώ και τώρα, να κάνω επαφή με τους ανθρώπους μου και να μεγαλώνω την επίγνωσή μου για όλα τα ζητήματα που με απασχολούν.

Όλοι μας είμαστε προικισμένοι με διαίσθηση. Εσείς την ακούτε;

Όλοι μας έχουμε αυτή την έμφυτη ικανότητα να λαμβάνουμε αποφάσεις που βασίζονται στη διαίσθηση μας, αλλά κάποιοι από εμάς έχουν μια καλύτερη σύνδεση με αυτή την εσωτερική φωνή από τους άλλους.

Εσείς θα μάθετε πώς να χρησιμοποιήσετε τη διαίσθησή σας για να επιλύσετε άμεσα και αποτελεσματικά τα προβλήματα που σας παρουσιάζονται και πως χωρίς να χρονοτριβείτε να λαμβάνετε σωστές αποφάσεις με όφελος για σας και τους υπολοίπους.

Σε ποιούς απευθύνεται:

Σε «stressed leaders», σε επαγγελματίες, στελέχη επιχειρήσεων, managers και επιχειρηματίες που εργάζονται με άλλους ανθρώπους σε ομάδες και νοιώθουν την ανάγκη ανανέωσης, αλλά και να:

 • Βρεθούν σε περιβάλλον αισιοδοξίας
 • Αντλήσουν νέες δυνάμεις
 • Αυξήσουν την επίγνωσή τους για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν την εργασία τους
 • Αλληλοεπιδράσουν με άτομα από άλλα εργασιακά περιβάλλοντα Βελτιώσουν την ψυχική ανθεκτικότητά τους
 • Ανακαλύψουν την ομορφιά της Αθήνας
 • Γνωρίσουν στοιχεία του ελληνικού πολιτισμού
Τι περιλαμβάνεται στο πακέτο συμμετοχής:

Πρωϊνό και ένα απογευματινό session κάθε μέρα καθώς και μία ψυχαγωγική πρόταση για το βράδυ.

Κατά τη διάρκεια του retreat, θα υπάρχουν ανακαλύψεις της εσωτερικής μας πυξίδας με την Ψυχολογική Προσέγγιση Gestalt καθώς και ενότητες γελωτοθεραπείας, ενδυνάμωσης και κυρίως αύξηση της προσωπικής επίγνωσης.

Παράλληλα θα υπάρχουν πολιτιστικές δράσεις όπως επίσκεψη στην Ελευσίνα, πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης, γευσιγνωσία προϊόντων Αττικής γης, κ.α.

Τελικό όφελος για τους συμμετέχοντες:
 • Η ενδυνάμωση
 • Η αύξηση της ψυχικής ανθεκτικότητας
 • Η τόνωση της αυτοπεποίθησης
 • Η διευκόλυνση της ανθρώπινης επαφής στην εργασία & στη ζωή

Δήλωσε συμμετοχή >>

Εισηγήτριες: Ντέμη Μωραΐτου, Ηλιάνα Κυνηγοπούλου, Νανά ΖυγούραΗμερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου έως Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Επένδυση συμμετοχής: 390 €

Τόπος Διεξαγωγής:
Σπυροπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού
Ολυμπιονικών & Αγίας Σοφίας 1, Νέο Ψυχικό

Πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής:
Ντέμη Μωραΐτου | E-mail: [email protected] |
www.teamspirit.gr | www.bealive.gr | https://www.zygoura.gr

Δήλωσε συμμετοχή >>


Ομάδα Σχεδιασμού & Υλοποίησης

Τα Coaching Retreats δημιουργήθηκαν από την έμπνευση, την εμπειρία, τη γνώση για την προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη των σημερινών leaders.

Τρεις άνθρωποι των επιχειρήσεων, της ανθρωπιστικής προσέγγισης και της εκπαίδευσης ενηλίκων, η Ντέμη Μωραΐτου, η Hλιάνα Κυνηγοπούλου και η Νανά Ζυγούρα, σχεδίασαν ένα πρόγραμμα προσωπικής και επαγγελματικής αυτοβελτίωσης & ενδυνάμωσης για εσάς που θέλετε να δείτε τη ζωή και την εργασία σας με νέα προοπτική.

Στο ειδικά σχεδιασμένο Coaching Retreat ακολουθούνται όλες οι σύγχρονες μέθοδοι εκπαίδευσης ενηλίκων και του επαγγελματικού coaching και περιλαμβάνονται βιωματικές εμπειρίες, εκπαιδευτικά παιχνίδια και παράλληλες δραστηριότητες για το πνεύμα, το σώμα
και την ψυχή.

Newsletter εγγραφή

 


 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
28 Σεπτεμβρίου, από 00:00
Τέλος:
1 Οκτωβρίου, από 00:00
Κόστος:
390€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
, ,
Ιστότοπος:
https://drive.google.com/file/d/15R35xnbMIpdmAM12kiWNBRh0qHur76TZ/view

Χώρος Διεξαγωγής

Σπυροπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού
Ολυμπιονικών & Αγίας Σοφίας 1,
Αθήνα, Νέο Ψυχικό 154 51
Τηλέφωνο:
21 0674 9137
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend