.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Α’ Συμφιλίωση – Αποδοχή της σχέσης με τον εαυτό μου | Κέλλυ Δαμίγου

Συμφιλίωση - Αποδοχή της σχέσης με τον εαυτό μου

61 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Οι αρνητικές Σκέψεις για τις ικανότητες σου. Η σύγκριση με τα άτομα που θεωρείς επιτυχημένα. Οι πεποιθήσεις σου για την ατελή εξωτερική σου εμφάνιση. Η εσωτερική φωνή κριτικής που λέει κατά πόσο είσαι επιτυχημένος και αποδεκτός. Η συναισθηματική καταπίεση της ελεύθερης έκφρασης σου απέναντι στους άλλους, μόνο για την ανάγκη του ανήκειν …

…είναι μόνο μερικές από τις καθημερινές εσωτερικές καταστάσεις που το Εγώ σου έχει βάλει τον πήχη ψηλά, για να καταλήγεις να αποδοκιμάζεις και να κατηγορείς τον εαυτό σου και να πληγώνεις το πνεύμα σου.

Όμως όποια από τα παραπάνω συνεχίζεις να θεωρείς αποδεκτά μέχρι σήμερα, δεν είναι και τόσο αθώα. Οι σκέψεις, τα τραυματικά γεγονότα της ζωής, τα αρνητικά συναισθήματα για τον εαυτό, φέρνουν δυσαρμονία και ανισορροπία στην ενεργειακή ροή της ζωτικής ενέργειας μεταξύ των πηγών τροφοδότησης σου (chakras).

Μέσα από αυτή την ανισορροπία δημιουργείς εσύ, ο ίδιος, Εμπλοκή στον εαυτό σου και στη ζωή σου. Αυτή η εμπλοκή μπορεί να εμφανίσει αργότερα διάφορα συμπτώματα και δυσλειτουργίες ψυχικής, νοητικής και σωματικής φύσης.

Στόχος της Συμφιλίωσης με τον Εαυτό είναι να συνειδητοποιήσεις και στη συνέχεια να ελευθερωθείς από τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα αυτά, καθώς και να φέρεις ίαση στο σύστημα σου. Η βελτίωση του εαυτού έρχεται μόνο όταν υπάρχει θετική στάση και αυτοαποδοχή και όχι μέσα από την αυτοκριτική.

Θυμήσου πως ο Φύλακας Άγγελος σου και η Φωτεινή Θετική Ύπαρξη σε βλέπουν ως ένα παιδί που είναι υπέροχο, σε βλέπουν πέρα από τα λάθη της επιφάνειας, βλέπουν την καρδιά του Θεού που χτυπά από αγάπη μέσα σου.

Σε αγαπούν χωρίς όρους! Μέσα από το Νέο Σεμινάριο αυτό στόχος είναι να φέρουμε Συμφιλίωση από εσένα σ΄ εσένα. Έχει έρθει η ώρα να δεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη, να ανοίξεις τα χέρια σου και να τον αγκαλιάσεις , να του πεις ότι τον αγαπάς και εσύ όπως είναι, με τον ίδιο αγγελικό-θεϊκό τρόπο που σε αγαπάει όλη η ύπαρξη!

Συγκεκριμένα στο σεμινάριο αυτό
Μέσα από μία άσκηση θα ανακαλύψουμε τι συμβαίνει στην ροή του ενεργειακού σου συστήματος, όταν καθρεφτίζεται απέναντι σου ο Εαυτός σου.

Θα δούμε ποια από τα ενεργειακά σου κέντρα αποδυναμώνονται και θα φέρουμε Θεραπεία με Νέους Θετικούς Προγραμματισμούς.

Με την βοήθεια των Αγγελικών Κβαντικών Σπειρών by Mary Zapiti, θα γίνουν κβαντικές διορθώσεις, ώστε να επιτευχθεί συμφιλίωση και Θεραπεία στον Εαυτό σου.

Αν θέλεις λοιπόν να βιώσεις τη Σχέση σου με τον Εαυτό σου μέσα από Αγάπη, Αλήθεια, Ζωή σε προσκαλώ να βιώσεις και εσύ μαζί μας αυτή την Αγγελική- Κβαντική βουτιά αγάπης εαυτού.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 | 12:00 – 17:00

Κόστος: Bάλε και Εσύ απλά το mail σου στο www.lovetruthlife.gr και με την εγγραφή σου, αμέσως γίνεσαι Μέλος του Χώρου και Λαμβάνεις το Δώρο σου.

Για τα Εγγεγραμμένα Μέλη του Χώρου Love Truth Life το κόστος είναι: Από 100 €, στα 70 € (συν ΦΠΑ).

Alpha Bank:
GR 85-0140-4590-4590-0210-1019-917
Δαμίγου Ευαγγελία (απαραίτητη η αναγραφή του ονόματος στην κατάθεση)

Τόπος Διεξαγωγής:
Love Truth Life
Πρωτέως 38, 14565 Κηφισιά

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
6946 426298 | lovetruthlife1@gmail.com | www.lovetruthlife.gr | Facebook
 

Newsletter εγγραφή

 


 

ευημερώ | Ομιλίες, σεμινάρια και βιωματικά εργαστήρια υψηλού ποιοτικού επιπέδου
ευημερώ | Ομιλίες, σεμινάρια και βιωματικά εργαστήρια υψηλού ποιοτικού επιπέδου

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
24 Φεβρουαρίου
Ώρα:
12:00 έως 17:00
Κόστος:
70€ – 100€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
Ιστοσελίδα:
https://lovetruthlife.gr/symfiliosisxeseon/

Χώρος Διεξαγωγής

Love Truth Life
Πρωτέως 38
Κηφισιά, Αττικής 14565 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
6946-426298
Website:
www.lovetruthlife.gr
Email:
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend