.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
 • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Αυτο-Συγχώρεση: Η Δύναμη μέσα σου! | Βιβή Δανιηλίδη

Αυτο-Συγχώρεση: Η Δύναμη μέσα σου! | Βιβή Δανιηλίδη

2.665 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

 

           Δήλωση συμμετοχής

 

Όλοι οι μεγάλοι δάσκαλοι μιλάνε για τη σημασία της Αγάπης και πόσο σημαντικό είναι να αγαπάμε και να αποδεχόμαστε όχι μόνο τους άλλους αλλά και τον ίδιο μας τον εαυτό!

Εξάλλου, όπως όλοι γνωρίζουμε, και ο Χριστός είπε «Αγάπα τον πλησίον σου όπως τον εαυτό σου» τονίζοντας τη σημασίας της αγάπης του ίδιου μας του εαυτού.

Πόσο εφικτό είναι όμως στην κοινωνία που ζούμε να αγαπάμε τον εαυτό μας; Όταν το μήνυμα που μας περνάνε οι περισσότερες διαφημίσεις είναι ότι είμαστε λάθος και πρέπει να αλλάξουμε, όταν ακούμε συνεχώς για προγράμματα «αυτοβελτίωσης», όταν ο αγώνας να χάσουμε βάρος ή να έχουμε το επιθυμητό σώμα για να είμαστε αποδεκτοί και επιθυμητοί είναι καθημερινός, όταν μας κατακλύζουν οι ενοχές και η ντροπή, υπάρχει χώρος για να μας αγαπήσουμε, ακριβώς έτσι όπως είμαστε;

Βάζοντας την Μέθοδο Tipping και την τεχνική της Δραστικής Αυτό-Συγχώρεσης στη ζωή μας, μαθαίνουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας και να τον αποδεχόμαστε ακριβώς όπως είναι, την κάθε στιγμή. Αυτή η αγάπη και η αποδοχή εκπέμπεται γύρω μας και έτσι οι άνθρωποι που συναναστρεφόμαστε συντονίζονται με αυτή τη νέα μας ενέργεια και μας φέρονται με την ανάλογη αγάπη, αποδοχή και εκτίμηση που έχουμε πια και εμείς για τον εαυτό μας!

Η Δραστική Αυτό-Συγχώρεση είναι μια απλή διαδικασία 5 βημάτων που μας βοηθάει να βρίσκουμε τη γαλήνη σε οποιαδήποτε κατάσταση, οποιαδήποτε στιγμή. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είμαστε πρόθυμοι να δεχτούμε την πιθανότητα ότι είμαστε έτσι όπως είμαστε για κάποιο λόγο και ότι μπορεί να υπάρχει κάτι άλλο πέρα από αυτό που βλέπουμε τη δεδομένη στιγμή. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και εντυπωσιακά:

 • Μείωση του άγχους
 • Καλύτερη υγεία
 • Καλύτερες προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις
 • Βελτίωση των οικονομικών
 • Αύξηση της ζωτικής ενέργειας
 • Προσωπική ενδυνάμωση
 • Επίλυση διαφορών
 • Απελευθέρωση από φόβους

Ο ρόλος της ΑυτοΣυγχώρεσης είναι πολύ σημαντικός! Αν δε συγχωρέσουμε τον εαυτό μας για πράγματα που έχουμε κάνει ή έχουμε πει στο παρελθόν και συνεχίζουμε να τον κατηγορούμε, δεν θα νιώσουμε ποτέ ότι αξίζουμε να έχουμε κάτι καλύτερο στη ζωή μας, είτε αυτό είναι ήρεμες και ουσιαστικές σχέσεις, καλύτερη υγεία, οικονομική αφθονία, μια νέα δουλειά, δημιουργικότητα, κ.ά.

Στη διάρκεια της 3ωρης παρουσίασης θα δούμε μαζί τα παρακάτω θέματα:

 • Τα 5 Στάδια της Δραστικής ΑυτοΣυγχώρεσης
 • Ποια η διαφορά των ενοχών από την ντροπή
 • Γιατί οι ενοχές και η ντροπή είναι τα πιο βαριά συναισθήματα, περισσότερο ακόμα και από το θυμό, το μίσος και το φόβο.
 • Είναι οι ενοχές που νιώθουμε κατάλληλες ή μη κατάλληλες;
 • Έχουμε πραγματικά το «δικαίωμα» να νιώθουμε ενοχές;
 • Πώς τα κοινωνικά, οικογενειακά, θρησκευτικά πρότυπα επηρεάζουν τα συναισθήματα μας και την εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας.
 • Πώς να αναγνωρίσουμε αν οι ενοχές και η ντροπή που νιώθουμε είναι πραγματικά δικά μας συναισθήματα
 • Πώς να μετατρέψουμε τον εσωτερικό μας κριτή στον εσωτερικό μας δάσκαλο
 • Την επίδραση που έχουν οι ενοχές και η ντροπή στην αυτοεκτίμηση μας

Σημαντικό είναι να διευκρινίσουμε ότι συγχωρώντας τον εαυτό μας, δε σημαίνει ότι ξεχνάμε το γεγονός ούτε ότι επιτρέπουμε να ξανασυμβεί! Αυτό που κάνουμε στην ουσία είναι ότι δηλώνουμε την πρόθεση μας να αποδεχτούμε τον εαυτό μας για ό,τι και αν έκανε στο παρελθόν και την επιθυμία μας να απελευθερωθούμε από τα βαριά συναισθήματα των ενοχών και της ντροπής ώστε ελεύθεροι πια να μπορούμε να αναδημιουργήσουμε την πραγματικότητα μας!

Επίσης, θα δούμε μαζί πώς να συμπληρώνουμε σωστά το «Φύλλο Εργασίας Δραστικής Αυτο-Συγχώρεσης» ώστε να γίνεται η συναισθηματική απελευθέρωση και να μπορούμε μόνοι μας να βρίσκουμε την γαλήνη, την αποδοχή και την αυτοεκτίμηση, σε οποιαδήποτε κατάσταση, όπως και να έχουμε πράξει.

Εισηγήτρια: Βιβή Δανιηλίδη
www.methodostipping.com

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης & θα διανεμηθεί το αντίστοιχο Εκπαιδευτικό Υλικό, μετά το πέρας του εργαστηρίου.


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017 | 18:30 – 21:30
Προσέλευση – εγγραφές: 18:00-18:30

Κόστος: 10 Ευρώ

Τόπος Διεξαγωγής:
ΠΟΛΙΣ Σπουδή, Τέχνη, Ίαση & Τέρψη
Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης 69Β
(Είσοδος από Φιλοθέης 69Β)
14121 Ηράκλειο, Αττική
κοντά στο Σταθμό ΗΣΑΠ (Ηράκλειο Αττικής)

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
210 8000009, 210 2770181 | info@polis.edu.gr | www.polis.edu.gr

 

Δήλωση συμμετοχής

 


vivi_daniilidiΗ Βιβή Δανιηλίδη είναι Σύμβουλος Προσωπικής Ενδυνάμωσης και η μοναδική στην Ελλάδα Πιστοποιημένη “Radical Living Coach” – Εκπαιδεύτρια της Μεθόδου Tipping, καθώς και “Satori Game Master”.
Έχει ιδρύσει και διευθύνει το «Κέντρο Εσωτερικής Αρμονίας» στην Αθήνα.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Business Administration στο Deree – The American College of Greece και στη συνέχεια έζησε και δούλεψε στο εξωτερικό σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες.

Η πρώτη της επαφή με τα εναλλακτικά προγράμματα ήταν το 1991 με τη “Μέθοδο Silva”, ενώ από το 2004, ξεκίνησε εντατικά το προσωπικό της εσωτερικό ταξίδι.

Όταν ήρθε στα χέρια της το βιβλίο «Δραστική Συγχώρεση» η σύνδεση της ήταν άμεση.
Ξεκίνησε την εκπαίδευση στο “Institute for Radical Forgiveness Therapy and Coaching, Inc” για να γίνει και η ίδια Coach, ενώ εκπαιδεύτηκε και στην Αγγλία προσωπικά από τον ίδιο τον Colin Tipping, ιδρυτή της μεθόδου και συγγραφέα του βιβλίου «Δραστική Συγχώρεση – Κάνετε Χώρο για το Θαύμα».
”Έχει έναν ήρεμο και άμεσο τρόπο να προσεγγίζει τους ανθρώπους και τα προβλήματα τους και να τους παρέχει υποστήριξη που την κάνουν έμπιστη και αγαπητή.”

Είναι επίσης καθηγήτρια γιόγκα (IYTA), LOA Practitioner (Νόμος της Έλξης), ενώ έχει παρακολουθήσει και σεμινάρια Δυναμικού Διαλογισμού, Κρυσταλλοθεραπείας, EFT, Pranic Healing, «Το φαινόμενο της Σκιάς», Ομάδες Αυτογνωσίας, Συστημικής Αναπαράστασης και πολλά εργαστήρια προσωπικής ανάπτυξης.


Δήλωσε συμμετοχή !

Το σεμινάριο εντάσσεται στον κύκλο σεμιναρίων και διαλέξεων Μετα-Μόρφωση για όλους, που συνδιοργανώνουν η Όμορφη Ζωή, το “Πόλις” Κέντρο Πολιτισμού κι Εκπαίδευσης κι επιλεγμένοι εισηγητές.
Αυτόνομα, ολοκληρωμένα, χρηστικά σεμινάρια σε εξαιρετικά προσιτή τιμή!

 

Σεμινάρια "Μετα-μόρφωση για όλους !"


 

Εγγραφή στις ενημερώσεις της Όμορφης Ζωής

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
13 Δεκεμβρίου 2017
Ώρα:
18:30 έως 21:30
Κόστος:
10€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
Ετικέτες Εκδήλωσης:
, ,

Χώρος Διεξαγωγής

ΠΟΛΙΣ Σπουδή, Τέχνη, Ίαση & Τέρψη
Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης 69Β
Ηράκλειο Αττικής, Αττική 14121 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
21 0800 0009
Website:
www.polis.edu.gr
Email:
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend