Αρχή Εκδηλώσεις Αφυπνίζοντας τον Σαμάνο “Η μπλε φλόγα της Σοφίας” | Amrita

Αφυπνίζοντας τον Σαμάνο “Η μπλε φλόγα της Σοφίας” | Amrita

 Σάββατο 24 και Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου
Αθήνα 

 

Εκπαίδευση στις πιο πλούσιες σαμανικές παραδόσεις του πλανήτη μας – Νότια και βόρεια Αμερική, Κίνα, Θιβέτ, Ινδία, Ινδονησία, Χαβάη, Αφρική, Ευρώπη

Μπορούμε να δούμε τον σαμανισμό, σαν μια καθολική πνευματική σοφία που ενυπάρχει σε όλες τις αυτόχθονες παραδόσεις. Όπως όλες οι αρχαίες πνευματικές πρακτικές που είναι ριζωμένες στη φύση, ο σαμανισμός αποτελεί μια πανέμορφη μέθοδο με την οποία, ως ανθρώπινα όντα μπορούμε να ενισχύσουμε αυτή την φυσική σύνδεση και να αρχίσουμε να ανακαλύπτουμε τους θησαυρούς γνώσεων και Σοφίας των προγόνων μας.

​Μέσα από την παρούσα εκπαίδευση, οι συμμετέχοντες θα αρχίσουν να ανακαλύπτουν τις αρχαιότερες σαμανικές παραδόσεις του πλανήτη μας και τους διαφορετικούς τρόπους που παρέχουν για την προσωπική μας ανάπτυξη. Σε αυτά τα σεμινάρια θα μάθουμε τεχνικές κάθαρσης, θεραπεία, εναρμονισμό της ενέργειας μας και των άλλων με αγάπη και συνειδητότητα, καθώς θα αναπτύσσουμε μια ενοποιημένη αντίληψη μεταμορφώνοντας την πραγματικότητα μας και τον κόσμο.

Σας υπενθυμίζουμε ότι καθώς η ομάδα μελέτης του σαμανισμού παραμένει ανοιχτή σε νέους συμμετέχοντες έως και την επερχόμενη συνάντηση, πρόκειται για την τελευταία ευκαιρία συμμετοχής σε νέους ενδιαφερόμενους. Μετά από τη συνάντηση αυτή, η ομάδα θα κλείσει και δεν θα δέχεται νέους συμμετέχοντες.

Σε αυτή την συνάντηση θα διδαχτούμε:

 • Διδασκαλία σχετικά με τη χρήση της τράπουλας ταρώ ως μαντικό σαμανικό εργαλείο
 • Διαλογιστική άσκηση – μετάδοση για τα ταρώ
 • Chi kung για την ανάπτυξη της προσωπικής δύναμης και την καλλιέργεια της ενέργειας
 • Διδασκαλία πάνω στους σκανδιναβικούς ρούνους
 • Διαλογιστική άσκηση – μετάδοση για τους σκανδιναβικούς ρούνους
 • Τεχνική καθαρισμού, προστασίας και προβολής της προσωπικής πρόθεσης με ένα σημαντικό σαμανικό εργαλείο, το σαμανικό μαχαίρι.
 • Chi kung για το άνοιγμα του 3ου ματιού

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη διαδικτυακή παρουσίαση – συζήτηση για τη σειρά σεμιναρίων του σαμανισμού που πραγματοποιήθηκε στη σελίδα της Amrita στο Facebook πατώντας εδώ.

Θα χαρούμε να γνωριστούμε από κοντά και να περπατήσουμε μαζί το σαμανικό μονοπάτι προσωπικής μεταμόρφωσης και σοφίας!

​Διαβάστε περισσότερα για την εκπαίδευση του σαμανισμού εδώ.

Ο Μ.Μουρτζής μιλάει για τον σαμανισμό στο παρακάτω βίντεο:

Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μην απαιτεί κάποια προηγούμενη εμπειρία και είναι ανοιχτό για όλους, έως και το επερχόμενο σεμινάριο του Σεπτεμβρίου.

 

Ηθική Δέσμευση

Αυτό που σας εγγυάται το παρόν πρόγραμμα, είναι η μετάδοση δοκιμασμένων και αποτελεσματικών θεραπευτικών ασκήσεων, με τρόπο ευχάριστο και κατανοητό, και μάλιστα στην ελληνική γλώσσα. Επίσης, θα υπάρχει υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια των προγραμμάτων, έτσι ώστε να επιλύονται οι απορίες και να κινούμαστε σε δρόμους ασφαλείς, δοκιμασμένους και τελεσφόρους.
* Ο Εισηγητής διαφυλάττει το δικαίωμα να αρνηθεί όποια συμμετοχή, προσωπικά κρίνει ότι δεν συμβαδίζει με το πνεύμα και τους κανόνες των συναντήσεων σε οποιοδήποτε στάδιο της εκπαίδευσης.

Εισηγητής: Μ. Μουρτζής MD (A.M.)
Εναλλακτικός θεραπευτής
Doctor of Medicine in Alternative medicines, MD (A.M).Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022 | 15:30 – 21:00
Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 | 10:00 – 19:30

Τόπος Διεξαγωγής: Αθήνα

Επένδυση συμμετοχής:
Για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας με τη μειωμένη τιμή (230€), θα πρέπει να προκαταβάλλετε το ποσό των 50€ έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2022. Μετά από αυτή την ημερομηνία, το κόστος για το διήμερο ανέρχεται στα 280€.

***Υπενθυμίζουμε οτι στα άτομα που έχουν ολοκληρώσει στο παρελθόν την εκπαίδευση του σαμανισμού με τον Μιχάλη Μουρτζή και ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τον νέο κύκλο εκπαίδευσης, αναλογεί έκπτωση 50% επί της τιμής.

Πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής:
Ταμπάκης Αθανάσιος | 6940773084 | [email protected]
Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email ή τηλεφωνικά για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας και να ενημερωθείτε για τους τόπους και τις ώρες των σεμιναρίων.

 

Newsletter εγγραφή

 

Ημερομηνία

24 - 25 Σεπ 2022
Έληξε!

Ετικέτες Εκδηλώσεων

Δραστηριότητες

Τοποθεσία

Αθήνα
Amrita - School of meditation, healing and Chi Kung

Διοργανωτής

Amrita - School of meditation, healing and Chi Kung
Τηλέφωνο
694 0773084
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
[email protected]
Ιστοσελίδα
http://www.amrita.gr

Εισηγητής

 • Μιχάλης Μουρτζής
  Μιχάλης Μουρτζής

  Ο Μιχάλης Μουρτζής είναι εναλλακτικός θεραπευτής, Doctor of Medicine in Alternative Medicines, MD (A.M.).
  Έχει μελετήσει και ασκεί την Αγιουρβέδα, την Ύπνωση, Ομοιοπαθητική, τη Φυσικοπαθητική και τη Ραδιονική. Είναι πιστοποιημένος από το υπουργείο εξωτερικών της Ινδίας και τις Ενώσεις Εναλλακτικών Θεραπειών στις ΗΠΑ (AADP: American Association of Drugless Practitioners), την Αγγλία (IPHM: International Practitioners of Holistic Medicine), και την Αυστραλία (ACONT: Australian Committee of Natural Therapies).

  Τα τελευταία δεκαεπτά χρόνια έχει αφοσιωθεί στην αναζήτηση τρόπων και μεθόδων ενεργειακής θεραπείας, με σκοπό την ίαση από ψυχικές και σωματικές παθήσεις, και τη διεύρυνση του εαυτού και της συνείδησης.

  Δείτε τα πλήρη στοιχεία του Μιχάλη Μουρτζή

 
Send this to a friend