.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Αγγελικό-Συστημικό Σεμινάριο “Αναγνώριση και Θεραπεία της Σχέσης σου με Μητέρα και Πατέρα & Σύνδεση με Πνευματικούς Γονείς” | Κέλλυ Δαμίγου

Αγγελικό-Συστημικό Σεμινάριο "Αναγνώριση και Θεραπεία της Σχέσης σου με Μητέρα και Πατέρα & Σύνδεση με Πνευματικούς Γονείς" | Κέλλυ Δαμίγου

99 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Όλοι, στην Ενήλικη Ζωή μας, αναπαράγουμε μία συγκεκριμένη κασέτα εμπειριών και πεποιθήσεων γι΄ αυτό που βιώσαμε ως παιδιά με την Μητέρα και τον Πατέρα μας.

Tην κασέτα αυτή, την έχουμε  πιστέψει και την ακολουθούμε πιστά. Έτσι μέσα από το φίλτρο των βιωμάτων που είχαμε καθορίζεται η στάση και συμπεριφορά μας, απέναντι στους ίδιους τους γονείς μας, αλλά κατ΄ επέκταση στις φιλικές και συντροφικές μας σχέσεις.

Ναι είναι αλήθεια, αρκετά από τα πληγώματα σου προέρχονται από τους γονείς, αρκετές από τις πεποιθήσεις σου επίσης. Μέχρι σήμερα δεν έχω συναντήσει κάποιον να μου μιλήσει, για τον Τέλειο Γονέα.

Όλοι οι γονείς, στην πορεία του μεγαλώματος ενός παιδιού κάνουν λάθη, τα οποία έχουν αντίκτυπο στην πορεία της ζωής του μελλοντικού Ενήλικα. Αυτά τα λάθη αναγνωρίζω οτι συχνά επιφέρουν συναισθηματικό πόνο και “κλείσιμο”.

Είναι σημαντικό όμως, να παραδεχθείς και να φέρεις την αλήθεια στην καρδιά σου, ότι δίχως αυτούς τους βιολογικούς γονείς, που σε κάποιο ψυχικό επίπεδο έχεις επιλέξει, δεν θα ήσουν σήμερα στη Γη και δεν θα βίωνες το Δώρο της Ζωής.

  • Όταν δεν έχει επέλθει Θεραπεία και Αρμονία στην Σχέση με τη Μητέρα, η αγάπη, η δημιουργικότητα και η θηλυκή ενέργεια δεν ρέουν στη ζωή και στις σχέσεις.
  • Αντίστοιχα, όταν δεν έχει επέλθει Θεραπεία και Αρμονία στην Σχέση με Πατέρα, η δύναμη, η αλήθεια η αποφασιστικότητα και η Αρσενική ενέργεια, δεν ρέουν στη ζωή και στις σχέσεις.

Συγκεκριμένα στο σεμινάριο αυτό θα γίνουν τρεις θεραπείες

Στις δύο πρώτες θεραπείες, μέσα από Συστημική Άσκηση κατά Bert Hellinger, θα σου φανερωθεί η αλήθεια της σχέσης με την μητέρα και αντίστοιχα με τον Πατέρα, καθώς και ποιά είναι τα μεγαλύτερα συναισθηματικά εμπόδια μεταξύ σας.

Αν είναι για το ανώτερο καλό και των δύο, μέσα από την καθοδήγηση του Φύλακα Άγγελου σου, θα μετουσιώσουμε και εξισορροπήσουμε οτιδήποτε χρειάζεται η Σχέση με την Μητέρα και τον Πατέρα, μέσα από Κβαντικές Αγγελικές Σπείρες κατά Mary Zapiti.

Η πιο Ιερή εδώ θέση και στάση που θα κρατήσω απέναντι σου, καθώς δεν γνωρίζω το βάθος των βιωμάτων σου, είναι να σε βοηθήσω να αποδεχθείς στην καρδιά σου, ότι αυτοί είναι οι βιολογικοί σου γονείς, που σου έδωσαν το δώρο της ζωής. 

Μέσα από αυτό θα μπορέσεις να ανοιχθείς και να περάσει μέσα σου, μόνο η κατάλληλη και Θετική Μητρική και Πατρική ενέργεια, για την Θεραπεία και Θρέψη του Ενήλικα εαυτού σου.

Ακόμα όμως και αν οι συνθήκες και τα βιώματα είναι τέτοια, που οι βιολογικοί σου γονείς δεν είχαν οι ίδιοι λάβει κατάλληλες και θετικές ουσίες για να σου δώσουν, σ΄ αυτό το πολύτιμο σεμινάριο θα γίνει και μία Τρίτη Θεραπεία.

Μέσα από Καθοδηγούμενο Διαλογισμό, θα γίνει Σύνδεση με τους Πνευματικούς σου Γονείς που σε γνωρίζουν και σε αγαπούν ανιδιοτελώς.

Μην χάσεις αυτό το σεμινάριο, είναι η ρίζα της ύπαρξης, της αλλαγής του εαυτού σου και της εξέλιξης σου.

Αν δεν έχετε γίνει ακόμα Μέλος της Παρέας του χώρου Love Truth Life, απλά συμπληρώστε το mail σας στην αρχή της σελίδας εδώ!


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Σάββατο 26 και Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019
Σάββατο: 16:30 – 20:30
Κυριακή: 12:00 – 16:30

Κόστος: 100 ευρώ / εργαστήριο από 180 ευρώ, για τα Εγγεγραμμένα μέλη του χώρου Love Truth Life.
Για τα Μέλη που έρχονται για πρώτη φορά στο χώρο Love Truth Life, είναι απαραίτητη η έγκυρη κράτηση με προκαταβολή 20 ευρώ.
(το κόστος είναι χωρίς φπα)
Bάλε και Εσύ απλά το mail σου στο www.lovetruthlife.gr και με την εγγραφή σου, αμέσως γίνεσαι Μέλος του Χώρου και Λαμβάνεις το Δώρο σου.

Τόπος Διεξαγωγής:
Love Truth Life
Πρωτέως 38, Κηφισιά

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
6946 426298 | lovetruthlife1@gmail.com | www.lovetruthlife.gr | Facebook
Λόγω του περιορισμένου αριθμού Θέσεων, επικοινωνήστε Άμεσα μαζί μας για να δηλώσετε την συμμετοχή σας!


 

Νοόσφαιρα

Λεπτομέρειες

Αρχή:
26 Ιανουαρίου
Τέλος:
27 Ιανουαρίου
Κόστος:
100€ – 180€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
, ,
Ιστοσελίδα:
https://lovetruthlife.gr/goneis/

Χώρος Διεξαγωγής

Love Truth Life
Πρωτέως 38
Κηφισιά, Αττικής 14565 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
6946-426298
Website:
www.lovetruthlife.gr
Email:
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend