.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Αγγελικό-Συστημικό Σεμινάριο “Έλξη Ιδανικού Βάρους και Αποδοχή Σώματος” | Κέλλυ Δαμίγου

Αγγελικό-Συστημικό Σεμινάριο "Έλξη Ιδανικού Βάρους και Αποδοχή Σώματος" | Κέλλυ Δαμίγου

99 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Είναι μία αλήθεια ότι η Τροφή είναι Υποκατάστατο Αγάπης. Ειδικά στις ημέρες μας που η ψυχή δεν μπορεί να βρει εύκολα την συναισθηματική πληρότητα που αναζητάει, συχνά υποκαθιστά το κενό αυτό αγάπης με φαγητό.  Αυτό ήταν και το αρχικό βίωμα μας ως βρέφη ψάχνοντας ενστικτωδώς το στήθος της μητέρας για το μητρικό γάλα, που είναι η τροφή της πρώτης επαφής, της συναισθηματικής σύνδεσης, θαλπωρής και αγάπης. 

 

Έτσι, συχνά στην ενήλικη ζωή, όταν το υλικό μας σώμα δεν έχει ένα υγιές σταθερό φυσιολογικό βάρος, είναι γιατί οι κυτταρικές καταγραφές και οι γενικότερες πληροφορίες που υπάρχουν στο πεδίο μας σε πιο βαθύ επίπεδο, δεν έχουν γεμίσει με την αποδοχή και αγάπη που χρειάζονταν από την αρχή.

 

Το δυσανάλογο βάρος, όπως όλοι το γνωρίζουμε πλέον, σε βάθος χρόνου προκαλεί προβληματικές καταστάσεις, έλλειψη κινητικότητας και ζωτικότητας. Δυστυχώς η αλήθεια είναι ότι η τροφή δεν μπορεί να μας δώσει αυτό που βαθιά αναζητάμε, παρά μόνο προσωρινή απόλαυση.

Συγκεκριμένα στο σεμινάριο αυτό

Α ΜΕΡΟΣ

Μέσω Συστημικής Αναπαράστασης κατά Βert Hellinger και σε συνδυασμό με τις Αγγελικές Κβαντικές Σπείρες κατά Μary Zapiti, θα γίνει Συστημική Άσκηση που θα σου αποκαλύψει τις πληροφορίες για το ποιο είναι το Εμπόδιο για να έχεις ένα υγιές, ισορροπημένο Σώμα και Βάρος, καθώς και την βαθύτερη ανάγκη που καλύπτεις με το φαγητό.

 

Κατόπιν, μέσα από Κβαντικές Αγγελικές Σπείρες θα φέρουμε υψήσυχνες αρχαγγελικές δονήσεις και πληροφορίες, έτσι ώστε να επέλθει Εναρμόνιση, Απελευθέρωση και Ισορροπία Σώματος-Νου-Ψυχής.

Β ΜΕΡΟΣ

Μέσα από Αγγελικό Καθοδηγούμενο Διαλογισμό θα συνδεθείς με το κομμάτι του εαυτού σου που σε κάποιο παράλληλο σύμπαν έχει Ιδανικό Σώμα και Βάρος. Μέσα από Κβαντικές Αγγελικές Σπείρες θα πάρεις μηνύματα και θα συνδεθείς με αυτό.

 

Μετά τη θεραπεία θα έχεις τα εργαλεία αν θες, για 30 ημέρες να συνδέεσαι καθημερινά με το παράλληλο σύμπαν που το κομμάτι του εαυτού σου είναι καλλίγραμμο και ελκυστικό. 

 

Αν έχει έρθει η ώρα που θες να πας πιο βαθιά και να αναγνωρίσεις τις υποσυνείδητες ρίζες και την ενέργεια που κυριαρχεί στο πεδίο σου, σε σχέση με το σωματικό σου βάρος, τότε σε προσκαλώ στο σεμινάριο αυτό!

 

Τα Σεμινάρια πραγματοποιούνται στον χώρο Love Truth Life σε ομάδες και χρειάζεται  κατόπιν να υπάρχει επικοινωνία συμμετοχής. Οι Θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Αν δεν έχετε γίνει ακόμα Μέλος της Παρέας του χώρου Love Truth Life, απλά συμπληρώστε το mail σας στην αρχή της σελίδας εδώ!


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 | 12:00 – 17:00

Κόστος: 60 ευρώ / εργαστήριο από 110 ευρώ, για τα Εγγεγραμμένα μέλη του χώρου Love Truth Life.
Για τα Μέλη που έρχονται για πρώτη φορά στο χώρο Love Truth Life, είναι απαραίτητη η έγκυρη κράτηση με προκαταβολή 20 ευρώ.
(το κόστος είναι χωρίς φπα)
Bάλε και Εσύ απλά το mail σου στο www.lovetruthlife.gr και με την εγγραφή σου, αμέσως γίνεσαι Μέλος του Χώρου και Λαμβάνεις το Δώρο σου.

Τόπος Διεξαγωγής:
Love Truth Life
Πρωτέως 38, Κηφισιά

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
6946 426298 | lovetruthlife1@gmail.com | www.lovetruthlife.gr | Facebook
Τα Σεμινάρια πραγματοποιούνται στον χώρο Love Truth Life σε ομάδες και χρειάζεται  κατόπιν να υπάρχει επικοινωνία συμμετοχής.
Οι Θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


 

Νοόσφαιρα

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
13 Ιανουαρίου
Ώρα:
12:00 έως 17:00
Κόστος:
60€ – 110€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
,
Ιστοσελίδα:
https://lovetruthlife.gr/soma/

Χώρος Διεξαγωγής

Love Truth Life
Πρωτέως 38
Κηφισιά, Αττικής 14565 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
6946-426298
Website:
www.lovetruthlife.gr
Email:
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend