.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Αγγελικό-Συστημικό Σεμινάριο “Προσέλκυση Κατάλληλου Συντρόφου” | Κέλλυ Δαμίγου

Αγγελικό-Συστημικό Σεμινάριο "Προσέλκυση Κατάλληλου Συντρόφου" | Κέλλυ Δαμίγου

64 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Aξίζεις να έχεις ένα Κατάλληλο  Σύντροφο δίπλα σου! Αξίζεις Συντροφικότητα, Επαφή, Μοίρασμα, Αγκαλιά, Ερωτισμό. Αξίζεις την Αγάπη, γιατί η Αγάπη είναι η Αληθινή σου Φύση.

 

Αναγνωρίζω την πληρότητα σου. Όμως στις ημέρες μας, αρκετές φορές παίρνουν τα ηνία ο Εγωισμός και η Λογική και σε πείθουν ότι μόνος ή μόνη σου είσαι μία χαρά.

 

Μπορείς όμως να επιλέξεις την πρόκληση να συμπορευτείς με έναν ή μία σύντροφο, που θα θέλετε από κοινού να συνδεθείτε σε  ένα βαθύτερο Πνευματικό και Εξελικτικό Επίπεδο.

 

Αυτή η επιλογή ειλικρινά μπορεί να σε οδηγήσει σε ένα νέο υπέροχο μονοπάτι, του να ανοιχτείς στην άνευ όρων αγάπη εαυτού και κατ΄επέκταση στην συντροφικής αγάπης.

 

Αυτή η πρόκληση είναι ένας απίθανος δρόμος αυτογνωσίας και επανασυνδέσεως με τη Θεϊκή σου Καταγωγή.

Συγκεκριμένα στο σεμινάριο αυτό

 

Α ΜΕΡΟΣ

-Θα έρθουμε σε επαφή με τον Φύλακα Άγγελο μας και θα μάθεις πώς να δημιουργείς Ενεργειακή Ασπίδα Προστασίας για την Καθημερινή σου Ζωή.

 

-Θα γίνει Εισαγωγή στο τι είναι η Συστημική Αναπαράσταση κατά Bert Hellinger, σε συνδυασμό με Κβαντικές Αγγελικές Σπείρες κατά Mary Zapiti.

 

-Θα κάνεις Συστημική Κβαντική Άσκηση που θα σου αποκαλύψει ξεκάθαρα, ποιο είναι το Εμπόδιο για να έλξεις τον Κατάλληλο Σύντροφο στη Ζωή σου.

 

-Θα γίνει Θεραπεία με Κβαντικές Αγγελικές Σπείρες κατά Mary Zapiti, έτσι ώστε να μετουσιώσουμε το πεδίο του εμποδίου αυτού.

Β ΜΕΡΟΣ

-Μέσα από Καθοδηγούμενο Κβαντικό Διαλογισμό, θα καλέσουμε μέσα από το πεδίο, τον φύλακα άγγελο του κατάλληλου Συντρόφου για εσένα. Με τον τρόπο αυτό θα πραγματοποιηθεί επαφή σε ψυχικό επίπεδο, με στόχο να οδηγηθείς σύντομα κοντά του/της.

 

Η Πρόθεση σου Δημιουργεί την Πραγματικότητα σου. Το Αδύνατο που θεωρεί η Λογική μπορεί να γίνει Δυνατό και Αληθινό για να το βιώσεις. Άσε στην άκρη κάθε άρνηση και δυσπιστία, γιατί αξίζεις και εσύ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ.

 

Αν λοιπόν νιώθεις ότι έχει έρθει η ώρα να αναγνωρίσεις και να απελευθερωθείς από οποιοδήποτε εμπόδιο μπορεί να υπάρχει στο πεδίο σου, για να δημιουργήσεις τη νέα ιδανική συντροφική σχέση για εσένα, σε προσκαλώ στο σεμινάριο αυτό.

 

Αν δεν έχετε γίνει ακόμα Μέλος της Παρέας του χώρου Love Truth Life, απλά συμπληρώστε το mail σας στην αρχή της σελίδας εδώ!


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 | 12:00 – 19:00

Κόστος: 80 ευρώ / εργαστήριο από 150 ευρώ, για τα Εγγεγραμμένα μέλη του χώρου Love Truth Life.
Για τα Μέλη που έρχονται για πρώτη φορά στο χώρο Love Truth Life, είναι απαραίτητη η έγκυρη κράτηση με προκαταβολή 20 ευρώ.
(το κόστος είναι χωρίς φπα)
Bάλε και Εσύ απλά το mail σου στο www.lovetruthlife.gr και με την εγγραφή σου, αμέσως γίνεσαι Μέλος του Χώρου και Λαμβάνεις το Δώρο σου.

Τόπος Διεξαγωγής:
Love Truth Life
Πρωτέως 38, Κηφισιά

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
6946 426298 | lovetruthlife1@gmail.com | www.lovetruthlife.gr | Facebook
Τα Σεμινάρια πραγματοποιούνται στον χώρο Love Truth Life σε μικρές ομάδες, καθώς εργάζομαι με το κάθε άτομο ξεχωριστά και είναι απαραίτητο να κλείσεις έγκαιρα τη θέση σου.


 

Dr Gene Ang

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
20 Ιανουαρίου
Ώρα:
12:00 έως 19:00
Κόστος:
80€ – 150€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
,
Ιστοσελίδα:
https://lovetruthlife.gr/lifepartner/

Χώρος Διεξαγωγής

Love Truth Life
Πρωτέως 38
Κηφισιά, Αττικής 14565 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
6946-426298
Website:
www.lovetruthlife.gr
Email:
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend