.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Αγγλικά χωρίς κόπο και άγχος! Τμήματα ενηλίκων! | Harmony & Creativity

Perfectenglish | Harmony & Creativity

396 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Σε οποιοδήποτε επίπεδο κι αν βρίσκεσαι και όποιο και αν είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις με τα Αγγλικά, το perfectenglish έχει τη λύση με ένα πρόγραμμα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου!

 

Στο perfectenglish μαθαίνεις, βελτιώνεις ή τελειοποιείς τα Αγγλικά σου γρήγορα και οικονομικά και χωρίς το παραμικρό άγχος!

Αν δεν ξέρεις, καθόλου Αγγλικά, μη στενοχωριέσαι! Ποτέ δεν είναι αργά! Μάθε τα από την αρχή σε ένα φιλικό και υποστηρικτικό περιβάλλον!

Αν τα ξέρεις “τσάτρα πάτρα”, βελτίωσέ τα γρήγορα και αποτελεσματικά, χωρίς άγχος!

Αν θέλεις να τελειοποιήσεις τα Αγγλικά σου, μάθε τα από τον ειδήμονα της αγγλικής γλώσσας, DB James (Dr Demetris Bogiatzis) που διδάσκει τα επίπεδα C1 (Advanced) και C2 (Proficiency)!

Αν τα κατανοείς, όταν τα διαβάζεις, αλλά δεν τα μιλάς και θέλεις να λυθεί η γλώσσα σου στα Αγγλικά, μάθε να τα μιλάς με άνεση και αυτοπεποίθηση στην τάξη που αντιστοιχεί στο επίπεδό σου ή στο conversation class που έχει και ενσωματωμένες ασκήσεις προφοράς!

Αν πραγματικά θέλεις να λυθεί η γλώσσα σου στα Αγγλικά και το επίπεδό σου είναι ανώτερο από του B2 (Lower), to Conversation Class αποτελεί τη λύση που θα απογειώσει τον προφορικό σου λόγο!

Αν θέλεις να αποκτήσεις πιστοποίηση, μπορείς να την εξασφαλίσεις! Το perfectenglish είχε την προηγούμενη χρονιά 100% επιτυχία στο Proficiency, στο ALCE και στο Lower!

 

Το perfectenglish είναι Κέντρο Ξένων Γλωσσών με άδεια από το Υπουργείο Παιδείας και αποτελεί μέλος του εκπαιδευτικού οργανισμού Harmony & Creativity (Δημιουργική Γραφή Harmony & Creativity, Harmony Coaching, Harmony & Creativity Retreats – Αποδράσεις με Αρμονία και Δημιουργικότητα, Instituto de Español Armonía y Creatividad).

 

Το perfectenglish έφτιαξε τη δική του ομάδα στο facebook. Για να έχετε πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό, αλλά και σε πολλά ενδιαφέροντα θέματα σχετικά με την αγγλική και την αμερικάνικη κουλτούρα, μπορείτε να γίνετε μέλη της, αφού κάνετε κλικ εδώ.

 

Και με ειδική προσφορά ενάντια στην κρίση:

Χτυπάμε και την οικονομική κρίση με μια απίστευτη προσφορά, με την οποία προσφέρουμε τη δυνατότητα σε όλους να μάθουν τέλεια Αγγλικά!

 

 


 

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019 | 19:00 – 21:00

Οι ώρες που αναγράφονται είναι ενδεικτικές. Επικοινωνήστε μαζί μας, για να μάθετε τις ημέρες και τις ώρες των μαθημάτων για το επίπεδό σας.

 

Κόστος:
Για εγγραφές μέχρι 30 Οκτωβρίου όλες οι τάξεις των Αγγλικών 55 ευρώ (C2 60 ευρώ).
Χωρίς κόστος εγγραφής και χωρίς καμιά κρυφή χρέωση!

 

Τόπος Διεξαγωγής:
Harmony & Creativity
Cosmos Center, Λεωφόρος Κηφισίας 125-127,
Αθήνα
(κοντά στο μετρό Πανόρμου)

 

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
6976147605 | [email protected]

 


 

Εγγύηση

Διευθυντής σπουδών είναι ο D. B James (Δρ Δημήτρης Μπογιατζής), ο οποίος διαθέτει τεράστια πείρα στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας στους Έλληνες ενηλίκους σπουδαστές, είναι κάτοχος πτυχίου Αγγλικής Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, μάστερ στην Αμερικάνικη Λογοτεχνία από το Πανεπιστήμιο Winthrop (ΗΠΑ), δύο διδακτορικών, ένα στη λογοτεχνία από το Πανεπιστήμιο TCU στις ΗΠΑ και ένα στη δημιουργική γραφή από το Πανεπιστήμιο του Surrey στην Αγγλία, εξεταστής Lower και Proficiency για 15 χρόνια, συγγραφέας έξι βιβλίων Αγγλικών και ένας από τους καλύτερους γνώστες και χρήστες της αγγλικής γλώσσας στον κόσμο.

 

Newsletter εγγραφή

 


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
30 Οκτωβρίου 2019
Ώρα:
19:00 έως 21:00
Κόστος:
55€ – 60€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
, ,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
,
Ιστοσελίδα:
https://www.facebook.com/events/862352207479592/

Χώρος Διεξαγωγής

Harmony & Creativity
Λεωφόρος Κηφισίας 125-127, κοντά στο μετρό Πανόρμου
Αθήνα, Αττικής 115 24 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
6976147605
Email:
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend