.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
Ακαδημία Μύησης στη Διδασκαλία των Αγγελιαφόρων του Φωτός - Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα πνευματικής ανάπτυξης| Πανελλήνιο Δίκτυο Συνειδητότητας
991

Ακαδημία Μύησης στη Διδασκαλία των Αγγελιαφόρων του Φωτός – Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα πνευματικής ανάπτυξης | Πανελλήνιο Δίκτυο Συνειδητότητας

Από Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023 έως Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
Online

Γίνε ένας σύγχρονος μύστης! Απόκτησε τώρα όλη τη γνώση και τις απαραίτητες πρακτικές που θα επιταχύνουν την πνευματική σου αφύπνιση.

 

Τι είναι οι «Αγγελιαφόροι του Φωτός»

Πρόκειται για μία ελληνική πνευματική παράδοση η οποία κατέχει μία σειρά προωθημένων, αποτελεσματικών και ασφαλών εσωτερικών τεχνικών αυτογνωσίας, θεραπευτικής, ενορατικότητας, ψυχικής προστασίας, οραματισμού, διαλογισμού, κάθαρσης, υλοποίησης στόχων, αλλά και επαφής με ανώτερες πνευματικές δυνάμεις.

Έξι λόγοι για να φοιτήσεις στην Ακαδημία των Αγγελιαφόρων του Φωτός
  1. Θα λύσεις όλες σου τις απορίες σχετικά με την αληθινή φύση της πραγματικότητας, τους αόρατους κόσμους και τους νόμους του σύμπαντος, ακολουθώντας τον πιο ασφαλή, φωτεινό και αποτελεσματικό δρόμο για την πνευματική σου ολοκλήρωση.
  2. Θα μάθεις όλα τα απαραίτητα ενεργειακά και ψυχικά εργαλεία για να επιτύχεις αυτογνωσία και να απαλλαγείς από τα ελαττώματά σου και τις όποιες αρνητικές σου όψεις.
  3. Θα αναπτύξεις τις ανώτερες ψυχικές σου ικανότητες και θα συντονιστείς με τις ανώτερες και αγνές πνευματικές υπάρξεις, αντλώντας εσωτερική καθοδήγηση και προστασία.
  4. Θα βιώσεις ψυχική αρμονία, χαρά, ευδαιμονία και αληθινή αγάπη για όλα τα όντα, χτίζοντας τις καλύτερες σχέσεις, τόσο με τον εαυτό σου όσο και με τους άλλους.
  5. Μαθαίνοντας να εστιάζεσαι στη φωτεινή και θετική πλευρά του κόσμου, θα προσελκύσεις καλύτερη υγεία, αφθονία, τους κατάλληλους και πιο θετικούς ανθρώπους γύρω σου και την ικανότητα να πετυχαίνεις πιο εύκολα τους στόχους σου.
  6. Θα γίνεις μέρος μιας μεγάλης πνευματικής οικογένειας από την οποία θα αντλείς αδελφική αγάπη, υποστήριξη και προστασία, μαθαίνοντας να εργάζεσαι και για το καλό όλων των όντων..

Την Τετάρτη 13/9/2023 στις 19:30 παρακολουθήστε την εισαγωγική παρουσίαση του Στάμου Στίνη, όπου θα παρουσιάσει τον νέο κύκλο της Ακαδημίας και θα δώσει το στίγμα της πνευματικής αφύπνισης, της αυτογνωσίας και της προσωπικής ανάπτυξης. Η ομιλία θα γίνει και διαζώσης στον χώρο του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ (Φαραντάτων 38 & Μιχαλακοπούλου) και διαδικτυακά σε ζωντανή μετάδοση στον σύνδεσμο: https://youtube.com/live/npvgnWbFyvM

Μέχρι τότε, παρακολουθήστε τις αποκαλύψεις από καρδιάς του Στάμου Στίνη στην περσινή εισαγωγική ομιλία (14/9/22) του κύκλου της Ακαδημίας!

Ο Στάμος Στίνης ανοίγει τα εσώψυχά του και εκμυστηρεύεται το πώς ήρθε σε επαφή με την παράδοση των Αγγελιαφόρων του Φωτός, τις άγνωστες πτυχές της, αλλά και τα βιώματα, τα διδάγματα και τις θετικές αλλαγές που αποκόμισε στη ζωή του από τη μέχρι τώρα πνευματική του πορεία.

Θέλω να μάθω περισσότερα >>

 

Εισηγητής: Στάμος Στίνης
πνευματικός δάσκαλος, ομοιοπαθητικός, ολιστικός θεραπευτής, φυσικός, εκδότης, συγγραφέας

Διοργάνωση:
ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ (Πανελλήνιο Δίκτυο Συνειδητότητας)


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Το Ακαδημαϊκό Έτος διαρκεί από τις 27/9/23 μέχρι και τις 17/7/24. Περιλαμβάνει 39 δίωρα μαθήματα που πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη 18:30 – 20:30 σε online σύνδεση.

Τόπος Διεξαγωγής: Διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ

Κόστος συμμετοχής:
Προσφέρονται τρεις επιλογές: α) Εφάπαξ πληρωμή (350€ + 84€ ΦΠΑ = 434€), β) Τρεις διμηνιαίες δόσεις (450€ + 108€ ΦΠΑ = 558€), γ) Έντεκα μηνιαίες δόσεις (550€ + 132€ ΦΠΑ = 682€)

Στοιχεία για Επικοινωνία & Δηλώσεις Συμμετοχής:
ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ (Πανελλήνιο Δίκτυο Συνειδητότητας)
κα Ζαχαροπούλου, τηλ: 6972072326,
https://padisy.gr/akadimia-aggeliaforon-tou-fotos-2023-2024/

Θέλω να το παρακολουθήσω >>

 


Λίγα λόγια για τον Στάμο Στίνη

Ο Στάμος Στίνης είναι φυσικός, πνευματικός δάσκαλος, ομοιοπαθητικός, ολιστικός θεραπευτής, εκδότης και συγγραφέας του βιβλίου “Παγκόσμια Κοινωνία του Καλού”. Είναι επικεφαλής του Πανελληνίου Δικτύου Συνειδητότητας. Έχει εντρυφήσει –τόσο πρακτικά όσο και θεωρητικά– για τέσσερις και πλέον δεκαετίες στους τομείς της Ψυχολογίας, της Αυτογνωσίας, του Εσωτερισμού και της Ολιστικής Θεραπευτικής. Μυήθηκε και εκπαιδεύτηκε στη διδασκαλία των Αγγελιαφόρων του Φωτός από το 1978, έχοντας αναλάβει την προφορική μετάδοσή της το 1993.

Γεννήθηκε, εργάζεται και ζει με την οικογένειά του στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος του Φυσικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού Master στην Ηλεκτρονική.

Είναι συνιδρυτής των εκδόσεων Έσοπτρον και των περιοδικών Τρίτο Μάτι και Hellenic Nexus, και σήμερα δραστηριοποιείται εκδοτικά μέσω των εκδόσεων Ιβίσκος.

 

Newsletter εγγραφή

 


 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
27 Σεπτεμβρίου
Τέλος:
17 Ιουλίου 2024
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
,
Ιστότοπος:
https://padisy.gr/akadimia-aggeliaforon-tou-fotos-2023-2024/

Χώρος Διεξαγωγής

Online
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend