.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Αναπαράσταση Κβαντικού Πεδίου | Μαίρη Ζαπίτη

Αναπαράσταση Κβαντικού Πεδίου | Μαίρη Ζαπίτη

979 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σου!
Ένα συγκλονιστικό σεμινάριο από την Μαίρη Ζαπίτη, που θα αλλάξει ριζικά τη ζωή και τη συνειδητότητα σου.

Όπως είπε και ο Αlbert Einstein… «Δεν μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα μας χρησιμοποιώντας την ίδια συνειδητότητα που είχαμε όταν τα δημιουργήσαμε!»

Μέσα από τις αναπαραστάσεις και ειδικές κβαντικές βιωματικές ασκήσεις θα συνειδητοποιήσεις πόσο εύκολα μπορείς να ξεπεράσεις τα εμπόδια και τα προβλήματα σου, να τα λύσεις και να πετύχεις τους στόχους σου.

Αν είσαι άνθρωπος με βαθιές αναζητήσεις, ανοιχτούς ορίζοντες και ενδιαφέρεσαι να ανακαλύψεις τις αιτίες των προβλημάτων σου, τις αλήθειες και τα μυστικά του κβαντικού πεδίου τότε το σεμινάριο Αναπαράσταση Κβαντικού Πεδίου είναι αυτό που αναζητούσες.

Μέσα από αυτό το σεμινάριο θα αποκτήσεις μία καινούργια αντίληψη και συνειδητότητα που θα σε οδηγήσει στην προσωπική σου εξέλιξη. Έτσι ώστε να μπορέσεις να βρεις λύσεις στα προβλήματα σου, να βγεις από τα αδιέξοδα της ζωής σου και να βιώσεις το πραγματικό νόημα της ύπαρξης σου.

 

Στην Αναπαράσταση Κβαντικού Πεδίου μέσα από μια απλή, σύντομη αλλά βαθιά μεταμορφωτική διαδικασία έρχονται στην επιφάνεια κρυμμένες αλήθειες, μυστικά, συναισθήματα και ταυτίσεις, δικές σου και άλλων σημαντικών μελών του οικογενειακού συστήματός σου και όχι μόνο που μέχρι τώρα προξενούσαν πόνο, εγκλωβισμό, καταστροφικές καταστάσεις και σχέσεις σε όλα τα επίπεδα.

Η εμπειρία της Αναπαράστασης Κβαντικού Πεδίου σε οδηγεί στην απεμπλοκή και απελευθέρωση από βάρη που δεν σου ανήκουν προσφέροντας κάθαρση, αποδοχή και συμφιλίωση.

Το μεγάλο όφελος της Αναπαράστασης Κβαντικού Πεδίου που την κάνει να ξεχωρίζει, είναι οι ειδικές κβαντικές ασκήσεις και οι διορθώσεις που δεν γίνονται μόνο στο άτομο που κάνει την αναπαράσταση αλλά σε όλους.

Διότι οι ισχυρές κβαντικές ενέργειες εφαρμόζονται συγχρόνως σε όλους τους συμμετέχοντες ώστε να μετουσιωθούν τα πεδία τους. Γι’ αυτό και ονομάζεται “Αναπαράσταση Κβαντικού Πεδίου”.

Όλοι οι συμμετέχοντες βιώνουν μία μεγάλη αλλαγή στη συνειδητότητα τους, στα συναισθήματα τους, στο ατομικό και οικογενειακό τους πεδίο.

Αυτό που πρέπει να κατανοήσουμε είναι ότι στην πραγματικότητα το σημαντικότερο δεν είναι τόσο να μάθουμε τις αιτίες των προβλημάτων αλλά να αλλάξουμε την συνειδητότητα που δονείται σε χαμηλή συχνότητα και που είναι ο λόγος που έλκουμε και διατηρούμε αυτές τις καταστάσεις. Όπως γνωρίζουμε και από τον “συμπαντικό νόμο της έλξης”.

Για το λόγο αυτό στη μέθοδο μου χρησιμοποιώ ειδικά “Κβαντικά εργαλεία και τεχνικές” που δημιουργούν κβαντικές συνδέσεις με ενέργειες και πληροφορίες από ανώτερα πεδία και θεραπευτικές συχνότητες που μετουσιώνουν τις χαμηλές συχνότητες του πεδίου μας. Έτσι ώστε να μπορέσουν να διορθωθούν οι πληροφορίες, οι ενέργειες και οι αιτίες που δημιουργούν τα μπλοκαρίσματα και προβλήματα.

 

Είχα την μεγάλη τιμή να σπουδάσω δίπλα στον “Πατέρα της συστημικής αναπαράστασης” τον Bert Hellinger και σε σπουδαίους δασκάλους στην Αμερική στις κβαντικές θεραπείες, Dr.Kam Yuen, Dr.Richard Bartlett, Dr. Frank Kinslow, Gregg Braden κ.α.

Μετά από πολυετή εμπειρία ένωσα αυτές τις 2 προσεγγίσεις (συστημική αναπαράσταση και κβαντικές επιστήμες) και δημιούργησα την ” Αναπαράσταση Κβαντικού Πεδίου”.

Η εμπειρία αυτού του σεμιναρίου σε οδηγεί στην απεμπλοκή και απελευθέρωση από βάρη που δεν σου ανήκουν προσφέροντας κάθαρση, αποδοχή και συμφιλίωση.

Τα θέματα που μπορούν να επεξεργαστούν μέσα από την Αναπαράσταση Κβαντικού Πεδίου αφορούν υποθέσεις: προσωπικές, οικογενειακές, υγείας, επαγγελματικές, οικονομικές, διλημμάτων, δύσκολων αποφάσεων για κάθε τύπο σχέσεων κ.α.

Επειδή είναι βιωματική μέθοδος αξίζει να αποκτήσεις μία ανεπανάληπτη εμπειρία της Αναπαράσταση Κβαντικού Πεδίου!

 

Ο Bert Hellinger που ανακάλυψε την Συστημική Αναπαράσταση συνοψίζει την εμπειρία του ως εξής:

«Όταν η οικογένεια οδηγείται μέσα από την αναπαράσταση σε τάξη, μπορεί ο καθένας μας να απελευθερωθεί. Τότε έρχεται η δύναμη της οικογένειας και των προγόνων να μας στηρίξει. Μόνο όταν αναγνωριστεί η σύνδεση με την οικογένεια, ξεκαθαριστούν και μοιραστούν σωστά οι ευθύνες, νιώθει ο καθένας να φεύγουν ξένα βάρη από πάνω του και ακολουθεί την προσωπική ιδιαίτερη πορεία του, χωρίς να τον ακολουθεί ή να τον βαραίνει πλέον το παρελθόν».

 

 

Εισηγήτρια: Μαίρη Ζαπίτη
Μαίρη ΖαπίτηΣυστημική, Συμβουλευτική & Κβαντική Ψυχοθεραπεία, Δημιουργός των Διεθνών Μεθόδων Angelic Quantum Spirals – AQS & της Quantum Field Constellation – Αναπαράσταση Kβαντικού Πεδίου.
Συγγραφέας του βιβλίου AΝGELIC QUANTUM SPIRALS.

 

 

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης, μετά το πέρας του εργαστηρίου.

 

Δήλωση συμμετοχής

 


 

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019 | 18:30 – 21:30
Προσέλευση – εγγραφές: 18:00-18:30

 

Κόστος: 10 Ευρώ
Οι συμμετέχοντες μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση και τρεις τυχεροί κερδίζουν από μια δωρεάν συμμετοχή σε όποιο από τα επόμενα σεμινάρια του Ευημερώ και της Συναισθηματικής Νοημοσύνης στο Πόλις επιθυμούν, αξίας 10 Ευρώ έκαστη.

 

Τόπος Διεξαγωγής:
ΠΟΛΙΣ Σπουδή, Τέχνη, Ίαση & Τέρψη
Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης 69Β
14121 Ηράκλειο, Αττική
κοντά στο Σταθμό ΗΣΑΠ (Ηράκλειο Αττικής)

 

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
210 8000009, 210 2770181 | [email protected] | www.polis.edu.gr

 

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα δράσεων του Ευημερώ

 


Δήλωσε συμμετοχή !

 

 

Με την ευγενική υποστήριξη:

Prosperity Agency

 

Newsletter εγγραφή

 


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
13 Νοεμβρίου 2019
Ώρα:
18:30 έως 21:30
Κόστος:
10€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
, ,

Χώρος Διεξαγωγής

ΠΟΛΙΣ Σπουδή, Τέχνη, Ίαση & Τέρψη
Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης 69Β
Αθήνα, Αττική 14121 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
21 0800 0009
Website:
www.polis.edu.gr
Email:
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend