.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ανίχνευση Ιχνοστοιχείων και Βαρεών Μετάλλων & Διαιτολόγιο – Προσφορά Μαιου | E-asis

Ανίχνευση Ιχνοστοιχείων και Βαρεών Μετάλλων & Διαιτολόγιο – Προσφορά Μαιου | E-asis

96 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Με την ευκαιρία συμπλήρωσης 5 χρόνων λειτουργίας και θέλοντας να δείξουμε την ευχαρίστησή μας σε όσους μας υποστηρίζουν, δημιουργήσαμε ένα πακέτο προσφοράς.

Το πακέτο προσφοράς περιλαμβάνει Ανάλυση Μαλλιών για ανίχνευση ιχνοστοιχείων και Βαρέων Μετάλλων σε συνδυασμό με διαιτολόγιο 15 ημερών βασισμένο στα αποτελέσματα της ανάλυσης.

Ανάλυση Βαρέων Μετάλλων

Στην E-asis η ανάλυση βαρέων μετάλλων και ιχνοστοιχείων πραγματοποιείται με τη μέθοδο της πολυστοιχειακής ανάλυσης τρίχας Multielemental Analysis of Hair(MAH) που πραγματοποείται μέσω φασματομετρίας – ακτίνων Χ δείγματος τρίχας του ενδιαφερόμενου.

Πλεονεκτήματα της μεθόδου

Η τρίχα αιματώνεται στο θύλακά της, και απορροφούνται μικρο – και μακροστοιχεία. Κατά μήκος μιας τρίχας έχουμε καταγραφές των επιπέδων των στοιχείων σε διάφορες χρονικές στιγμές της ζωής του ατόμου.

Ένα από τα βασικά συστατικά των μαλλιών είναι η κυστεϊνη, η οποία περιέχει σουλφυδριλικές ομάδες – SH (sulphydryl) και δεσμεύει τα ιχνοστοιχεία και τα βαρέα μέταλλα, με αποτέλεσμα την αναστολή της λειτουργίας των ενζύμων.

Τα μαλλιά περιέχουν έως 50 φορές περισσότερα ιχνοστοιχεία και βαρέα μέταλλα απ’ ότι το αίμα και τα ούρα

Η ανάλυση μαλλιών είναι ένας ισχυρός οδηγός για τους γονείς που ψάχνουν θεραπείες για ADHD, Ελλειμματική Προσοχή ή Υπερκινητικότητα και πολλές άλλες ασθένειες που σχετίζονται με την έκθεση σε βαρέα μέταλλα.

Διαδικασία Αποτοξίνωσης από Βαρέα Μέταλλα

– Ανάλυση υφιστάμενης κατάστασης, καταγραφή των επιπέδων βαρέων μετάλλων στον οργανισμό (φασματοσκοπική ανάλυση μαλλιών)

– Απομάκρυνση των ποσοτήτων βαρέων μετάλλων από τον οργανισμό με χρήση κατάλληλων αποτοξινοτικών συμπληρωμάτων και συστηματικής ειδικής διατροφής

– Ανάλυση της κατάστασης του οργανισμού μετά τη ακολουθία των δράσεων απομάκρυνσης βαρέων μετάλλων (αποτοξίνωση)

Παραδείγματα Ουσιών Με Σημαντική Δράση Αποτοξίνωσης

Η Σπιρουλίνα με υψηλή περιεκτικότητα σε φυσικά θρεπτικά συστατικά έχει ιδιαίτερη δράση στην αποβολή τοξινών και βαρέων μετάλλων που επικάθονται στον συνδετικό ιστό. Η φυκοκυανίνη που περιέχει η Σπιρουλίνα συμβάλλει στον έλεγχο φλεγμονών και μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης κακοηθειών.

Η Χλωρέλλα ενεργοποιεί το φυσικό μηχανισμό άμυνας του οργανισμού για την καταπολέμηση των βακτηρίων και των ιών και ενισχύει την άμυνα του οργανισμού. Η Χλωρέλλα έχει υψηλά επίπεδα απορροφητικότητας λόγω της κυτταρικής της δομής. Αποτελείται από Σελλουλόζη και είναι εξαιρετικά δύσπεπτη. Έτσι «κλειδώνει» τα βαρέα μέταλλα αλλά και άλλες βλαβερές τοξίνες και ακαθαρσίες, οι οποίες αποβάλλονται με φυσικό τρόπο μέσω του εντέρου μας.

Το Άγριο Σκόρδο είναι αποτελεσματικό για τον καθαρισμό του αίματος, του στομάχου και των εντέρων. Απαλλάσσει τον οργανισμό από τα επίμονα κατάλοιπα του μεταβολισμού, καταστρέφει και απομακρύνει τις δηλητηριώδεις ουσίες, ιδιαίτερα από τον νευρικό ιστό, χρήσιμη ιδιότητα για αυτοάνοσες παθήσεις.

Ο Κορίανδρος είναι γενικά επωφελής για το νευρικό σύστημα. Χρησιμοποιείται θεραπευτικά ως βότανο που βοηθά και καταπραΰνει το πεπτικό σύστημα. Έχει την ικανότητα να περνά τον αιματο-εγκεφαλιδικό φραγμό και να καθαρίζει τους ιστούς από τοξίνες, φαρμακευτικές ουσίες, χημικές ουσίες, βαρέα μέταλλα.

Ο Ζεόλιθος αποτελεί μια νέα ουσία η οποία λειτουργεί σαν σφουγγάρι και επιτυγχάνει σε μεγάλο βαθμό την απορρόφηση και αποβολή των δηλητηρίων και των βαρέων μετάλλων. Τα μόρια του ζεόλιθου έχουν αρνητικό φορτίο και αφού ιονιστούν, δεσμεύουν τα θετικά φορτισμένα μόρια των ελεύθερων ριζών.

Γιατί είναι σημαντική η ανίχνευση των μετάλλων;

Τα μέταλλα είναι υπεύθυνα για πολύ σημαντικές βιοχημικές αντιδράσεις στον οργανισμό. Αν αυτά είναι σε έλλειψη οι πρωτεΐνες, οι υδατάνθρακες, οι βιταμίνες και τα ένζυμα δεν μπορούν να «λειτουργήσουν σωστά».

Τα μέταλλα είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη (ψευδάργυρος, μαγγάνιο, ιώδιο, σίδηρος), την αιμοποίηση (σίδηρος, χαλκός, ψευδάργυρος, κοβάλτιο), τη σύνθεση του συνδετικού ιστού (χαλκός, μαγγάνιο), καθώς και για την οστεοποίηση (ασβέστιο, ψευδάργυρος, μαγγάνιο). Συμμετέχουν στον μεταβολισμό των υδατανθράκων και λιπών (χρώμιο, ψευδάργυρος) και στην λειτουργία της καρδιάς (κάλιο). Προστατεύουν τον οργανισμό από επιβλαβείς εξωτερικούς ρύπους (σελήνιο, θείο). Ο καθένας μας μπορεί να έχει έλλειψη από χρήσιμα στοιχεία. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για αυτό όπως η έλλειψη μετάλλων στη διατροφή σας, η κακή απορρόφηση, η λήψη φαρμάκων, οι χρόνιες ασθένειες, οι αγχωτικές καταστάσεις. Ανεπάρκεια μετάλλων μπορεί να γίνει μεγαλύτερη όταν εργάζεστε σκληρά και ως εκ τούτου ο οργανισμός καταναλώνει περισσότερα μέταλλα από ό, τι συνήθως.

Επιβλαβή στοιχεία ιδίως ο μόλυβδος, το κάδμιο και ο υδράργυρος συνεχώς δηλητηριάζουν τον οργανισμό μας μέσω τροφών νερού και αέρα. Μπορούν να προκαλέσουν χρόνια δηλητηρίαση και διαταράσσουν το μεταβολισμό των χρήσιμων στοιχείων. Ρύπανση ενός οργανισμού εμφανίζεται με διαφορετικούς τρόπους όπως πονοκεφάλους, κόπωση, εγκεφαλοπάθεια και άλλα βαριά νοσήματα. Οι συνέπειες εξαρτώνται από την ποσότητα των βλαβερών στοιχείων στον οργανισμό.

Η έλλειψη ιχνοστοιχείων και η ρύπανση ενός οργανισμού από τοξικά στοιχεία είναι συχνές αιτίες των διαφόρων παθήσεων.

Γιατί χρειάζονται ειδικά τα μαλλιά για την ανάλυση;

Τα στοιχεία ενσωματώνονται στην τρίχα κατά την διαδικασία ανάπτυξης και αντανακλούν την σύνθεση των στοιχείων στο πλάσμα του αίματος κατά τη διάρκεια του σχηματισμού της τρίχας. Η ανάλυση αίματος και ουρίας, απ την άλλη, αντανακλούν την κατάσταση μόνο για την χρονική στιγμή που έγινε η εξέταση.

Νέα κύτταρα παίρνουν τροφή από τα αιμοφόρα αγγεία και όλα τα στοιχεία (ασβέστιο, σίδηρος, μόλυβδος, υδράργυρος) πηγαίνουν στο αίμα και από εκεί στα κύτταρα της τρίχας. Τα κύτταρα ωριμάζουν, ξηραίνονται, παθαίνουν κεράτωση και έτσι σχηματίζεται η τρίχα. Το περιεχόμενο των στοιχείων στα μαλλιά δεν αλλάζει πλέον. Κατά μέσο όρο σ΄ένα μήνα οι τρίχες γίνονται ένα εκατοστό μεγαλύτερες.

Συνήθως για την ανάλυση χρειαζόμαστε μικρή ποσότητα μαλλιών μήκους 3-4 εκατοστών κομμένων από τη ρίζα. Ως εκ τούτου, από το αποτέλεσμα είναι δυνατό να μάθετε ποια στοιχεία βρίσκονται σε φυσιολογικά όρια και ποια σε ανεπάρκεια ή περίσσεια κατά την διάρκεια των 3 τελευταίων μηνών. Κατά το μήκος της τρίχας αποθηκεύονται όλες οι μεταβολές της περιεκτικότητας των διαφόρων στοιχείων.


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Προσφορά Μαΐου 2018 | Κατόπιν ραντεβού

Κόστος: 120€ (από 160€)

Χώρος Διεξαγωγής:
Πάτρα
Αλέκου Σακελλάριου 4, Έξω Αγυιά
Τηλ: 2611122110
Αθήνα 
Λεωφόρος Πεντέλης 93 & Ευρίπου, Χαλάνδρι
Δευτέρα ως Παρασκευή 12.00 – 21.00
Σάββατο 10.00 – 14.00
Τηλ: 2112147968
Θεσσαλονίκη 
Ρέμπα Κωνσταντίνα
Τηλ: 6947165878

Πληροφορίες και ραντεβού:
Πάτρα: 26111-22110 | Αθήνα: 211-2147968 | Θεσσαλονίκη: 6947165878


 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
1 Μαΐου 2018
Τέλος:
1 Ιουνίου 2018
Κόστος:
120€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
Ετικέτες Εκδήλωσης:
, ,

Διοργανωτής

E-asis
Τηλέφωνο:
211-2147968
Email:
Website:
https://e-asis.com/
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Χώρος Διεξαγωγής

Ινστιτούτο e-asis
Λεωφόρος Πεντέλης 93
Χαλάνδρι, Αττική Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
211-2147968
Website:
http://e-asis.com/
Email:
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend