.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.
Ανοιχτές Συναντήσεις Breathwork | Paul Jones
62

3 Συναντήσεις Συναισθηματικής Απελευθέρωσης | Paul Jones

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου
Αθήνα

Βίωσε την συναισθηματική ελευθερία που σου προσφέρει
το Βreathwork με τον Paul και την Στάθια

Δεν έχουμε πάντα ανάγκη να απελευθερώσουμε κάτι βαθύ η πυρηνικό. Πολλές φορές θέλουμε απλά να βρούμε μια γεμάτη αναπνοή ή να χαλαρώσουμε την ένταση στους ώμους ή στο διάφραγμα ή να εκτονώσουμε την ένταση της εβδομάδας. Μπορεί απλά να έχουμε ανάγκη από ένα καλό κλάμα ή να νιώσουμε ασφάλεια και γαλήνη από τον καταιγισμό των σκέψεων. 

Για όποιο λόγο και να χρειάζεσαι μια συναισθηματική απελευθέρωση, αυτήν την Κυριακή, 24/9 στις 11.00 και για δύο Κυριακές ακόμα, θα σε υποστηρίξουμε με διαύγεια και συμπόνοια να βρεις και να δώσεις στον εαυτό σου αυτό ακριβώς που έχεις ανάγκη. Και θα το κάνουμε με τον πιο φυσικό, συναρπαστικό και ασφαλές τρόπο: χρησιμοποιώντας την αναπνοή μας.

Το Breathwork είναι μια σωματική τεχνική που στηρίζεται στην χρήση της συνειδητής συνδεδεμένης αναπνοής και έχει την δυνατότητα να σε οδηγήσει όσο βαθιά μέσα σου μπορείς και επιθυμείς να πας.

Αν, λοιπόν, είσαι έτοιμη/ος να νιώσεις λίγο περισσότερη ελευθερία, γαλήνη και χαρά, η αναπνοή έχει την δυνατότητα να επιφέρει μια γλυκιά εναρμόνιση ανάμεσα στο σώμα, το συναίσθημα και τον νου. Όσ@ συμμετέχουν στις Ανοιχτές Συναντήσεις, φεύγουν με πρόσωπα φωτεινά, ανοιχτές καρδιές, γαλήνιοι ενώ έχουμε μαρτυρίες ότι κάποιοι από αυτούς ίπτανται και λίγο.

Οι Ανοιχτές Συναντήσεις Breathwork αποτελούνται από δύο μέρη. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους εξηγούμε σύντομα τις βασικές αρχές της τεχνικής: πως λειτουργεί σε σχέση με την απελευθέρωση τραυμάτων/βιωμάτων και τι αισθήσεις μπορεί να βιώσετε στο σώμα. Στο δεύτερο μέρος πραγματοποιείται η εξοικείωση με την τεχνική και η διάρκειά του είναι λίγο παραπάνω από μία ώρα.

Με την καινούργια χρονιά και ενόψει της Εκπαίδευσης Pure Awareness Breathwork μας που ξεκινά την 6η Απριλίου,, είμαστε έτοιμοι να οργανώσουμε και πάλι τις αγαπημένες ανοιχτές συναντήσεις, τις συναντήσεις θεσμό για τα κυριακάτικα πρωινά μας.

Δήλωσε συμμετοχή >>

 

Γνωρίστε τον Paul μέσα από μια υπέροχη συνέντευξη που μας παραχώρησε.
Paul Jones | Η αναπνοή είναι το αντίδοτο του φόβου


 

Ημερομηνία & Ώρα Διεξαγωγής:
Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023 | 11.00-13.00
Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 | 11.00-13.00
Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023 | 11.00-13.00

Κόστος: 10 Ευρώ

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

Μέσα στο φθινόπωρο θα γίνουν μόνο 3 Ανοιχτές Συναντήσεις Breathwork. Εδώ στο τέλος της σελίδας, μπορείτε να επιλέξετε την ημερομηνία που επιθυμείτε και να δηλώσετε συμμετοχή. Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη και η κράτηση της θέσης γίνεται μόνο με την καταβολή του ποσού. Θα λάβετε αυτόματα απάντηση, οπότε αν δεν σας έρθει κάτι στο inbox, ελέγξτε και τα ανεπιθύμητα.

Για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 6997-133221

Δείτε όλες τις πληροφορίες για την Εκπαίδευση Breathworkπου ξεκινάει τo Σάββατο 6 Απριλίου 2024.

 

Newsletter εγγραφή

 


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
24 Σεπτεμβρίου
Ώρα:
11:00 έως 13:00
Κόστος:
10€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
Ετικέτες Εκδήλωσης:
Ιστότοπος:
https://breathwork.gr/synedries/#anoiktes-synantiseis

Διοργανωτής

Paul Jones
Τηλέφωνο:
+30 6997-133221
Email:
Website:
http://www.breathwork.gr/
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend