.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Απόσυρση Διαλογισμού και Σιωπής | Himalayan Yoga Meditation of Hellas

Απόσυρση Διαλογισμού και Σιωπής | Himalayan Yoga Meditation of Hellas

798 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Η χαρά και η ευτυχία εξαρτώνται από ΕΜΕΝΑ

18, 19, 20 Σεπτεμβρίου 2020
από Παρασκευή 17:30 έως Κυριακή 17:30
Προσκοπικό Κέντρο Αγίου Ανδρέα, Μαραθώνας, Αττική

Ο Κώστας Φωτεινός έλεγε, ένα χρέος έχουμε στη ζωή μας, να είμαστε ευτυχισμένοι. Είμαστε; Ή μήπως αφήσαμε την ευτυχία μας κάπου στα παιδικά μας χρόνια;

Και οι μεγάλοι δάσκαλοι της Γιόγκα, ο Swami Rama και ο Swami Veda Bharati μας θυμίζουν συνεχώς ότι η χαρά και η ευτυχία δεν εξαρτώνται από τα γεγονότα και τις συνθήκες της ζωής, αλλά μόνο από μας, από τον τρόπο που σκεφτόμαστε.

Ίσως, αν το θελήσουμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας, να καταφέρουμε να μην μας ταράζουν πια τα όποια γεγονότα προβλέπει η ζωή του καθενός μας. Η Σιωπή θα αρχίσει να μας αποκαλύπτει όλα μυστικά της, όχι μόνο σε σχέση με την ψυχική μας διάθεση αλλά επίσης, τροφοδοτώντας μας με ενέργεια και δυναμώνοντας το μεταβολισμό και το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Στη διάρκεια αυτών των ημερών, θα κάνουμε Χάθα γιόγκα, Ασκήσεις Ζωτικής Ενέργειας μέσω Αναπνοής, Διαλογισμό καθιστό και με περπάτημα, Διαλογισμό και Γιόγκα στη θάλασσα, ελεύθερο κολύμπι, όλα αυτά σε σιωπή.

Μοναδικές εμπειρίες!

Θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Συντονίζει η Σοφία Φώτεινα – Χατζηκοκόλη


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Παρασκευή 18 έως Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020
από Παρασκευή 17:30 έως Κυριακή 17:30

Προτεινόμενη Δωρεά: 150 ευρώ (περιλαμβάνεται η διαμονή σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο με μπάνιο ή σε δικιά σας σκηνή, και τρία χορτοφαγικά γεύματα την ημέρα) αν δηλώσετε μέχρι τέλος Αυγούστου,

ή 170 ευρώ αν δηλώσετε από 1/9 έως 10/9/2020. Τα χρήματα θα επιστραφούν στο ακέραιο αν ακυρώσουμε εμείς το σεμινάριο.

Για να κρατηθεί η θέση σας, παρακαλούμε ζητήστε μας τον αριθμό λογαριασμού για να καταθέσετε 70 ευρώ προκαταβολή πριν από τις 30 Αυγούστου.

Με την δήλωση συμμετοχής, θα σας στείλουμε τον λογαριασμό κατάθεσης, το πρόγραμμα, ενημέρωση για το  τι χρειάζεται να έχετε μαζί σας και για την μετακίνησή σας.

Τόπος Διεξαγωγής:
Προσκοπικό Κατασκηνωτικό Κέντρο Αγ. Ανδρέα
Άγιος Ανδρέας, 19005 Mαραθώνας

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
6937122768 | 210 8670424, 210 8661553 | www.himalayanyoga.gr[email protected]


Η Σοφία Φώτεινα Χατζηκοκόλη, είναι ολιστική θεραπεύτρια, και Yoga Instructor (RYT 600). Από τις παλιότερες μαθήτριες (1979), στενή συνεργάτης και ένα από τα παιδιά του Κώστα και της Μαρίας Φωτεινού, αφιερώθηκε στην ιδέα του Καφέ Σχολειού του οποίου ήταν ιδρυτικό μέλος. Συντονίζει εργαστήρια και σεμινάρια Αυτογνωσίας, Παιδείας του Βάθους και Αυτοπραγμάτωσης της μεθόδου Κώστας Φωτεινός Καφέ Σχολειό, στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Έχει ιδιαίτερη ευαισθησία στους Γονείς και τους δασκάλους. Συγγράφει και μεταφράζει βιβλία των Εκδόσεων Καφέ Σχολειό.

Από το 2010, μαθήτρια του Swami Veda Bharati και του Swami Ritavan Bharati, στο Rishikesh, στην Ινδία. Σήμερα συντονίζει την μη-κερδοσκοπική εταιρεία «Καφέ Σχολειό-Himalayan Yoga Meditation of Hellas», στο Χαλάνδρι, Αθήνα. Συντονίζει εργαστήρια και Σεμινάρια του Διαλογισμού της Γιόγκα των Ιμαλαΐων για ενήλικες και παιδιά, στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Εκπροσωπεί την Ελλάδα στο ‘Συμβούλιο των Ευρωπαίων Γιαγιάδων’.

 

 

Newsletter εγγραφή

 


 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
18 Σεπτεμβρίου
Τέλος:
20 Σεπτεμβρίου
Κόστος:
150€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
, ,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
,

Διοργανωτής

Himalayan Yoga Meditation of Hellas
Τηλέφωνο:
210 8670424, 8661553
Email:
Website:
www.himalayanyoga.gr
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Χώρος Διεξαγωγής

Προσκοπικό Κατασκηνωτικό Κέντρο Αγ. Ανδρέα
Αγ. Ανδρέας
Μαραθώνας, Αττική 19005 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
2294097005
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend