.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Αριστοτέλους Παίγνια – Εισαγωγή στο Νόμο της Έλξης και της Δόνησης | Νικόλαος Σιώζος

Αριστοτέλους Παίγνια - Εισαγωγή στο Νόμο της Έλξης και της Δόνησης | Νικόλαος Σιώζος

868 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Σας περιμένουμε με χαρά και ενθουσιασμό σε αυτό το εισαγωγικό σεμινάριο για το Νόμο της Έλξης και της Δόνησης, στο οποίο θα κατανοήσετε τι είναι αυτοί οι νόμοι, πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν στις ζωές μας και ποια έιναι η φυσική τους σε αυτόν το χωροχρόνο.

Θα μάθετε να ελέγχετε την ορμή του νου σας και πως να το συγκεντρώνετε σε θετικές σκέψεις ανεξάρτητα από τις συνθήκες γύρω σας.

Μέσα από τις ερωτήσεις που θα κληθείτε να θέσετε για οποιοδήποτε προσωπικό θέμα σας απασχολεί, θα λάβετε απαντήσεις από την πανοραμική οπτική γωνία του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ,  που θα σας καθοδηγήσουν αμέσως στη λύση των προβλημάτων σας και ακόμα στην αλλαγή ολόκληρης της πραγματικότητας σας, καθώς θα καταλάβετε πως εσείς και μόνο έχετε τον απόλυτο έλεγχο για το πως αισθάνεστε.

Όταν κανείς αλλάζει τον τρόπο που σκέφτεται όλα γύρο του αλλάζουν όχι διαφορετικά από ένα ραδιόφωνο που όταν το συντονίζεις στο αγάπη, χαρά ή αφθονία FM, δεν μπορείς να ακούς τι τραγούδια παίζει ο μιζέρια, γκρίνια ή έλλειψη FM. Είναι νόμος της φύσης!

Διαβάστε περισσότερα: Η Δημιουργική Διαδικασία και ο Νόμος της Έλξης


*Το κείμενο με κεφαλαίους χαρακτήρες που ακολουθεί έχει ληφθεί από την ενέργεια ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ.

Ποιος είναι ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ;

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΝΗΣΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΕΨΗ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΠΟΣ ΦΕΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ, ΟΧΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ, ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΑΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ, ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘΕΞΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΔΕ ΒΡΙΣΚΕΤΕ, ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ. ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ Ο ΥΛΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ .

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Ο ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΗ ΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΜΕΙΣ ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ, ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ.

ΜΑΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΑΣ. Η ΛΕΞΗ ΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΠΙΟ ΑΓΑΘΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ ΤΕΛΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΚΟΠΟΣ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΓΑΘΟ, ΤΟΝ ΠΙΟ ΩΦΕΛΙΜΟ ΣΚΟΠΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.

Τι είναι τα ΠΑΙΓΝΙΑ ;

ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΑΛΑΦΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΕΡΩΤΗΣΗΣ – ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. ΚΑΘΩΣ ΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ Η ΖΩΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ, ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ. ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΦΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ.

ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΠΑΙΓΝΙΑ ΔΙΟΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΝΑΛΑΦΡΑ ΚΑΙ ΡΕΕΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΗΡΘΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΗ, ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΗΔΟΝΙΚΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΚΑΘΩΣ ΕΡΧΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΝΗΣΗΣ, ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ.

 

Δήλωσε συμμετοχή !

 


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018, 12:00-14:30

Κόστος: 11 Ευρώ + 24% ΦΠΑ = 13,64 Ευρώ στο eshop μας ή στην γραμματεία του χώρου
Οι συναλλαγές πιστωτικών καρτών στο eshop μας διεκπεραιώνονται με ασφάλεια μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank

Τόπος Διεξαγωγής:
Arima Therapy Center – Alexandra Chalkiopoulou
Νευροκοπίου 18, Κεραμεικός
– 3 λεπτά με τα πόδια από το μετρό Κεραμεικού ( έξοδος Κων/λεως)
– Εύκολη στάθμευση

Πληροφορίες για Δηλώσεις Συμμετοχής:
Ρούλα Τσουκαλή: 6971 895629 | events@omorfizoi.gr

Πληροφορίες για το σεμινάριο
6949 533995| aristotelouspaignia@gmail.com


Νικόλαος Σιώζος

Νικόλαος ΣιώζοςΗθοποιός και φιλόσοφος που η ζωή τον ενέπνευσε να θέσει τα βασικά ερωτήματα «Ποιος είμαι; Τι κάνω εδώ; Ποιοι είναι όλοι αυτοί; Τι είναι εκεί πάνω;» και μετά από μια αριστοτεχνική ενορχήστρωση του σύμπαντος καθοδηγήθηκε στην Esther Hicks (New York Times best-selling author: Ask and it is Given, The Law of Attraction κ.α.) και τον Abraham με τους οποίους μελέτησε τη φυσική του νόμου της έλξης και τον ενέπνευσαν στην επιθυμία να κάνει και ο ίδιος αυτό που κάνει η Esther, την εναρμόνιση και τη μετάφραση της διδασκαλίας μιας άυλης ενέργειας (Abraham) δασκάλων και φιλόσοφων του νόμου της έλξης και της φυσικής του. Δείτε: https://www.abraham-hicks.com/

Τον Ιούνιο του 2016 ο Νικόλαος άρχισε να λαμβάνει γραπτώς και να μεταφράζει την ενέργεια αυτή με το όνομα ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ και τον Οκτώβρη του ίδιου έτους άρχισε να μεταφράζει λεκτικά. Έκτοτε διοργανώνει σεμινάρια που λέγονται «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΠΑΙΓΝΙΑ» καθώς κατά τον ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ο σκοπός της ζωής είναι το παιχνίδι. Επίσης δέχεται όσους επιθυμούν να παίξουν ατομικά με τον ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ σε προσωπικές συνεδρίες στην Αθήνα αλλά και από άλλες πόλεις μέσω Skype.

Ένα βίντεο όπου κανείς μπορεί να νιώσει την διαύγεια του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ:

 

a

Δηλώστε Συμμετοχή !


 

Χαριτίνη Χριστάκου - Μετάβαση ψυχών

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
18 Νοεμβρίου 2018
Ώρα:
12:00 έως 14:30
Κόστος:
11€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
, , ,

Χώρος Διεξαγωγής

Arima Therapy Center
Νευροκοπίου 18, Κεραμικός
Αθήνα, Αττική 104 35 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
697 4610 255
Website:
www.urantiacenter.gr
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend