.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Αστρολογία για Προχωρημένους: Ειδικά Θέματα στην Ερμηνεία των Πλανητών | Βαγγέλης Πετρίτσης PhD

Αστρολογία για Προχωρημένους: Ειδικά Θέματα στην Ερμηνεία των Πλανητών | Βαγγέλης Πετρίτσης PhD

27 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Αστρολογία για Προχωρημένους: Ειδικά Θέματα στην Ερμηνεία των Πλανητών
Βαγγέλης Πετρίτσης PhD

Μετά την επιτυχία των δύο πρώτων σεμιναριακών κύκλων «Αστρολογία για Αρχάριους: Πλανήτες, Ζώδια, Οίκοι» και «Αστρολογία για Προχωρημένους: Πλανητικές Όψεις και Σχηματισμοί – Φάσεις και Δεσμοί Σελήνης» με εισηγητή τον Βαγγέλη Πετρίτση PhD, η εκπαιδευτική πρωτοβουλία «Μετα-Μόρφωση για Όλους !» σας καλεί σε έναν τρίτο κύκλο σεμιναρίων που θα λέγεται «Αστρολογία για Προχωρημένους: Ειδικά Θέματα στην Ερμηνεία των Πλανητών».

Ο νέος κύκλος απευθύνεται τόσο σε όσους παρακολούθησαν τους δύο πρώτους κύκλους όσο και σε όσους είναι ήδη εξοικειωμένοι με τις έννοιες των πλανητών, των ζωδίων, των οίκων και των όψεων και επιθυμούν να εμβαθύνουν περαιτέρω.

Πιο συγκεκριμένα, ο νέος κύκλος θα αποτελείται συνολικά από πέντε εβδομαδιαίες συναντήσεις που θα διεξάγονται κάθε Τρίτη από τις 20 Φεβρουαρίου 2018 έως τις 20 Μαρτίου 2018.

Έχοντας ήδη γνωρίσει τους τρεις δομικούς λίθους του ωροσκοπίου, δηλαδή τους Πλανήτες, τα Ζώδια και τους Οίκους, καθώς και τις Όψεις, τους Σχηματισμούς και τις Φάσεις και τους Δεσμούς της Σελήνης, θα είμαστε πλέον σε θέση να εμβαθύνουμε περαιτέρω την ερμηνεία του ωροσκοπίου μας, λαμβάνοντας υπόψη τα εξής Ειδικά Θέματα στην Ερμηνεία των Πλανητών: τους Ανάδρομους, Εκτός Ορίων και Άνοπτους Πλανήτες (20/2 και 27/2), την Ανισομερή Κατανομή και τις Θεμελιώδεις Δυνάμεις των Πλανητών (6/3 και 13/3) και τα Ενεργειακά Φορτισμένα Σημεία του Ωροσκοπίου (20/3).

Έτσι,  θα μπορέσουμε να κάνουμε λεπτομερέστερη ανάλυση του ωροσκοπίου μας κατακτώντας έναν πολύ υψηλότερο βαθμό συνειδητότητας και αυτογνωσίας. Με τον τρόπο αυτό, θα είμαστε σε πολύ καλύτερη θέση να εκπληρώσουμε αποτελεσματικότερα τον σκοπό μας στη ζωή!

Ποια θέματα αναλύονται στο σεμινάριο;

  • Η αστρονομία και αστρολογική ερμηνεία των ανάδρομων και εκτός ορίων πλανητών
  • Οι άνοπτοι πλανήτες (πλανήτες που δεν σχηματίζουν όψεις με άλλους πλανήτες)
  • Η ανισομερής κατανομή των πλανητών στο ωροσκόπιο
  • Οι θεμελιώδεις δυνάμεις των πλανητών (θέση, αδυναμία, έξαρση, πτώση)
  • Πλανήτες σε ενεργειακά φορτισμένα σημεία του ωροσκοπίου (μοίρες απόλυτης πτώσης και έξαρσης, κρίσιμες και αναιρετικές μοίρες)
  • Παραδείγματα ερμηνείας σε ωροσκόπια συμμετεχόντων

Εισηγητής: Βαγγέλης Πετρίτσης, PhD


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Ανάδρομοι, Εκτός Ορίων και Άνοπτοι Πλανήτες: Τρίτη 20 και Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018 | 18:30 – 21:30

Ανισομερή Κατανομή και Θεμελιώδεις Δυνάμεις των Πλανητών: Τρίτη 6 και Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 | 18:30 – 21:30

Ενεργειακά Φορτισμένα Σημεία του Ωροσκοπίου: Τρίτη 20 Μαρτίου 2018 | 18:30 – 21:30

Προσέλευση – εγγραφές: 18:00-18:30

Αν κάποιος χάσει την πρώτη διάλεξη από κάποια θεματική, μπορεί να έρθει στην επόμενη, ώστε να λάβει τις σχετικές διαφάνειες και σημειώσεις.
Κάθε συμμετέχων λαμβάνει τις διαφάνειες μόνο για τις θεματικές που παρακολούθησε.

Κόστος: 10 Ευρώ/ 3ωρη συνάντηση | Σύνολο 50 Ευρώ και για τις 5 διαλέξεις

Τόπος Διεξαγωγής:
ΠΟΛΙΣ Σπουδή, Τέχνη, Ίαση & Τέρψη
Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης 69Β
(Είσοδος από Φιλοθέης 69Β)
14121 Ηράκλειο, Αττική
κοντά στο Σταθμό ΗΣΑΠ (Ηράκλειο Αττικής)

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
210 8000009, 210 2770181 | [email protected] | www.polis.edu.gr

 Δήλωσε συμμετοχή !


Vangelis_petritsisΒαγγέλης Πετρίτσης, PhD: Αριστούχος Ψυχολογίας Παντείου με Μεταπτυχιακό και Διδακτορικό στην Κοινωνική Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο του Κεντ. Κάτοχος Πιστοποιητικού (Certificate Holder) της Σχολής των Αστρολογικών Σπουδών του Λονδίνου και Πιστοποιημένος Ανθοθεραπευτής από το Εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών Εναλλακτικών Επιστημών Natural Health Science Παλαιού Φαλήρου.

Έχει βραβευτεί από τον Αστρολογικό Σύνδεσμο Μεγάλης Βρετανίας για μελέτη του δημοσιευμένη στο αστρολογικό περιοδικό κύρους «Astrological Journal» και έχει λάβει σειρά υποτροφιών και τιμητικών διακρίσεων καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών του μεταξύ των οποίων είναι η υποτροφία του από το Ίδρυμα Λίλιαν Βουδούρη για μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Κεντ όπως και η τριετής υποτροφία του από το ίδιο Πανεπιστήμιο για τη διδασκαλία ψυχολογίας και για την εξέλιξη της μεταπτυχιακής του έρευνας σε διδακτορικό επίπεδο. Το 2009 ολοκληρώνει επιτυχώς τη διδακτορική του έρευνα ως επισκέπτης φοιτητής στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, το 2010 του απονέμεται ο τίτλος του διδάκτορα και το 2011 δημοσιεύει απόσπασμα

της διδακτορικής του διατριβής στο ψυχολογικό περιοδικό κύρους Personality and Social Psychology Bulletin. Από τότε εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας παρέχοντας υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης, αστρολογικής συμβουλευτικής και ανθοθεραπείας. Διατηρεί το προσωπικό του ιστολόγιο «Αστρο-Αναλύσεις», είναι μόνιμος συνεργάτης στην ιστοσελίδα «Όμορφη Ζωή» και έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με το MyHoroscope, την Αστρολογική Πυξίδα και το NewAgeAstrology.

Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας “Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος”, που είχε ως κύριο στόχο την προώθηση της ποιοτικής πλευράς της αστρολογίας, και είναι πλέον ο Πρόεδρος του “Πανελληνίου Συλλόγου Φίλων Αστρολογίας” (ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.), ενός σωματείου που αποτελεί μετεξέλιξη της παραπάνω εταιρείας.

Μελετά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη σύνδεση των ανθοϊαμάτων Μπαχ και της ψυχολογίας με την αστρολογία.

Μάθετε περισσότερα για τον Βαγγέλη Πετρίτση, μέσα από μια υπέροχη συνέντευξη που μας παραχώρησε!


Δήλωσε συμμετοχή !

 

Το σεμινάριο εντάσσεται στον κύκλο σεμιναρίων και διαλέξεων Μετα-Μόρφωση για όλους, που συνδιοργανώνουν η Όμορφη Ζωή, το “Πόλις” Κέντρο Πολιτισμού κι Εκπαίδευσης κι επιλεγμένοι εισηγητές.
Αυτόνομα, ολοκληρωμένα, χρηστικά σεμινάρια σε εξαιρετικά προσιτή τιμή!

 

Δες όλα τα σεμινάρια του “Μετα-μόρφωση για όλους !”

 


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
20 Φεβρουαρίου 2018
Ώρα:
18:30 έως 21:30
Κόστος:
10€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
, ,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
, ,

Χώρος Διεξαγωγής

ΠΟΛΙΣ Σπουδή, Τέχνη, Ίαση & Τέρψη
Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης 69Β
Αθήνα, Αττική 14121 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
21 0800 0009
Website:
www.polis.edu.gr
Email:
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend