.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
 • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Αστρολογία για Προχωρημένους | Βαγγέλης Πετρίτσης PhD

Αστρολογία για Προχωρημένους: Βαγγέλης Πετρίτσης PhD

62 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

 

Δήλωσε συμμετοχή !

Αστρολογία για Προχωρημένους:
Πλανητικές Όψεις και Σχηματισμοί – Φάσεις και Δεσμοί Σελήνης

Μετά την επιτυχία του πρώτου κύκλου σεμιναρίων «Αστρολογία για Αρχάριους: Πλανήτες, Ζώδια, Οίκοι» με εισηγητή τον Βαγγέλη Πετρίτση PhD, η εκπαιδευτική πρωτοβουλία «Μετα-Μόρφωση για Όλους» σας προσκαλεί στον δεύτερο κύκλο σεμιναρίων που λέγεται «Αστρολογία για Προχωρημένους: Πλανητικές Όψεις και Σχηματισμοί – Φάσεις και Δεσμοί Σελήνης». Ο νέος κύκλος απευθύνεται τόσο σε όσους παρακολούθησαν τον πρώτο κύκλο, όσο και σε όσους είναι ήδη εξοικειωμένοι με τις έννοιες των πλανητών, των ζωδίων και των οίκων και επιθυμούν να εμβαθύνουν περαιτέρω.

Πιο συγκεκριμένα, ο νέος κύκλος θα αποτελείται συνολικά από έξι εβδομαδιαίες συναντήσεις που θα διεξάγονται κάθε Τρίτη από τις 9 Ιανουαρίου 2018 έως τις 13 Φεβρουαρίου 2018.

Έχοντας ήδη γνωρίσει τους τρεις δομικούς λίθους του ωροσκοπίου, δηλαδή τους Πλανήτες, τα Ζώδια και τους Οίκους, θα είμαστε πλέον σε θέση να συνθέσουμε τις πληροφορίες αυτές με τη βοήθεια των Όψεων (9/1 και 16/1) και των Πλανητικών Σχηματισμών (23/1 και 30/1).

Θα μπορέσουμε, τέλος, να εμβαθύνουμε περαιτέρω την ερμηνεία του ωροσκοπίου μας, λαμβάνοντας υπόψη τη Φάση και τους Δεσμούς της Σελήνης (6/2 και 13/2).
Έτσι,  θα κάνουμε εντυπωσιακές ανακαλύψεις σχετικά με την προσωπικότητά μας και τις κρυμμένες μας δυνατότητες.
Θα αντιληφθούμε, επιπλέον, και θα κατανοήσουμε γιατί βιώνουμε τυχόν επαναλαμβανόμενα μοτίβα στις σχέσεις, στην εργασία και σε άλλους τομείς της ζωής μας.

Με τον τρόπο αυτό θα κατακτήσουμε έναν πολύ υψηλότερο βαθμό συνειδητότητας και αυτογνωσίας και θα είμαστε σε πολύ καλύτερη θέση να εκπληρώσουμε αποτελεσματικότερα τον σκοπό μας στη ζωή!

Ποια θέματα αναλύονται στο σεμινάριο;

 • Η προέλευση των όψεων
 • Οι βασικές όψεις (σύνοδος, αντίθεση, τρίγωνο, τετράγωνο, εξάγωνο)
 • Οι δευτερεύουσες όψεις (ημιτετράγωνο, ενάμισι τετράγωνο, ημιεξάγωνο, χιαστό)
 • Η θεωρία των αντισκιών
 • Ερμηνεία όψεων βάσει ζωδίων και οίκων
 • Σχηματισμοί πλανητικών όψεων
 • Σχηματισμοί που αποτελούνται μόνο από αρμονικές όψεις (μεγάλο τρίγωνο και δευτερεύον μεγάλο τρίγωνο)
 • Σχηματισμοί που αποτελούνται μόνο από δυσαρμονικές όψεις (ταυ-τετράγωνο, μεγάλο τετράγωνο/σταυρός, δάχτυλο του κόσμου)
 • Σχηματισμοί που αποτελούνται από συνδυασμό αρμονικών και δυσαρμονικών όψεων (σφήνα/διευκολυνόμενη αντίθεση, Yod, χαρταετός, μυστικό τετράπλευρο)
 • Οι φάσεις του σεληνιακού κύκλου και η προσωπικότητα
 • Η αστρονομία και αστρολογική ερμηνεία των δεσμών της σελήνης
 • Παραδείγματα ερμηνείας σε ωροσκόπια συμμετεχόντων

Εισηγητής: Βαγγέλης Πετρίτσης, PhD


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Πλανητικές όψεις: Τρίτη 9 και Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018 | 18:30 – 21:30

Πλανητικοί Σχηματισμοί: Τρίτη 23 και Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018 | 18:30 – 21:30

Φάσεις και Δεσμοί Σελήνης: Τρίτη 6 και Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018 | 18:30 – 21:30

Προσέλευση – εγγραφές: 18:00-18:30

Αν κάποιος χάσει την πρώτη διάλεξη από κάποια θεματική, μπορεί να έρθει στην επόμενη, ώστε να λάβει τις σχετικές διαφάνειες και σημειώσεις.
Κάθε συμμετέχων λαμβάνει τις διαφάνειες μόνο για τις θεματικές που παρακολούθησε.

Κόστος: 10 Ευρώ/ 3ωρη συνάντηση | Σύνολο 60 Ευρώ

Τόπος Διεξαγωγής:
ΠΟΛΙΣ Σπουδή, Τέχνη, Ίαση & Τέρψη
Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης 69Β
(Είσοδος από Φιλοθέης 69Β)
14121 Ηράκλειο, Αττική
κοντά στο Σταθμό ΗΣΑΠ (Ηράκλειο Αττικής)

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
210 8000009, 210 2770181 | [email protected] | www.polis.edu.gr

 Δήλωσε συμμετοχή !


Vangelis_petritsisΒαγγέλης Πετρίτσης, PhD: Αριστούχος Ψυχολογίας Παντείου με Μεταπτυχιακό και Διδακτορικό στην Κοινωνική Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο του Κεντ. Κάτοχος Πιστοποιητικού (Certificate Holder) της Σχολής των Αστρολογικών Σπουδών του Λονδίνου και Πιστοποιημένος Ανθοθεραπευτής από το Εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών Εναλλακτικών Επιστημών Natural Health Science Παλαιού Φαλήρου.

Έχει βραβευτεί από τον Αστρολογικό Σύνδεσμο Μεγάλης Βρετανίας για μελέτη του δημοσιευμένη στο αστρολογικό περιοδικό κύρους «Astrological Journal» και έχει λάβει σειρά υποτροφιών και τιμητικών διακρίσεων καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών του μεταξύ των οποίων είναι η υποτροφία του από το Ίδρυμα Λίλιαν Βουδούρη για μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Κεντ όπως και η τριετής υποτροφία του από το ίδιο Πανεπιστήμιο για τη διδασκαλία ψυχολογίας και για την εξέλιξη της μεταπτυχιακής του έρευνας σε διδακτορικό επίπεδο. Το 2009 ολοκληρώνει επιτυχώς τη διδακτορική του έρευνα ως επισκέπτης φοιτητής στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, το 2010 του απονέμεται ο τίτλος του διδάκτορα και το 2011 δημοσιεύει απόσπασμα

της διδακτορικής του διατριβής στο ψυχολογικό περιοδικό κύρους Personality and Social Psychology Bulletin. Από τότε εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας παρέχοντας υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης, αστρολογικής συμβουλευτικής και ανθοθεραπείας. Διατηρεί το προσωπικό του ιστολόγιο «Αστρο-Αναλύσεις», είναι μόνιμος συνεργάτης στην ιστοσελίδα «Όμορφη Ζωή» και έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με το MyHoroscope, την Αστρολογική Πυξίδα και το NewAgeAstrology.

Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας “Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος”, που είχε ως κύριο στόχο την προώθηση της ποιοτικής πλευράς της αστρολογίας, και είναι πλέον ο Πρόεδρος του “Πανελληνίου Συλλόγου Φίλων Αστρολογίας” (ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.), ενός σωματείου που αποτελεί μετεξέλιξη της παραπάνω εταιρείας.

Μελετά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη σύνδεση των ανθοϊαμάτων Μπαχ και της ψυχολογίας με την αστρολογία.

Μάθετε περισσότερα για τον Βαγγέλη Πετρίτση, μέσα από μια υπέροχη συνέντευξη που μας παραχώρησε!


Δήλωσε συμμετοχή !

 

Το σεμινάριο εντάσσεται στον κύκλο σεμιναρίων και διαλέξεων Μετα-Μόρφωση για όλους, που συνδιοργανώνουν η Όμορφη Ζωή, το “Πόλις” Κέντρο Πολιτισμού κι Εκπαίδευσης κι επιλεγμένοι εισηγητές.
Αυτόνομα, ολοκληρωμένα, χρηστικά σεμινάρια σε εξαιρετικά προσιτή τιμή!

 

Δες όλα τα σεμινάρια του “Μετα-μόρφωση για όλους !”

 


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
9 Ιανουαρίου 2018
Ώρα:
18:30 έως 21:30
Κόστος:
10€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
, ,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
,

Χώρος Διεξαγωγής

ΠΟΛΙΣ Σπουδή, Τέχνη, Ίαση & Τέρψη
Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης 69Β
Αθήνα, Αττική 14121 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
21 0800 0009
Website:
www.polis.edu.gr
Email:
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend