.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
 • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Αστρολογία για Προχωρημένους | Απλανείς, Μεσοδιαστήματα και Σύνθεση Ωροσκοπίου | Βαγγέλης Πετρίτσης PhD

Αστρολογία για Προχωρημένους: Απλανείς, Μεσοδιαστήματα και Σύνθεση Ωροσκοπίου | Βαγγέλης Πετρίτσης PhD

462 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Αστρολογία για Προχωρημένους: Απλανείς, Μεσοδιαστήματα και Σύνθεση Ωροσκοπίου
Βαγγέλης Πετρίτσης PhD

 

Μετά την επιτυχία των τριών κύκλων σεμιναρίων  «Αστρολογία για Αρχάριους: Πλανήτες, Ζώδια, Οίκοι», «Αστρολογία για Προχωρημένους: Πλανητικές Όψεις και Σχηματισμοί – Φάσεις και Δεσμοί Σελήνης» και «Αστρολογία για Προχωρημένους: Ειδικά Θέματα στην Ερμηνεία των Πλανητών» με εισηγητή τον Βαγγέλη Πετρίτση PhD, η εκπαιδευτική πρωτοβουλία «Μετα-Μόρφωση για Όλους !» θα ήθελε να σας προσκαλέσει σε έναν νέο κύκλο σεμιναρίων που θα λέγεται «Αστρολογία για Προχωρημένους: Απλανείς, Μεσοδιαστήματα και Σύνθεση Ωροσκοπίου». Ο νέος κύκλος απευθύνεται τόσο σε όσους παρακολούθησαν τους τρεις προηγούμενους κύκλους όσο και σε όσους είναι ήδη εξοικειωμένοι με τις έννοιες των πλανητών, των ζωδίων, των οίκων, των όψεων και των σχηματισμών και επιθυμούν να εμβαθύνουν περαιτέρω.

Πιο συγκεκριμένα, ο νέος κύκλος θα αποτελείται συνολικά από τέσσερις συναντήσεις που θα διεξαχθούν δύο Τρίτες του Απριλίου (17 & 24/4) και δύο Τρίτες του Μαΐου 2018 (8 & 15/5) στις 18.30 κάθε φορά. Σε συνέχεια του προηγούμενου κύκλου ο οποίος έκλεισε με την εξέταση πλανητών σε ενεργειακά φορτισμένα σημεία του ωροσκοπίου, ο επόμενος κύκλος αρχίζει στις 17 Απριλίου με την εξέταση πλανητών που τυχαίνει να πέφτουν σε απλανείς αστέρες. Στις 24 Απριλίου θα αναλυθεί η μέθοδος των μεσοδιαστημάτων σε μία προσπάθεια να γίνει σύνθεση των πληροφοριών που μας παρέχει το γενέθλιο ωροσκόπιο, σύνθεση που θα διδαχθεί πλήρως στις δύο τελευταίες συναντήσεις του κύκλου, στις 8 και 15 Μαΐου 2018. Με τον τρόπο αυτό, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να αξιολογήσουν, να ιεραρχήσουν και να συνθέσουν τις πολλές και διαφορετικές πληροφορίες που παρέχει το ωροσκόπιό τους κι έτσι να κατακτήσουν έναν πολύ υψηλότερο βαθμό συνειδητότητας και αυτογνωσίας!

Έτσι, θα μπορέσουμε να κάνουμε λεπτομερέστερη ανάλυση του ωροσκοπίου μας κατακτώντας έναν πολύ υψηλότερο βαθμό συνειδητότητας και αυτογνωσίας. Με τον τρόπο αυτό, θα είμαστε σε πολύ καλύτερη θέση να εκπληρώσουμε αποτελεσματικότερα τον σκοπό μας στη ζωή!

Ποια θέματα αναλύονται στο σεμινάριο;

 • Οι τέσσερις βασιλικοί
 • αστέρες της Περσίας
 • Οι αστέρες του Ωρίωνα
 • Άλλοι σημαντικοί απλανείς
 • Προέλευση και ανάπτυξη μεσοδιαστημάτων
 • Ορισμός, ερμηνεία και υπολογισμός μεσοδιαστημάτων
 • Το οκταπλό μοτίβο των μεσοδιαστημάτων
 • Σημαντικά μεσοδιαστήματα
 • Μέθοδος σύνθεσης των πληροφοριών του ωροσκοπίου
 • Παραδείγματα ερμηνείας σε ωροσκόπια συμμετεχόντων

Εισηγητής: Βαγγέλης Πετρίτσης, PhD

 


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Α
πλανείς Αστέρες: Τρίτη 17 Απριλίου 2018 | 18:30 – 21:30

Μεσοδιαστήματα: Τρίτη 24 Απριλίου 2018 | 18:30 – 21:30

Σύνθεση Ωροσκοπίου: Τρίτη 8 και Τρίτη 15 Μαΐου 2018 | 18:30 – 21:30

Προσέλευση – εγγραφές: 18:00-18:30

Αν κάποιος χάσει την πρώτη διάλεξη από κάποια θεματική, μπορεί να έρθει στην επόμενη, ώστε να λάβει τις σχετικές διαφάνειες και σημειώσεις.
Κάθε συμμετέχων λαμβάνει τις διαφάνειες μόνο για τις θεματικές που παρακολούθησε.

Οι σημειώσεις για τους “Απλανείς Αστέρες” και για τα “Μεσοδιαστήματα” θα αποσταλούν μαζί στους συμμετέχοντες στις 25 Απριλίου.
Οι σημειώσεις για τη Σύνθεση Ωροσκοπίου θα αποσταλούν στους συμμετέχοντες και για τα δύο σεμινάρια στις 16 Μαΐου.

Κόστος: 10 Ευρώ/ 3ωρη συνάντηση | Σύνολο 40 Ευρώ και για τις 4 διαλέξεις

Τόπος Διεξαγωγής:
ΠΟΛΙΣ Σπουδή, Τέχνη, Ίαση & Τέρψη
Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης 69Β
(Είσοδος από Φιλοθέης 69Β)
14121 Ηράκλειο, Αττική
κοντά στο Σταθμό ΗΣΑΠ (Ηράκλειο Αττικής)

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
210 8000009, 210 2770181 | info@polis.edu.gr | www.polis.edu.gr

 Δήλωσε συμμετοχή !


Vangelis_petritsisΒαγγέλης Πετρίτσης, PhD: Αριστούχος Ψυχολογίας Παντείου με Μεταπτυχιακό και Διδακτορικό στην Κοινωνική Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο του Κεντ. Κάτοχος Πιστοποιητικού (Certificate Holder) της Σχολής των Αστρολογικών Σπουδών του Λονδίνου και Πιστοποιημένος Ανθοθεραπευτής από το Εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών Εναλλακτικών Επιστημών Natural Health Science Παλαιού Φαλήρου.

Έχει βραβευτεί από τον Αστρολογικό Σύνδεσμο Μεγάλης Βρετανίας για μελέτη του δημοσιευμένη στο αστρολογικό περιοδικό κύρους «Astrological Journal» και έχει λάβει σειρά υποτροφιών και τιμητικών διακρίσεων καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών του μεταξύ των οποίων είναι η υποτροφία του από το Ίδρυμα Λίλιαν Βουδούρη για μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Κεντ όπως και η τριετής υποτροφία του από το ίδιο Πανεπιστήμιο για τη διδασκαλία ψυχολογίας και για την εξέλιξη της μεταπτυχιακής του έρευνας σε διδακτορικό επίπεδο. Το 2009 ολοκληρώνει επιτυχώς τη διδακτορική του έρευνα ως επισκέπτης φοιτητής στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, το 2010 του απονέμεται ο τίτλος του διδάκτορα και το 2011 δημοσιεύει απόσπασμα

της διδακτορικής του διατριβής στο ψυχολογικό περιοδικό κύρους Personality and Social Psychology Bulletin. Από τότε εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας παρέχοντας υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης, αστρολογικής συμβουλευτικής και ανθοθεραπείας. Διατηρεί το προσωπικό του ιστολόγιο «Αστρο-Αναλύσεις», είναι μόνιμος συνεργάτης στην ιστοσελίδα «Όμορφη Ζωή» και έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με το MyHoroscope, την Αστρολογική Πυξίδα και το NewAgeAstrology.

Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας “Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος”, που είχε ως κύριο στόχο την προώθηση της ποιοτικής πλευράς της αστρολογίας, και είναι πλέον ο Πρόεδρος του “Πανελληνίου Συλλόγου Φίλων Αστρολογίας” (ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.), ενός σωματείου που αποτελεί μετεξέλιξη της παραπάνω εταιρείας.

Μελετά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη σύνδεση των ανθοϊαμάτων Μπαχ και της ψυχολογίας με την αστρολογία.

Μάθετε περισσότερα για τον Βαγγέλη Πετρίτση, μέσα από μια υπέροχη συνέντευξη που μας παραχώρησε!


Δήλωσε συμμετοχή !

 

Το σεμινάριο εντάσσεται στον κύκλο σεμιναρίων και διαλέξεων Μετα-Μόρφωση για όλους, που συνδιοργανώνουν η Όμορφη Ζωή, το “Πόλις” Κέντρο Πολιτισμού κι Εκπαίδευσης κι επιλεγμένοι εισηγητές.
Αυτόνομα, ολοκληρωμένα, χρηστικά σεμινάρια σε εξαιρετικά προσιτή τιμή!

 

Δες όλα τα σεμινάρια του “Μετα-μόρφωση για όλους !”

 


 

Dr Gene Ang

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
17 Απριλίου 2018
Ώρα:
18:30 έως 21:30
Κόστος:
10€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
, ,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
,

Χώρος Διεξαγωγής

ΠΟΛΙΣ Σπουδή, Τέχνη, Ίαση & Τέρψη
Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης 69Β
Ηράκλειο Αττικής, Αττική 14121 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
21 0800 0009
Website:
www.polis.edu.gr
Email:
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend