.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
 • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ατομικές Συνεδρίες Ολιστικής Ψυχοθεραπείας | Χαλκιοπούλου Αλεξάνδρα

Ατομικές Συνεδρίες Ολιστικής Ψυχοθεραπείας | Χαλκιοπούλου Αλεξάνδρα

135 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Η ολιστική ψυχοθεραπεία είναι ένας μοναδικός συνδυασμός σύνθεσης της επιστημονικής ψυχολογίας με την παραδοσιακή σοφία θεραπευτικών ενεργειακών γνώσεων.

Είναι ένα υπέροχο ταξίδι αυτογνωσίας που οδηγεί κάποιον στην βαθύτερη κατανόηση και σύνδεση  Εαυτού.  Μέσα από αυτή τη σύνδεση  αρχίζει να χτίζει κανείς με σταθερότητα μια ειλικρινή και ουσιαστική σχέση με τον ίδιο και μετέπειτα με τα υπόλοιπα άτομα που σχετίζεται σε οικογενειακό- φιλικό- επαγγελματικό- συντροφικό επίπεδο.

Εστιάζοντας σε θέματα που αφορούν το παρελθόν και το παρόν, δίνεται η δυνατότητα σε κάποιον να αναγνωρίσει κομμάτια του εαυτού του και των σχέσεών του, που μέχρι πρότεινως του ήταν κρυφά. Καλείται αυτές τις ανακαλύψεις να τις αγκαλιάσει, να τις αποδεχτεί και στο τέλος να τις μετουσιώσει μέσα από το δρόμο της εσωτερικής μετακίνησης.

Συγκεκριμένα η ολιστική ψυχοθεραπεία μπορεί να συμβάλει στα ακόλουθα:

 • Αλλαγή περιορισμένων και δυσλειτουργικών πεποιθήσεων
 • Ελευθερία από φόβους, εσωτερική ένταση και άγχος
 • Απαλλαγή από διάφορα είδη εξαρτήσεων και προσκολλήσεων
 • Αναγνώριση και ελεύθερη έκφραση συναισθημάτων, αναγκών και κινήτρων
 • Γνώση και αποδοχή του εαυτού
 • Συμφιλίωση και απελευθέρωση από παρελθοντικά τραύματα
 • Διαχείριση καταστάσεων προσωπικών δυσκολιών, αλλαγών και κρίσεων
 • Ενίσχυση αυτοπεποίθησης και αύξηση αυτοεκτίμησης
 • Εδραίωση αρμονικών διαπροσωπικών σχέσεων
 • Εύρεση χαράς και προσωπικού νοήματος ζωής
 • Σύνδεση σώματος, συναισθήματος, νου και πνεύματος

Δίνεται  μεγάλη έμφαση στη θετική- ισότιμη  θεραπευτική σχέση, όπου ο θεραπευτής  δείχνει απεριόριστο σεβασμό, ενσυναίσθηση και αποδοχή της ατομικότητας του θεραπευόμενου. Ο στόχος δεν είναι να δοθούν συγκεκριμένες – έτοιμες συμβουλές, καθώς υπάρχει σεβασμός στη μοναδικότητα του καθένα αποσκοπώντας στην  ελευθερία και την αυτονομία του ατόμου. Ο θεραπευτής λοιπόν είναι εκεί να βοηθήσει το άτομο να ανακαλύψει τις δικές του απαντήσεις που ήδη έχει μέσα του.

Η προσέγγιση που ακολουθείται είναι συνθετική-ολιστική, με έμφαση στο οικογενειακό σύστημα του θεραπευόμενου, καθώς και στο ίδιο το άτομο εξατομικευμένα σε επίπεδο σώματος και συναισθήματος.  Χρησιμοποιούνται διάφορα θεραπευτικά εργαλεία, ανάλογα με αυτό που ταιριάζει και βοηθά περισσότερο τον καθένα να ανακαλύψει όσα αναζητά.  Εκτός  από τη χρήση του λόγου δίνεται μεγάλη βαρύτητα στο βίωμα από όπου μπορούν να αναδυθούν βαθύτερα συναισθήματα και αναμνήσεις. Στη διάρκεια της συνεδρίας  λοιπόν μπορεί να γίνουν βιωματικές αναπαραστάσεις μέσα από ζωγραφιές,  playmobil, θεραπευτικoί οραματισμοί, θεραπεία μέσω σώματος.  Παράλληλα, για όποιον το επιθυμεί γίνονται ενεργειακές θεραπείες σχετικά με τα θέματα που αναδύονται στη διάρκεια των συναντήσεων και θεραπευτική χαλάρωση έχοντας ως αποτέλεσμα την ολιστική υποστήριξη και πλαισίωση του θεραπευόμενου.

Χαλκιοπούλου Αλεξάνδρα,
Συμβουλευτική θεραπεύτρια (M.Sc)
Σωματική Ψυχοθεραπεύτρια (ειδ.)
Συστημική Αναπαραστάστρια
Δασκάλα Γιόγκα
Ενεργειακή θεραπεύτρια

 


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Πέμπτη 13 έως Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018
Οι συναντήσεις είναι εβδομαδιαίες και έχουν διάρκεια 50 λεπτά.

Τόπος Διεξαγωγής:
Arima Therapy Center, Νευροκοπίου 18, Κεραμεικός
– 3 λεπτά με τα πόδια απο το μετρό Κεραμεικού ( έξοδος Κων/λεως)
– Εύκολη στάθμευση

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
Χαλκιοπούλου Αλεξάνδρα
6974 610255 | arimatherapycenter@gmail.com | http://www.arimatherapy.gr |
Fb inbox: Arima Therapy Center
Με χαρά να ορίσουμε ένα δωρεάν αναγνωριστικό ραντεβού ώστε να καλυφθούν οποιεσδήποτε απορίες και να γνωριστούμε από κοντά!


Χαλκιοπούλου Αλεξάνδρα

Η ανάγκη που είχε από μικρή να δώσει απαντήσεις σε βαθιά υπαρξιακά- αυτογνωσιακά θέματα, την οδήγησαν σε σπουδές Ψυχολογίας στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ στην πορεία ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Πανεπιστημίου Θεσσαλίας «Συμβουλευτική Ψυχολογία, Συμβουλευτική στην ειδική αγωγή, την εκπαίδευση και την υγεία» με θέμα διπλωματικής: «Ο ρόλος της πνευματικότητας στην κατάθλιψη και το άγχος σε ανθρώπους που ασκούνται στη Γιόγκα και το Διαλογισμό».

Επίσης, είναι πιστοποιημένη δασκάλα Γιόγκα και έχει πολυετείς μετεκπαιδεύσεις στην ειδική αγωγή  και σε ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις. Αυτό το διάστημα εκπαιδεύεται στη σωματική ψυχοθεραπεία μέσα από τη μέθοδο της Βιοσύνθεσης και στην εναλλακτική θεραπευτική.
Τα τελευταία χρόνια, εργάζεται ιδιωτικά παρέχοντας ατομικές συνεδρίες συμβουλευτικής-ψυχοθεραπείας, ομάδες γονέων, σεμινάρια αυτογνωσίας, ενεργειακές θεραπείες και μαθήματα γιόγκα.

Από το 2017  ίδρυσε το θεραπευτικό – ολιστικό κέντρο Arima Therapy Center, στο οποίο και εργάζεται.


 

PROTON NLP Practitioner reTREAT

Λεπτομέρειες

Αρχή:
13 Σεπτεμβρίου 2018
Τέλος:
30 Σεπτεμβρίου 2018
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
, , ,

Χώρος Διεξαγωγής

Arima Therapy Center
Νευροκοπίου 18, Κεραμικός
Αθήνα, Αττική 104 35 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
697 4610 255
Website:
www.urantiacenter.gr
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend