.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

Ατομική Αναχώρηση Ψυχής – Μύηση στην Αγάπη | Χαριτίνη Χριστάκου

Ατομική Αναχώρηση Ψυχής | Χριστάκου

42 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Από το 2002 που έγινε η πρώτη βιωματική διδασκαλία μετάβασης με καθοδήγηση, τα σεμινάρια του 2003 και 2005, την Ανώτερη Επικοινωνία (Αναχωρήσεις, Μνήμες 3ης διάστασης, Θεϊκός Μεσολαβητής) που έγινε το 2007 για θέματα που αφορούν την μετάβαση, και όλα τα σεμινάρια/διδασκαλίες μετάβασης που έγιναν μετέπειτα, είδα τόσα θαύματα και χαρούμενες θεραπείες να συμβαίνουν στην ψυχή και στην καρδιά των ανθρώπων που πλησίασαν και γνώρισαν αυτό το εξαίσιο ενδιάμεσο πεδίο που συνενώνει την ανθρώπινη εμπειρία με την πνευματική πραγματικότητα της ψυχής.

Κάθε σεμινάριο μετάβασης – είτε αφορά τον ερχομό, είτε αφορά την αναχώρηση – αποτελεί ένα μεγάλο Εργαλείο Προσωπικής Ανάπτυξης, θεραπείας και απελευθέρωσης. Οι μεταβάσεις αφορούν κάθε άνθρωπο, ανεξαρτήτως ηλικίας και εκπαίδευσης, επειδή αποτελούν ορόσημα ανάπτυξης στην πνευματική μας πορεία.  Η βιωματική εμπειρία της ενέργειας των μεταβάσεων διευρύνει την ανθρώπινη αντίληψη, ανοίγει την καρδιά και μυεί τον νου σε μια ευρύτερη πραγματικότητα που ενώνει τους ανθρώπους, τις ανθρώπινες σχέσεις και τις ψυχές.

Ατομική Αναχώρηση Ψυχής – Μύηση στην Αγάπη

Κάθε ατομική αναχώρηση μπορεί να είναι μία διαδικασία γεμάτη αγάπη, γαλήνη, σοφία και θεραπεία, εάν την ζούμε απαλλαγμένοι από φόβο. Η μετάβαση αναχώρησης βρίσκεται πιο κοντά στον κόσμο των Αγγέλων και της ολικής αγάπης από κάθε άλλη διαδικασία της ψυχής και αποτελεί μύηση στην σοφία της αγάπης και στην νοημοσύνη της Πνευματικής Πραγματικότητας.

​Η ατομική αναχώρηση περιλαμβάνει:
  • ​Τα στάδια ετοιμασίας για την αναχώρηση
  • Σημάδια και ενδείξεις της αναχώρησης
  • Προετοιμασία και βοήθεια προς τον αναχωρούντα για να βρει την δική του γαλήνια αποδοχή και να κλείσει ήρεμα και με ασφάλεια  τον ανθρώπινο κύκλο του.
  • Σύγκλιση και διαχείριση ενεργειών προσωπικότητας και ψυχής αμέσως μετά την αναχώρηση.
  • Ψυχική προετοιμασία αυτών που είναι κοντά του.

Επόμενο Προγραμματισμένο Σεμινάριο Μεταβάσεων

Ομαδική Αναχώρηση Ψυχής – Μύηση στην Ολικότητα της Αγάπης (10 Μαΐου 2020)

 

Εκπαιδεύτρια: Χαριτίνη Χριστάκου

 


 

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Κυριακή 12 Απριλίου 2020 | 11:00 – 16:00

 

Κόστος: 55 €

 

Δήλωσε συμμετοχή

 

Τόπος Διεξαγωγής:
Σεμιτέλου 2, Αθήνα
11528 (έναντι Μεγάρου Μουσικής)

 

Πληροφορίες:
Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Χαριτίνης Χριστάκου
210-8975007 | 6931-582291 | [email protected] | www.haritini.org

 


 

Χαριτίνη Χριστάκου

Η Χαριτίνη Χριστάκου είναι μητέρα 2 παιδιών, πνευματική δασκάλα, συγγραφέας, και ομιλήτρια από το 1998, καθώς και Channeler εδώ και 17 χρόνια. Διδάσκει εδώ και 20 χρόνια πάνω στην ανθρώπινη ενδυνάμωση και σε ποικίλα πνευματικά ζητήματα, και έχει κάνει πάνω από 7.500 προσωπικές συνεδρίες καθοδήγησης. Στις αρχές του 2001, η Χαριτίνη ξεκίνησε να κάνει δημόσια Επικοινωνίες (channeling) και αυτό σηματοδότησε την πρώτη φορά που στην Ελλάδα το channeling εμφανίστηκε στο δημόσιο προσκήνιο.

Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικά πάνελς και έχει κάνει ομιλίες σε πολλά μέρη της Ελλάδος, όπως στην Θεσσαλονίκη, στην Καλαμάτα, στην Κρήτη, στην Πάτρα, καθώς και στην Κύπρο. Είναι συγγραφέας 6 βιβλίων, και η δημιουργός του πρωτότυπου και καινοτόμου κλάδου σπουδών «Αγγελική Συμβουλευτική».

Είναι μεταφράστρια και εκδότρια δεκάδων βιβλίων πνευματικότητας καθώς και της επίσημης έκδοσης του συγκεντρωτικού τόμου «Ένα Μάθημα στα Θαύματα» στην Ελλάδα. Είναι συνιδρύτρια των Εκδόσεων Κρύων (2000-2014), και ιδρύτρια της Ακαδημίας Κρύων (2009- 2014) και των Εκδόσεων και της Ακαδημίας ΝΟΑΣΙΣ (2014 – 2018).

Κατά την πολύχρονη πορεία της στην πνευματικότητα έχει έρθει σε επαφή με ποικίλες μορφές θεραπειών (όπως το Reiki, το EΜF, η Aurasoma) που όλες εμπλούτισαν τον δικό της δρόμο που είναι η Πνευματική Καθοδήγηση και διδασκαλία για έναν τρόπο ζωής που τιμά την ψυχή και επομένως τον άνθρωπο.

 

Newsletter εγγραφή

 


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
12 Απριλίου
Ώρα:
11:00 έως 16:00
Κόστος:
55€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
Ιστοσελίδα:
https://www.haritini.org/transitions-9th

Χώρος Διεξαγωγής

Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Χαριτίνης Χριστάκου
Σεμιτέλου 2
Αθήνα, Αττική 11528 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
211-4058145
Website:
www.haritini.org
Email:
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend