.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Bιωματικό τριήμερο Workshop ‘Opening to the Heart’ | Life Blossom

Bιωματικό τριήμερο Workshop 'Opening to the Heart' | Life Blossom

205 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Μήπως νιώθεις πως ότι κι αν κάνεις στη ζωή σου πάντα κάτι λείπει;

Ο σύγχρονος άνθρωπος ζει σε ρυθμούς έντασης, με αγωνίες, μοναξιά, έλλειψη επικοινωνίας, στόχους καριέρας κι επιβίωσης, διαχωρισμούς τάξεων, φύλων και επιλογών. Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους που μας κάνουν να κλεινόμαστε στον εαυτό μας. Το στρες και οι πληγές μας συρρικνώνουν τις επιθυμίες της καρδιάς μας και μας αποκόπτουν από την ίδια την ουσία της ύπαρξής μας και τη χαρά της ζωής. Αποτέλεσμα του σύγχρονου τρόπου ζωής είναι οι καρδιακές παθήσεις, η υψηλή αρτηριακή πίεση, παθήσεις που έχουν σχέση με την περιοχή του θώρακα και του στήθους. Οι φυσικές και πνευματικές καρδιές μας χρειάζονται ένα stop για να ανθίσουν στο φυσικό τους χώρο με υγιείς συνθήκες.

Σ’ αυτό το 3ήμερο βιωματικό εργαστήριο, σε απόλυτα προστατευμένο και υποστηρικτικό περιβάλλον, θα επιτρέψουμε στην καρδιά μας να ζήσει την αλήθεια της. Θα αφιερώσουμε χρόνο και χώρο, απελευθερώνοντας την καρδιά από το σωματικό και συναισθηματικό στρες.

Με διαλογισμούς και τεχνικές συνειδητής επανασύνδεσης με το σώμα και τις αισθήσεις μας είναι δυνατόν να αλλάξουμε το τοπίο, ανοίγοντας στην καρδιά. Τότε, αγάπη, χαρά, ζεστασιά, συμπόνοια, αποδοχή, κατανόηση, διάθεση για παιχνίδι, πάθος για ζωή, γλύκα αλλά και σιωπή… μαζί με τόσες άλλες φυσικές ποιότητες της καρδιάς, ανοίγουν το δρόμο για νέες εμπειρίες και νέους τρόπους για να ζήσουμε τη ζωή μας!

Με το τέλος του σεμιναρίου, θα έχεις ανακαλύψει ένα καινούργιο εργαλείο για να αγαπήσεις τόσο τον εαυτό σου όσο και τους άλλους· ένα καινούργιο εργαλείο για να υποστηρίξεις την εσωτερική σου αναζήτηση και την καθημερινή σου ζωή· ένα καινούργιο εργαλείο που είναι δυνατόν να φέρει αλλαγή στη ζωή σου.

Εισηγήτρια: Pradeepa Eλπίδα Μακράκη
www.pradeepa-mindfulliving.com

Under the umbrella

Δείτε τον χώρο του Life Blossom και τη Βασιλεία Σίμου  και σε μια υπέροχη συνέντευξη που μας παραχώρησε !

 


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018 | 17:30 – 19:30 Ανοιχτή Παρουσίαση Workshop
Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018 | 17:00 – 21:15
Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 | 8:30 – 21:00
Kυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 | 8:30 – 19:00

Τόπος Διεξαγωγής:
Life Blossom – Πολυχώρος Ευεξίας & Αυτοβελτίωσης
Δημητρίου Ράλλη 35 & Μαραθωνοδρόμων
15124 Μαρούσι

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
6948 008724 (Βασιλεία Σίμου) | simouv@lifeblossom.gr | Facebook
Πληροφορίες & Δηλώσεις συμμετοχής έως Τρίτη 30/10


Πρόγραμμα Workshop 2, 3 & 4 Νοεμβρίου

Tο Σεμινάριο είναι έντονο και μεταμορφωτικό!
Το Workshop θα ξεκινήσει την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου στις 17:00 και θα τελειώσει στις 21:15 με ενδιάμεσο διάλειμμα.
Τις επόμενες δύο ημέρες, ξεκινάει το Workshop στις 8:30 και τελειώνει το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στις 21:00 και την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στις 19:00. Στη διάρκεια της ημέρας, θα υπάρχουν μικρά διαλείμματα (για τσάι, σνακς) και μεγάλα διαλείμματα (για πρωινό, γεύμα, δείπνο).

”Εάν το μυαλό είναι είτε / ή, τότε η καρδιά είναι και τα δύο/και. Η καρδιά δεν έχει λογική, αλλά μια ευαισθησία, μια αντίληψη. Μπορεί να δει ότι όχι μόνο μπορούν να είναι και τα δύο μαζί. Στην πραγματικότητα δεν είναι δύο. Είναι ένα μόνο φαινόμενο, το οποίο φαίνεται από δύο διαφορετικές πτυχές. Και υπάρχουν πολλά περισσότερα από τα δύο – γι ‘αυτό λέω “και τα δύο”/και. Και η καρδιά είναι πάντα σωστή. Αν υπάρχει ζήτημα επιλογής μεταξύ του νου και της καρδιάς … είναι επειδή το μυαλό είναι μια δημιουργία της κοινωνίας. Έχει εκπαιδευτεί. Σας δόθηκε από την κοινωνία, όχι από την ύπαρξη. Η καρδιά είναι αμόλυντη. Είναι καθαρή ύπαρξη: Ως εκ τούτου έχει μια ευαισθησία. Κοιτάξτε από την οπτική γωνία της καρδιάς και η αντίφαση αρχίζει να λιώνει σαν πάγος”.
OSHO Beyond Psychology Chapter #2

 


 

PROTON NLP Practitioner reTREAT

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
27 Οκτωβρίου 2018
Ώρα:
17:30 έως 19:30
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
, ,
Ιστοσελίδα:
https://www.facebook.com/events/1112330182251427/

Χώρος Διεξαγωγής

Life Blossom – Πολυχώρος Ευεξίας & Αυτοβελτίωσης
Δημητρίου Ράλλη 35 & Μαραθωνοδρόμων
Μαρούσι, Αττικής 15124 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
694 800 8724
Website:
https://www.facebook.com/simouvlifeblossom/
Email:
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend