.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Chakra Therapy – Βεδική Αστρολογία & Πλανητική Αλχημεία | AMRITA School of Meditation

Retreat Chakra Therapy Amrita

198 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Αγαπητοί φίλοι της Amrita,

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στo Week Retreat που θα πραγματοποιηθεί στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Το πρώτο τριήμερο θα διεξαχθεί Chakra Therapy Retreat και το δεύτερο τριήμερο Retreat με θεματολογία: Βέδικη Αστρολογία και Πλανητική Αλχημεία.

 

Πιο συγκεκριμένα:

Chakra Therapy Retreat (12 – 14 Νοεμβρίου) 

Το Chakra Therapy είναι ένα σύστημα που χρησιμοποιεί το μοντέλο της Κουνταλίνι Γιόγκα, τη μουσική και τη σωματική απελευθέρωση σαν θεραπευτικά μέσα για τη θεραπεία των ψυχοσωματικών μας εντάσεων και των περιορισμών μας. Στο Chakra Therapy Retret, προσφέρεται η δυνατότητα μεταμόρφωσης της ενεργειακής μας ροής και του επιπέδου της συνειδητότητας μας μέσα από μία διαδικασία θεραπείας των τσάκρας.

Μέσα από σταδιακή δουλειά θα μάθουμε πως να παραδιδόμαστε στη σοφία του σώματος έτσι ώστε να μπορέσουμε σιγά σιγά να αποκτήσουμε διαύγεια και σοφία απέναντι στις εσωτερικές και εξωτερικές προκλήσεις ξανακερδίζοντας όλο και περισσότερο την προσωπική μας ελευθερία και δύναμη. Σωματικές αλλά και διαλογιστικές ασκήσεις θα πλαισιώσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία επανένωσης μας με την προσωπική και συμπαντική ροή βοηθώντας να σπάσουν παγιωμένες αντιλήψεις και να δημιουργηθούν νέοι δρόμοι για την προσωπική μας ελευθερία και ανάπτυξη.

Βεδική Αστρολογία & Πλανητική Αλχημεία Retreat (15 – 17 Νοεμβρίου)

Σύμφωνα με την Ινδουιστική Τάντρα, οι διαφορετικές ενέργειες που εκπέμπονται από τους πλανήτες – οι κοσμικές δυνάμεις – μας επηρεάζουν όλους ενώ αναλόγως την ημέρα, την ώρα και τον τόπο της γέννησης μας μπορούμε με αποτελεσματικές τεχνικές να τις εξισορροπήσουμε. Στο Βεδική Αστρολογία & Πλανητική Αλχημεία Retreat, θα εξερευνήσουμε το πως οι πλανήτες, και ειδικότερα οι ενεργειακές συχνότητές τους, σχετίζονται με την καθημερινότητά μας και μέσα από συγκεκριμένες ασκήσεις θα επιδιώξουμε την δημιουργία καλύτερων συνθηκών για την ζωή μας.

Θα δούμε πως οι πλανήτες δονούνται με διαφορετικές μάντρα και θα μάθουμε πως να χρησιμοποιούμε αυτές τις φόρμουλες για την μεταμόρφωση μας. Η χρήση συγκεκριμένων μυστικών διαγραμμάτων με τη μορφή «γιαντρα» θα χρησιμοποιηθούν όπως και συνταγές για την χρήση πολύτιμων πετραδιών για προστασία και καλυτέρευση της υγείας μας.

 

Ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος. Το σεμινάριο αυτό είναι ανοιχτό σε όλους και δεν χρειάζεται κάποιο ιδιαίτερο υπόβαθρο ή εμπειρία.

 

Συντονιστής: Μιχάλης Μουρτζής, MD A.M.

 

 


 

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Τρίτη 12 έως Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019
Το Εξαήμερο θεραπευτικό μας ταξίδι ξεκινά την Τρίτη 12 Νοεμβρίου ώρα 16.00, ολοκληρώνεται την Κυριακή 17 Νοεμβρίου ώρα 14.00.

 

Κόστος συμμετοχής:
Για τους αναγνώστες της Όμορφης Ζωής ισχύουν οι ακόλουθες τιμές:

Το κόστος για το Week Retreat ανέρχεται στα 600€.
To κόστος για το καθένα Retreat ξεχωριστά ανέρχεται στα 350€.

Το Retreat συμπεριλαμβάνει : διδασκαλία, αίθουσα διδασκαλίας, διατροφή και διαμονή.

 

Τόπος Διεξαγωγής:
Έναγρον Οικοτουριστικό Χωριό
Αξός, Ρέθυμνο Κρήτης

 

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
Μαρίνα Χατζηχαραλάμπους | 697 4810855 | [email protected]

 

Δήλωσε συμμετοχή

 


Διαμονή

Σε απόλυτη αρμονία με την μοναδικότητα της φύσης, το Έναγρον, κτισμένο στο κέντρο της Κρήτης στους πρόποδες του Ψηλορείτη σε υψόμετρο 500 περίπου μέτρων, θα φροντίσει με την φιλοξενία του να εξερευνήσουμε και να απολαύσουμε την ομορφιά της γύρω περιοχής. Η γνήσια παραδοσιακή κουζίνα, η διαμονή μας στα γραφικά δωμάτια και οι πεζοπορικές μας διαδρομές θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την επαφή μας με γεύσεις, μυρωδιές και αισθήσεις στην καρδιά του φθινοπώρου.

Πώς να έρθετε

Όπως και σε κάθε μας Retreat, μετά από συνεννόηση των συμμετεχοντών θα μοιραστούμε στα διαθέσιμα αυτοκίνητα. Στην περίπτωση που μεταβαίνετε στην Κρήτη μέσω πλοίου ή αεροπλάνου, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για την διευκόλυνσή σας.

 


Βιογραφικό

Ο Μιχάλης Μουρτζής είναι εναλλακτικός θεραπευτής, Doctor of Medicine in Alternative Medicines, MD (A.M.). Έχει μελετήσει και ασκεί την Αγιουρβέδα, την Ύπνωση, Ομοιοπαθητική, τη Φυσικοπαθητική και τη Ραδιονική. Είναι πιστοποιημένος από το υπουργείο εξωτερικών της Ινδίας και τις Ενώσεις Εναλλακτικών Θεραπειών στις ΗΠΑ (AADP: American Association of Drugless Practitioners), την Αγγλία (IPHM: International
Practitioners of Holistic Medicine), και την Αυστραλία (ACONT: Australian Committee of Natural Therapies).

Τα τελευταία δεκαεπτά χρόνια έχει αφοσιωθεί στην αναζήτηση τρόπων και μεθόδων ενεργειακής θεραπείας, με σκοπό την ίαση από ψυχικές και σωματικές παθήσεις, και τη διεύρυνση του εαυτού και της συνείδησης. Σημαντικό κομμάτι της εργασίας του αποτελεί η σπουδή, άσκηση και διδασκαλία σημαντικών πνευματικών παραδόσεων όπως ο Σαμανισμός, το Τσι Κούνγκ, η Βαζραγιάνα, o Ταοϊσμός, η Ινδουιστική Τάντρα, ο Σιβαϊσμός του Κασμίρ, το Τζόγκσεν, το Μπον, η Καμπάλα, η Οντογονία και η Σωματική Ψυχοθεραπεία.

 

Newsletter εγγραφή

 

 


 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
12 Νοεμβρίου
Τέλος:
17 Νοεμβρίου
Κόστος:
350€ – 600€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
, ,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
,
Ιστοσελίδα:
https://www.amrita.gr/chakra

Διοργανωτής

Amrita – School of meditation, healing and Chi Kung
Τηλέφωνο:
697 4810855
Website:
www.amrita.gr
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Χώρος Διεξαγωγής

Έναγρον Οικοτουριστικό Χωριό
Αξός
Ρέθυμνο, Ρεθύμνου 740 51 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
28340 61611
Website:
https://www.enagron.gr/gr
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend