.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
 • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Charisma Thai Massage Level 1 | Athens Massage & Yoga Academy

Charisma Thai Massage Level 1 | Athens Massage & Yoga Academy

261 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Charisma Thai Massage Level 1. Ένα αντι-μάθημα για αρχάριους ή και προχωρημένους με εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Έτσι απλά !

Φαντάσου μια ατμόσφαιρα γεμάτη ζωήχαρά, φιλική επικοινωνία, χωρίς πληθυντικό & τυπικότητεςμε το σεβασμό στο κόκκινο, με χιούμορ και μασάζ !

Οι 30 ώρες σε 2 Σαββατοκύριακα εξαφανίζονται ενοχλητικά γρήγορα την ώρα που μυείσαι να “αγγίζεις μαγικά” όλο το σώμα, με 150 τεχνικές χαρισματικού Τhai Massage. Ένα μασάζ που δεν χρειάζεται striptease 🙂

Γιατί άραγε να μάθεις μασάζ ;

 • Γιατί εισπράτεις ικανοποίηση κάνοντας κάποιος να νιώσει καλά με το άγγιγμα σου όπως και όταν σε αναζητούν για να προσφέρεις
 • Γιατί είναι ένα πανέμορφο επάγγελμα ή επίσης για αρκετούς συμπληρωματική δραστηριότητα που ασκείς όποτε θέλεις όπου και αν είσαι ενώ συμπληρώνεις το εισόδημα σου και παράλληλα συμβάλει για μια καλύτερη ποιότητα ζωής !
 • Γιατί είναι μια τέχνη που μαθαίνεις απλά και μόνο επειδή σου αρέσει να αυξάνεις τις γνώσεις σου
 • Γιατί ανακουφίσεις όποιον έχει στρες, είναι πιασμένος ή έχει κάποια μυοσκελετικά προβλήματα που δεν απαιτούν ιατρική παρακολούθηση
 • Γιατί σου αρέσει να προσφέρεις με ή χωρίς αντάλλαγμα
 • Γιατί αγγίζοντας έναν άνθρωπο νιώθεις υπέροχα και θέλεις να νιώσει και αυτός

Σε 4 ημέρες μπαίνεις στο θέμα, μπαίνεις στο κλίμα και μαθαίνεις 151 τεχνικές. Ξεκινάς μια νέα διαδρομή στη ζωή σου.

Αν έχεις γνωρίσει δασκάλους που κάνουν τα εύκολα δύσκολα… ίσως είναι η ώρα να δεις τα δύσκολα να γίνονται εύκολα, στο “κρυφό” σχολειό κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

 

Νικόλας Παρασκευόπουλος
Aναγνωρισμένος εκπαιδευτής Ύπνωσης και Υπνοθεραπείας από το American Board of Hypnotherapy (USA),
Master Hypnotist & Hypnotherapist αναγνωρισμένος από την πολιτεία της California – USA,
Μέλος του General Hypnotherapy Standards Council (UK)
Μέλος του American Council of Hypnotist Examiners (USA)
NLP Master Practitioner ABNLP & Trainer IPANLP
Μέλος του Guild of Holistic Therapists
Somatic Sex Educator αναγνωρισμένος από την πολιτεία της California – USA


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 | 10:00- 18:00

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018
Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018
Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018
Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Κόστος: 320 Ευρώ

Τόπος Διεξαγωγής:
Athens Massage & Yoga Academy
Μητσαίων 19, Αθήνα, 11742

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
210 9238000 | info@massage.gr | www.massage.gr

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, οπότε απαιτείται να έχετε δηλώσει συμμετοχή από πριν. Παρακαλούμε μη πάρετε την θέση κάποιου άλλου που θέλει να έρθει οπότε δηλώστε συμμετοχή τηλεφωνικά ή online μόνο αν είστε βέβαιοι πως μπορείτε να συμμετάσχετε.


4 Ξεκάθαρες Κουβέντες που πρέπει να ξέρεις:

 • Παρέχουμε χωρίς δεύτερη κουβέντα 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων αν για οποιονδήποτε λόγο δεν είσαι απόλυτα ικανοποιημένος/η στο τέλος της 1ης μέρας !
 • Η διδασκαλία μας είναι πλημυρισμένη με χιούμορ γιατί δεν χρειάζεται κανένα δεκανίκι σοβαροφάνειας για να έχει την αξία που θα διαπιστώσεις
 • Η μέθοδος μας έχει μοναδικότητα γιατί δίνουμε έμφαση στην υποσυνείδητη εκπαίδευση αντί στη μνήμη (ο δάσκαλος είναι διεθνώς αναγνωρισμένος εκπαιδευτής υπνοθεραπείας) !
 • Το Δίπλωμα από την Athens Massage & Yoga Academy αναγνωρίζεται από το Thai Massage School of Chiang Mai – Σχολή Αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Παιδείας της Ταϊλάνδης γιατί ο δάσκαλος είναι και δάσκαλος αυτής της σχολής

Τώρα θα ήθελα να συστηθώ. Είμαι ο Νικόλας Παρασκευόπουλος και δίνω τα μαθήματα που θα ήθελα να πάρω ενώ ανυπομονώ να ζω τη κάθε στιγμή που μοιραζόμαστε. Τελεία και παύλα ! Αν είμαι καλός στον ρόλο μου τότε θα γίνεις γρήγορα εξαιρετικός σε αυτή την τέχνη ενώ αν δεν είμαι ο κατάλληλος όσες ώρες και αν μείνεις μαζί μου δεν θα αλλάξουν πολλά, όσες τεχνικές και αν απομνημονεύσεις… Έχεις την δυνατότητα να το διαπιστώσεις χωρίς το παραμικρό ρίσκο καθόσον τα μαθήματα μου δίνονται με εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Ως διεθνώς αναγνωρισμένος εκπαιδευτής ύπνωσης & υπνοθεραπείας, συμπληρώνω το μάθημα με στοιχεία που δεν περιμένεις, δεν θα βρεις σε βιβλία μασάζ και που σε βοηθούν να ξεχωρίσεις. Θέλω να γίνεις ο καλύτερος/η που μπορείς σε “χρόνο μηδέν”, γιατί θέλω να το απολαμβάνω να ξετυλίγεται μπροστά μου. Μ αρέσει να συμβαίνει.

Έχω αναπτύξει, δοκιμάσει και πλέον χρησιμοποιώ μια ιδιαίτερη μέθοδο που σε οδηγεί ίσως και “αόρατα” να δίνεις το συντομότερο δυνατό ένα χαρισματικό μασάζ ! Αυτό που θα σου ζητούν ξανά.

Χρειάζομαι συγκεκριμένο χρόνο για να το πετύχουμε αλλά όχι 100αδες ακριβοπληρωμένες ώρες εκπαίδευσης που δεν τελειώνουν… ή μαθήματα που γίνονται 1 φορά το μήνα και διαρκούν μήνες ή χρόνια… ! Αυτό το μάθημα σε βάζει γρήγορα και βαθιά στο θέμα και σου ανοίγει το δρόμο για το 2ο, και το 3ο επίπεδο του θεραπευτικού μασάζ όπως και για το τμήμα των προχωρημένων που αλλάζει τα δεδομένα.

Το Charisma Thai Massage είναι ένα αντί-μάθημα με μεράκι και πάθος. Μια εμπειρία που για διαφορετικούς λόγους θα ήθελες να ζήσεις, ακόμα και αν δεν ήθελες να μάθεις μασάζ !
Μόλις βρέξεις τα πόδια σου στο ποτάμι θα ξέρεις αν θέλεις να κολυμπήσεις περισσότερο.


 

ευημερώ | Ομιλίες, σεμινάρια και βιωματικά εργαστήρια υψηλού ποιοτικού επιπέδου
ευημερώ | Ομιλίες, σεμινάρια και βιωματικά εργαστήρια υψηλού ποιοτικού επιπέδου

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
24 Νοεμβρίου 2018
Ώρα:
10:00 έως 18:00
Κόστος:
320€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
, ,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
,
Ιστοσελίδα:
http://massage.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=208

Διοργανωτής

Athens Massage & Yoga Academy
Τηλέφωνο:
210 9238000
Email:
Website:
www.massage.gr
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Χώρος Διεξαγωγής

Athens Massage & Yoga Academy
Μητσαίων 19
Αθήνα, Αττικής 11742 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
210 9238000
Website:
www.massage.gr
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend