.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

Chi Nei Tsang massage (Γαστρεντερικό μασάζ) | Dianna Ruas

554 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 | 10:00-15:00
Online Webinar

Το CHI NEI TSANG massage, έχει τις ρίζες του στην κινέζικη θεραπευτική. Η σημασία της συγκεκριμένης μάλαξης έχει να κάνει με την αντιμετώπιση των πρώτων συμπτωμάτων  στο γαστρεντερολογικό σύστημα, ακόμα και με την αντιμετώπιση κάποιων συμπτωμάτων  (όχι θεραπεία) του νέου ιού.  Μερικοί άνθρωποι μπορεί να παρουσιάσουν διάρροια χωρίς άλλα συμπτώματα που μοιάζουν με γρίπη, όπως πυρετό. Η διάρροια μπορεί να είναι το πρώτο σύμπτωμα του COVID-19. Σε άλλες  περιπτώσεις, τα συμπτώματα της γρίπης μπορεί να εμφανιστούν μετά τη διάρροια ή σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να εμφανίσουν μόνο γαστρεντερικά συμπτώματα χωρίς να αναπτυχθεί κανένα από τα πιο κοινά συμπτώματα.

Ο ιός που προκαλεί COVID-19 μπορεί να εισέλθει στο πεπτικό σας σύστημα μέσω υποδοχέων κυτταρικής επιφάνειας για ένα ένζυμο που ονομάζεται ένζυμο μετατροπής αγγειοτενσίνης 2 (ACE2). Οι υποδοχείς για αυτό το ένζυμο είναι 100 φορές πιο συχνές στη γαστρεντερική οδό από την αναπνευστική οδό.  Όμως, τα γαστρεντερικά συμπτώματα όπως διάρροια, απώλεια όρεξης ή ναυτία μπορεί να έχουν πολλές αιτίες εκτός από το COVID-19. Η εμπειρία οποιουδήποτε από αυτά τα συμπτώματα δεν σημαίνει ότι έχετε COVID-19, αλλά μπορεί να είναι έγκαιρα προειδοποιητικά σημάδια.  Ας μην ξεχνάμε ότι με ένα υγειές ανοσοποιητικό, μπορούμε να προλάβουμε την εμφάνιση οποιοδήποτε ιού.

Το σεμινάριο θα βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα ισχυρό ανοσοποιητικό στο γαστρεντερικό σωλήνα αλλά και να έχετε τα εφόδια για να αντιμετωπίσετε το οποιοδήποτε σύμπτωμα.

Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο απευθύνεται σε:
– Εναλλακτικούς θεραπευτές που ασχολούνται με την μάλαξη και θέλουν να
ενισχύσουν τα αποτελέσματα της πρακτικής τους, μέσα από νέες τεχνικές και
μεθόδους
– Ρεφλεξιολόγους
– Ομοιοπαθητικούς
– Φυσιοθεραπευτές

 

Τί πρέπει να έχετε μαζί σας:
– ένα σεντόνι
– 1 μπουρνουζοπετσέτα
– 3 χειροπετσέτες
– λάδι καρύδας
– βούρτσα με φυσική τρίχα (η ίδια βούρτσα χρησιμοποιείται για την
ιπποκρατική θεραπεία)
– άνετο ντύσιμο
– και κοντά νύχια
– κάμερα για να επιβλέπει η εισηγήτρια τις κινήσεις σας. Η κάμερα θα είναι τοποθετημένη στο σημείο που μας ενδιαφέρει, αυτό της κοιλιάς.
– και μοντέλο για να κάνετε την πρακτική σας.

 

Όλοι οι συμμετέχοντες παίρνουν πιστοποιητικό επιμόρφωσης

 

Εισηγήτρια: Με την Dianna Ruas

 


 

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 | 10:00- 15:00 (5 ώρες)

 

Κόστος: 190 €

 

Τόπος Διεξαγωγής:
OnLine Webinar

 

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
210-6106060 | [email protected]

 


 

Σχετικά με την εισηγήτρια
Diana RuasΗ Dianna Ruas κατάγεται από τη Βραζιλία και ασχολείται επαγγελματικά με τη φιλοξενία, την ευεξία και τα Spa.
Οι επαγγελματικές σπουδές της ήταν στον κλάδο της Υγείας και της Ευεξίας. Στον κλάδο αυτόν έχει αναπτύξει τις δικές της μεθόδους ολιστικής προσέγγισης της υγείας και της ευεξίας, που χρησιμοποιούνται ήδη σε όλον τον Κόσμο.

Τα επαγγελματικά της συμβόλαια σε θέσεις συμβούλου Υγεία και Ευεξίας την έφεραν μέχρι τώρα στην Κίνα, τη Μέση Ανατολή, την Καμπότζη, τη Μαλαισία, τα νησιά της Καραϊβικής, τη Βραζιλία και πολλές άλλες χώρες.

Η Dianna εστιάζει τα επαγγελματικά της ενδιαφέροντα στο υψηλό επίπεδο προσφερόμενων υπηρεσιών, τη διοίκηση και το branding μονάδων Υγείας & Ευεξίας, με έμφαση στην ανάπτυξη του ανθρωπίνου δυναμικού και την εξασφάλιση ευφορίας των σχετικών επιχειρήσεων.


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
20 Ιουλίου
Ώρα:
10:00 έως 15:00
Κόστος:
190€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
, ,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
,

Χώρος Διεξαγωγής

Online
Online, Ελλάδα
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend