.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
 • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Δι Eleusis Wellness & Arts Festival

Δι Eleusis Wellness & Arts Festival

1,199 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Το πρώτο φεστιβάλ “Δι Eleusis” είναι μια τριήμερη διεθνής συνάντηση ευεξίας και τέχνης. Θα διαρκέσει  από την Παρασκευή 12 έως και την Κυριακή 14 Μαΐου 2017, στην Ελευσίνα, την πόλη που επιλέχθηκε ως πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2021.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ η τέχνη και ο πολιτισμός θα λειτουργήσουν ως μέσα με τα οποία ο σύγχρονος άνθρωπος προσπαθεί να επαναπροσδιορίσει τη σχέση του τόσο με το περιβάλλον που ζει και δημιουργεί, όσο και με τον ίδιο του τον εαυτό.

Στην Ελευσίνα ο πολιτισμός γίνεται τρόπος ζωής, μέσα από την αναβάθμιση σε κοινωνικό, περιβαλλοντικό και οικονομικό επίπεδο. Πολιτισμικά γεγονότα και δρώμενα από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα δώσουν το χρώμα και το στίγμα τους στην πορεία προς το  2021, όπου η καρδιά της Ευρώπης θα χτυπά στην Ελευσίνα.

Στόχος του φεστιβάλ “Δι Eleusis” είναι να παρουσιάσει τις θεραπευτικές μεθόδους από διαφορετικές κουλτούρες, να αναδείξει τη σημασία των εναλλακτικών θεραπειών και την αρωγή τους για καλύτερη υγεία και ποιοτικό τρόπο ζωής. Να προβάλει τη σύνδεση της σύγχρονης τέχνης με το παρελθόν της Ελευσίνας. Τη θετική επενέργεια της τεχνολογίας στο περιβάλλον και την οικολογία.

Το φεστιβάλ “Δι Eleusis” επενδύει συνειδητά στον Πολιτισμό, ο οποίος συνδέεται με ό,τι προάγει την ψυχική ανάταση, την πνευματική αναζήτηση και κάθε είδους δημιουργικό προβληματισμό. Πάνω απ’ όλα το περιεχόμενο του δεν διαιρεί ενισχύοντας εσωστρεφείς διαδικασίες, αντίθετα συνθέτει μέσα από τις συνέργειες διαφορετικών προσεγγίσεων. Αντιμετωπίζει τον σύγχρονο άνθρωπο ως μια ολοκληρωμένη οντότητα και προτείνει τρόπους και εργαλεία ίασης.

Ο χώρος φιλοξενίας είναι το Παλαιό Ελαιουργείο στην παραλία της Ελευσίνας, χώρος τέλεσης του φεστιβάλ Αισχυλείων, ο οποίος κερδίζει το αυξανόμενο ενδιαφέρον μέσα από την προβολή του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και το διαδίκτυο στον ελληνικό αλλά και τον διεθνή χώρο, γίνεται πόλος έλξης καινοτόμων πρωτοβουλιών και σημείο συνάντησης καλλιτεχνών απ’ όλο τον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν περισσότερες από 50 δράσεις, σε διαφορετικά κτίρια και ανοικτούς χώρους του Παλαιού Ελαιουργείου:

 • Εισηγήσεις από διακεκριμένους επιστήμονες από τον χώρο της ιατρικής, της αρχαιολογίας, καθηγητές φιλοσοφίας, ψυχολόγοι, διατροφολόγοι, μουσικολόγοι, θεραπευτές και καλλιτέχνες.
 • Workshops Pilates, Kundalini Yoga, Ρέικι, Thai Chi Chuan, Χοροθεραπεία, Shiatsu, Μουσικοθεραπεία, Pranic Healing Light τα οποία θα έχουν διάρκεια 45’ και θα πραγματοποιούνται καθ΄ όλη τη διάρκεια του event και θα εναλλάσσονται κάθε μία ώρα
 • Παραστάσεις καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό στο θέατρο του Ελαιουργείου:
 • Η χορογράφος και εικαστικός Αιμλία Μπουρίτη θα παρουσιάσει στο Ελαιουργείο ένα βιωματικό συμμετοχικό δρώμενο (site specific performance), με τίτλο «Cibus». H performance Cibus ξεδιπλώνει τη σχέση του σώματος με την ενέργεια του χώρου του Ελαιουργείου. Το σώμα καλείται να ενσαρκώσει τις δυνάμεις ενός μεταφυσικού  στοιχείου και να τις καταθέσει ως σωματική φόρμα αλλά και ως πνευματική αναζήτηση. Πρόκειται για ένα βιωματικό ταξίδι που οι θεατές μοιράζονται την εμπειρία της μεταμόρφωσης.
 • Το Εργαστήρι της Τέχνης των Γκονγκ Gong Love ArtLab θα δώσει μία μουσικοθεραπευτική παράσταση με τίτλο «Eleusis Β – Δευτέρα Παρουσία». Η εμπειρία της ηχωκάθαρσης, της μουσικής θεραπείας με γκονγκ, είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία που μόνο βιωματικά μπορεί να γίνει κατανοητή. Το γκονγκ είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο που με τις δονήσεις και τη μουσική του επιδρά άμεσα στο σώμα, στα συναισθήματα, το νου και την αντίληψη.
 • Το μουσικό συγκρότημα Jusu Foli θα δώσει μια παράσταση με αφρικανικά κρουστά (lab & team of african percussions). Το συγκρότημα απαρτίζεται από Σενεγαλέζους και Έλληνες καλλιτέχνες.
 • Η σχολή «Πηγή του Νεαρού Δάσους» Κορίνθου, θα παρουσιάσει μια παράσταση – οδοιπορικό στην παράδοση και την ιστορία του ναού Σαολίν και των ασκητών του. Ο δάσκαλος της Σχολής Σι Γιάν Σαν, Χρήστος Παναγόπουλος, με τρία διαφορετικά εργαστήρια και μία παρουσίαση, θα μοιραστεί τη γνώση του με τους επισκέπτες και θα προσφέρει πληροφορίες που αφορούν το Σαολίν Κουνγκ Φου και το μονοπάτι που διανύει εδώ και 10 χρόνια με τα ταξίδια του στην «πηγή» του, την Κίνα.
 • Παράπλευρες εκδηλώσεις
 • Από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία Dogs’ Voice, θα γίνει ενημέρωση για την υπεύθυνη κηδεμονία κατοικίδιων. Η Dogs’ Voice, έχει ως στόχο να αναδείξει το έργο των φιλοζωικών οργανώσεων, που δραστηριοποιούνται ενεργά σε όλη την Ελλάδα, να προσελκύσει οργανωμένα και αξιόπιστα εθελοντές και οικονομική ενίσχυση για τις δράσεις τους. και το κυριότερο να αποτελέσει την ψηφιακή πλατφόρμα αποτελεσματικής προώθησης αδέσποτων σκύλων σε υπεύθυνες υιοθεσίες.
 • Ο οργανισμός «Πανγαία», θα παρουσιάσει το όραμα του Venus Project, του οργανισμού που προτείνει ένα εφικτό πλάνο κοινωνικής αλλαγής προς έναν καινούργιο βιώσιμο παγκόσμιο πολιτισμό. Περιγράφει την εναλλακτική λύση για μια κοινωνία, στην οποία τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν είναι πλέον απλές διακηρύξεις επί χάρτου, αλλά τρόπος ζωής.
 • Ξεναγήσεις, δημιουργικά εργαστήρια και γίογκα ειδικά για τους μικρους μας φίλους.
 • Στα πλαίσια του φεστιβάλ θα λειτουργήσει η έκθεση τέχνης ‘’Δάειρα’’. Δάειρα η θεά που λάτρευαν στην Ελευσίνα και σχετιζόταν με τα μυστήρια. Η ‘’γιγνώσκουσα’’ αυτή που γνωρίζει και διδάσκει. Γιατί η τέχνη και γνωρίζει και διδάσκει. Στα εγκαίνια την Παρασκευή 12/05 θα παρευρεθούν ως καλεσμένο το συγκρότημα Dilemma. Επιμελήτρια της έκθεσης είναι η Ελένη Πρέκα.

Σε διαφορετικό κτιριακό συγκρότημα θα υπάρχουν περίπτερα με προϊόντα ευεξίας, υγιεινής διατροφής, έργα τέχνης, αξεσουάρ, κ.ά.

Παράλληλα στον χώρο θα λειτουργεί καφέ και εστιατόριο με ελαφρά υγιεινά γεύματα και ροφήματα.

 


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Παρασκευή 12 έως Κυριακή 14 Μαΐου 2017 | 10:00- 19:00

Εισιτήρια γενικής ημερήσιας εισόδου:
Κανονικό 10€
Άνεργοι/Φοιτητές 5€
Κατασκήνωση (ημερήσιο) 12€ -viva.gr-
Παρακολούθηση εργαστηρίων Δήμητρα (25 άτομα) συμμετοχή 5€
Δυνατότητα ατομικών συνεδριών κατόπιν ραντεβού

Το ημερήσιο εισιτήριο των 10€ αφορά όλες τις δραστηριότητες για όλους τους χώρους εκτός της αίθουσας Δήμητρα όπου απαιτείται επιπλέον το αντίτιμο των 5€ για κάθε εργαστήριο.

Τόπος Διεξαγωγής:
Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
Konstantinos Kalessis
+30 6936899712 | [email protected]www.eleusis2017.space | www.facebook.com/eleusis2017/
Διάθεση εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/festival/palaio-elaiourgeio-eleusinas/di-eleusis-eleusis-wellness-art-festival/


Δι Eleusis Wellness & Arts Festival 2017 / Πρόγραμμα τριημέρου

Παρασκευή 12/05
Αίθουσα Δήμητρα (Είσοδος 5€ μόνο για 25 θέσεις)

09:45-10:40 Νίκος Κόνιαρης-Ται Τσι/Εργαστήριο
10:45-11:40 Χρήστος Παναγόπουλος ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΔΑΣΟΥΣ Κουνγκ Φου/Εργαστήριο
11:45-12:40 Lizie Amrita(Ελισάβετ Αντωνιάδου)-Χάθα Γιόγκα/Εργαστήριο
12:45-13:40 Αποστολία Παπαδαμάκη THE HAPINESS RETREAT-Εισαγωγή στην Βιωματική Ανατομία/Εργαστήριο
13:45-14:40 Σοφία Ζίση-Θεραπευτικό Τσικόνγκ/Εργαστήριο
14:45-16:10 Ελένη Χατζηγεωργίου ‘’Ο Άνθρωπος Χορευτής και η συνάντηση του με τον Ρυθμό’’ Χοροθεραπεία μέσω της πρωτόγονης έκφρασης/Εργαστήριο
16:15-17:10 Κώστας Γεωργίου-Ηχοθεραπεία/Εργαστήριο
17:15-18:40 Βίκυ Ζαφείρη SOULBREATH-Κινησιολογία-Έκφραση/Εργαστήριο

Παρασκευή 12/05
Αίθουσα Περσεφόνη (Ελεύθερη πρόσβαση με το εισιτήριο των 10€)

09:45-10:40 Τάσος Παράσης-Ομοιοπαθητική/Παρουσίαση
10:45-11:40 Κωνσταντίνα Ρόδη-Χρυσαυγή Νάσσιου NEKTAR FLOW Ανδινή Παράδοση/Ομιλία
11:45-12:40 Σοφία Κανέλλου ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ”Η υγεία ξεκινάει από ένα υγιές έντερο”/Ομιλία
12:45-13:40 Βασίλης Ξυπολιάς MINDFULNESS 360-Ενσυνειδητότητα/Ομιλία
13:45-14:40 lizie Amrita(Ελισάβετ Αντωνιάδου)-”Χορευτικός Διαλογισμός”/Εργαστήριο
14:45-15:40 Αλκινόη Λάλα Ψυχολόγος ”Σκλήρυνση κατά πλάκας και οι ψυχολογικές επιπτώσεις”/Ομιλία
15:45-16:40 Ελένη Πρέκα-”Τάντρα, τί είναι! Ταντρική φιλοσοφία, αγάπη, σεξ”/Ομιλία
16:45-17:40 Κυριακή Μερτζάνη Ειδικευόμενη στο ΙΣΟΨ ‘’Όταν το σώμα μιλά’’/Ομιλία
17:45-18:40 Τάσος Πετρίδης THE PANGEA-Venus Project ”Ένα σύγχρονο όραμα για την ανθρωπότητα” /Παρουσίαση
18:45-19:40 Προκόπης Μάνθος Φυσίατρος ’’Αναπηρία Ξεκινώντας από την αρχή’’/Ομιλία
19:45-21:15 Andrzej Serafin KRAKOW UNIVERSITY-”Η συγγένεια της φιλοσοφίας με το μυστήριο”/ (Ομιλία στα Αγγλικά)

Παρασκευή 12/05
Θέατρο Αισχύλος (Ελεύθερη πρόσβαση με το εισιτήριο των 10€)

21:30-23:00 Εμιλία Μπουρίτη ‘’Cibus’’ Site specific performance

Παρασκευή 12/05
Αίθουσα Ιερά οδός (Ελεύθερη πρόσβαση με το εισιτήριο των 10€)

14:00-15:30 Κώστας Γεωργίου ΔΑΣΟΚΗΠΟΣ-Αυτόνομη κινητή μικροκατοικία/Παρουσίαση
15:45-17:15 Έλενα Δέδε DOGS’ VOICE-Υπεύθυνη κηδεμονία κατοικιδίων/Σεμινάριο
17:30-18:45 Γιώργος Τσιτσιρίγκος NONVIOLENCE-Μη βίαιη επικοινωνία/Ομιλία

Παρασκευή 12/05
Αίθουσα Στάχυ (Ελεύθερη συνεισφορά)

Άσπα Τσουλή-Ρέικι/Θεραπείες
Βούλα Ξύκη-Σιάτσου-Bowtech/Θεραπείες
PRANIC HEALING LIGHT-Πρανική θεραπεία

Παρασκευή 12/05
Αίθουσα Δάειρα (Ελεύθερη πρόσβαση με το εισιτήριο των 10€)

Η έκθεση τέχνης ‘’Δάειρα’’ θα φιλοξενήσει δεκάδες εικαστικά έργα από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Επιμελήτρια:Ελένη Πρέκα

Συμμετέχουν αλφαβητικά: Ανδρώνης Κωνσταντίνος, Βασιλείου Βασίλης, Caronis John, Δημητροκάλλη Μιλένα, Δούκα Μαρία, Ευθυμιοπούλου Χαρά, Galvan Maria, Θωμοπούλου Ευδοκία, Καταγάς Κωνσταντίνος, Κόκκα Θένια, Κοκκαλιάρη Καίτη. Κούρτη Μαγδαλένα, Κουταλιέρη Αντιγόνη, Μασούρη Πηνελόπη. Μητάλα Εύα, Μποβιάτσου Λαμπρινή, Νικολαίδου Χαρούλα, Σταυρόπουλος Ευάγγελος, Σταυροπούλου Ασπασία, Sonke, Τσιαπάρας Νίκος, Φραντζή Ελένη, Χρυσάγης Βελισσάριος

Σάββατο 13/05
Αίθουσα Δήμητρα (Είσοδος 5€ μόνο για 25 θέσεις)

09:45-10:40 Χρήστος Παναγόπουλος ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΔΑΣΟΥΣ Κουνγκ Φου/Εργαστήριο
10:45-11:40 Νίκος Κόνιαρης-Ται Τσι/Εργαστήριο
11:45-13:10 Ελένη Χατζηγεωργίου ‘’Χορεύοντας ανάμεσα σε δύο κόσμους: Η ευκαιρία της Περσεφόνης’’ Χοροθεραπεία μέσω της πρωτόγονης έκφρασης/Εργαστήριο
13:15-14:10 Lizie Amrita(Ελισάβετ Αντωνιάδου)–Χάθα Γιόγκα/Εργαστήριο
15:15-16:10 Κώστας Γωργίου-Ηχοθεραπεία/Εργαστήριο
16:15-17:10 Monika Strani-Zazen διαλογισμός/Εργαστήριο
17:15-18:10 Evie Holmberg-Kundalini Yoga/Εργαστήριο
18:15-19:40 Βίκυ Ζαφείρη SOULBREATH-Κινησιολογία-Έκφραση/Εργαστήριο

Σάββατο 13/05
Αίθουσα Περσεφόνη (Ελεύθερη πρόσβαση με το εισιτήριο των 10€)

09:45-10:40 Βασίλης Ξυπoλιάς MINDFULNESS 360-Ενσυνειδητότητα/Εργαστήριο
10:45-11:40 Βασιλική Παπαιωάννου Διατροφολόγος-Διαιτολόγος”Διατροφικές ανάγκες στη παιδική ηλικία,τι πρέπει να γνωρίζουμε”/Ομιλία                                   11:45-12:40 Αλκινόη Λάλα Ψυχολόγος ”Ψυχολογικά οφέλη των κατοικιδίων στη ζωή μας”/Ομιλία
12:45-13:40 Άσπα Τσουλή-Ρέικι/Παρουσίαση
13:45-14:40 Τάσος Παράσης-Ομοιοπαθητική/Ομιλία
14:45-15:40 Ελένη Πρέκα”Μυστική διδασκαλία του Πυθαγόρα και Πυθαγόρεια Αριθμολογία”/Ομιλία
15:45-16:40 Τάσος Πετρίδης THE PANGEA-Venus Project ”Ένα σύγχρονο όραμα για την ανθρωπότητα ”/Παρουσίαση
16:45-17:40 Σοφία Ζίση-Body Talk Access/Παρουσίαση
17:45-18:40 Κυριακή Μερτζάνη Ειδικεύομενη στο ΙΣΟΨ ‘’Θυμός: Όταν οι ενήλικες φέρονται σαν παιδιά’’/Ομιλία
18:45-20:10 Carl Ruck BOSTON UNIVERSITY-”Αρχαία μυστήρια” (Ομιλία στα Αγγλικά)

Σάββατο 13/05
Θέατρο Αισχύλος (Ελεύθερη πρόσβαση με το εισιτήριο των 10€)

20:45-21:55 ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΔΑΣΟΥΣ/Σχολή παραδοσιακού Κουνγκ Φου & Ται Τσι/Παράσταση αφιερωμένη στη παράδοση του ναού Σαολίν και των ασκητών του.
22:00-00:00 JUSU FOLI Εργαστήριο κρουστών/Συναυλία Αφρικάνικων κρουστών

Σάββατο 13/05
Αίθουσα Ιερά οδός (Ελεύθερη πρόσβαση με το εισιτήριο των 10€)

11:00-12:00 Γιώργος Τσιτσιρίγκος NONVIOLENCE-Μη βίαιη επικοινωνία/Ομιλία
12:10-13:10 Μαργαρίτα Πέππα-Μικρουφαντική/Σεμινάριο
18:30-19:30 Νίκος Κόνιαρης-”Εισαγωγή στο διαλογισμό”/Ομιλία

Σάββατο 13/05
Αίθουσα Στάχυ (Ελεύθερη συνεισφορά)

Άσπα Τσουλή-Ρέικι/Θεραπείες
Βούλα Ξύκη-Σιάτσου-Bowtech/θεραπείες
PRANIC HEALING LIGHT-Πρανική θεραπεία/Θεραπείες
Monika Strani-Θεραπευτικό μασάζ/Θεραπείες
11:00-17:00 Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος-Τάι Γι/Θεραπείες

Σάββατο 13/05
Αίθουσα Έλευσις (Ελεύθερη πρόσβαση με το εισιτήριο των 10€)

10:00-11:00 Nektar Yoga & Massage-Παιδική γιόγκα/Εργαστήριο
11:05-13:00 Αναστασία Βούτσα/Δημιουργική απασχόληση παιδιών
13:00-14:00 Lizie Amrita(Ελισάβετ Αντωνιάδου) Παιδική γιόγκα/Εργαστήριο     14:05-15:00 Έλλη Τσουκνάκη ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΛΑΞΗ/Παρουσίαση

Σάββατο 13/05
Αίθουσα Δάειρα (Ελεύθερη πρόσβαση με το εισιτήριο των 10€)

Η έκθεση τέχνης ‘’Δάειρα’’ θα φιλοξενήσει δεκάδες εικαστικά έργα από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Εγκαίνια έκθεσης στις 19:40. Στην εκδήλωση θα εμφανιστεί ζωντανά το μουσικό σχήμα Dilemma.
Επιμελήτρια:Ελένη Πρέκα

Συμμετέχουν αλφαβητικά: Ανδρώνης Κωνσταντίνος, Βασιλείου Βασίλης, Caronis John, Δημητροκάλλη Μιλένα, Δούκα Μαρία, Ευθυμιοπούλου Χαρά, Galvan Maria, Θωμοπούλου Ευδοκία, Καταγάς Κωνσταντίνος, Κόκκα Θένια, Κοκκαλιάρη Καίτη. Κούρτη Μαγδαλένα, Κουταλιέρη Αντιγόνη, Μασούρη Πηνελόπη. Μητάλα Εύα, Μποβιάτσου Λαμπρινή, Νικολαίδου Χαρούλα, Σταυρόπουλος Ευάγγελος, Σταυροπούλου Ασπασία, Sonke, Τσιαπάρας Νίκος, Φραντζη Ελένη, Χρυσάγης Βελισσάριος

Κυριακή 14/05
Αίθουσα Δήμητρα (Είσοδος 5€ μόνο για 25 θέσεις)

09:45-10:40 Νίκος Κόνιαρης-Ται Τσι/Εργαστήριο
10:45-11:40 Χρήστος Παναγόπουλος ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΔΑΣΟΥΣ Κουνγκ Φου/Εργαστήριο
11:45-12:40 Lizie Amrita(Ελισάβετ Αντωνιάδου)–Χάθα Γιόγκα/Εργαστήριο
13:45-14:40 Monika Strani-Zazen διαλογισμός/Εργαστήριο
14:45-15:40 Κώστας Γωργίου-Ηχοθεραπεία/Εργαστήριο
16:45-18:10 Βίκυ Ζαφείρη SOULBREATH-Κινησιολογία-Έκφραση/Εργαστήριο
18:15-19:40 Ελένη Χατζηγεωργίου ‘’Μία Τελετουργία για την Άνοιξη’’ Χοροθεραπεία μέσω της πρωτόγονης έκφρασης/Εργαστήριο

Κυριακή 14/05
Αίθουσα Περσεφόνη (Ελεύθερη πρόσβαση με το εισιτήριο των 10€)

09:45-10:40 Βούλα Ξύκη-Bowtech/Παρουσίαση
10:45-11:40 Κωνσταντίνα Ρόδη-Χρυσαυγή Νάσσιου NEKTAR FLOW Ανδινή Παράδοση/Ομιλία
11:45-12:40 Άσπα Τσουλή/Ρεζουβάνς/Παρουσίαση
12:45-13:40 Βασίλης Ξυπολιάς MINDFULNESS 360-Ενσυνειδητότητα/Ομιλία
13:45-14:40 Τάσος Παράσης-Ομοιοπαθητική/Εργαστήριο
14:45-15:40 Ελένη Πρέκα ‘’Όνειρα και οράματα-Μεταφυσική προσέγγιση’’/Ομιλία
15:45-16:40 Σοφία Κανέλλου ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ”Προιόντα ζύμωσης για την ενίσχυση της φυσιολογικής χλωρίδας του εντέρου”/Ομιλία
16:45-17:40 Κυριακή Μερτζάνη Ειδικεύομενη στο ΙΣΟΨ ‘’Αποτυπώματα: Αναπαραγωγή Γονεικών Ρόλων’’/Ομιλία
17:45-18:40 Τάσος Πετρίδης THE PANGEA-Venus Project ” Ένα σύγχρονο όραμα για την ανθρωπότητα” /Παρουσίαση
18:45-19:15 Καλλιόπη Παπαγγελή Αρχαιολόγος ”Αρχαιολογικός χώρος Ελευσίνας”/Ομιλία
19:25-20:45 Evie Holmberg BOSTON UNIVERSITY-Αρχαίες μυστηριακές μυήσεις, γιόγκα και χριστιανισμό (Ομιλία στα Αγγλικά)

Κυριακή 14/05
Θέατρο Αισχύλος (Ελεύθερη πρόσβαση με το εισιτήριο των 10€)

20:50-22:40 GongLove ArtLab-ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΚΟΝΓΚ Eleusis B/Μουσικοθεραπευτική παράσταση Γκόνγκ

Κυριακή 14/05
Αίθουσα Ιερά Οδός (Ελεύθερη πρόσβαση με το εισιτήριο των 10€)

10:30-11:40 Έλενα Δέδε DOGS’ VOICE/”Η συμβολή των πολιτών στο θέμα των αδέσποτων ζώων”/Ομιλία
11:45-12:45 Μαργαρίτα Πέππα-Μικρουφαντική/Σεμινάριο
16:40-18:40 Άλκηστις Κυριακού ΔΑΣΟΚΗΠΟΣ-”Η περμακουλτούρα ως τρόπος ζωής”Ομιλία

Κυριακή 14/05
Αίθουσα Στάχυ (Ελεύθερη συνεισφορά)

Άσπα Τσουλή-Ρέικι/Θεραπείες
Βούλα Ξύκη-Σιάτσου-Bowtech/θεραπείες
PRANIC HEALING LIGHT-Πρανική θεραπεία/Θεραπείες
Monika Strani-Θεραπευτικό μασάζ/Θεραπείες
11:00-17:00 Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος-Τάι Γι/Θεραπείες                                15:00-16:00 Σοφία Ζίση- Body Talk Access/Παρουσίαση

Κυριακή 14/05
Αίθουσα Έλευσις (Ελεύθερη πρόσβαση με το εισιτήριο των 10€)

12:00-13:00 NΕKTAR YOGA & MASSAGE-Παιδική γιόγκα/Εργαστήριο
13:30-14:30 Αναστασία Βούτσα/Δημιουργική παιδική απασχόληση
15:00-16:00 Lizie Amrita(Ελισάβετ Αντωνιάδου)–Παιδική γιόγκα/Εργαστήριο

Κυριακή 14/05
Αίθουσα Δάειρα (Ελεύθερη πρόσβαση με το εισιτήριο των 10€)

Η έκθεση τέχνης ‘’Δάειρα’’ θα φιλοξενήσει δεκάδες εικαστικά έργα από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Επιμελήτρια:Ελένη Πρέκα

Συμμετέχουν αλφαβητικά:
Ανδρώνης Κωνσταντίνος, Βασιλείου Βασίλης, Caronis John, Δημητροκάλλη Μιλένα, Δούκα Μαρία, Ευθυμιοπούλου Χαρά, Galvan Maria, Θωμοπούλου Ευδοκία, Καταγάς Κωνσταντίνος, Κόκκα Θένια, Κοκκαλιάρη Καίτη. Κούρτη Μαγδαλένα, Κουταλιέρη Αντιγόνη, Μασούρη Πηνελόπη. Μητάλα Εύα, Μποβιάτσου Λαμπρινή, Νικολαίδου Χαρούλα, Σταυρόπουλος Ευάγγελος, Σταυροπούλου Ασπασία, Sonke, Τσιαπάρας Νίκος, Φραντζη Ελένη, Χρυσάγης Βελισσάριος


 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
12 Μαΐου 2017, από 10:00
Τέλος:
14 Μαΐου 2017, από 19:00
Κόστος:
6€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
, ,

Send this to a friend