.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΒΑΝΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Επίπεδο 1 – Το Αρκτούριο Θεραπευτικό Φως | Dr. Gene Ang

Dr.Gene_Level1

687 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Ο νευροβιολόγος Δρ. Gene Ang, ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας και έρχεται στην Ελλάδα για τρίτη φορά, για να μας διδάξει τα εργαλεία και τις τεχνικές εκείνες που μας βοηθούν να συντονιζόμαστε με την ενέργεια του Κβαντικού κενού και να την διαχειριζόμαστε με σκοπό την ίαση, την ενίσχυση της πνευματικής μας πρακτικής, αλλά και για να επιφέρουμε ευεξία και ισορροπία στους γρήγορους ρυθμούς που βιώνουμε σήμερα.

 

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο απευθύνεται σε:

 • σε όσους θέλουν να έχουν καλή υγεία, ευεξία και ισορροπία σε φυσικό, συναισθηματικό, νοητικό και πνευματικό επίπεδο.
 • θεραπευτές που αναζητούν νέες τεχνικές και θέλουν να ενισχύσουν τα αποτελέσματα της πρακτικής τους.
 • σε όσους θέλουν να έχουν την ευκαιρία να δουν και να κατανοήσουν πώς μεταβάλλεται η ύλη συνειδητά.
 • σε όσους θέλουν να ενισχύσουν την πνευματική τους ανάπτυξη.

 

​​Όλα είναι ενέργεια

Αυτό το εκπαιδευτικό σεμινάριο στρέφει την αντίληψή σου στο κβαντικό ενεργειακό πεδίο και σου προσφέρει έμπρακτη διαπίστωση των βασικών εννοιών της κβαντικής φυσικής και την επίγνωση ότι είμαστε ένα με το σύμπαν και ότι είμαστε συνδεδεμένοι με μια μυστηριώδη ενέργεια που ονομάζεται ενεργειακό σημείο-μηδέν.

​Το κβαντικό κενό ή ενεργειακό σημείο-μηδέν (zero-point energy field) είναι ένας ωκεανός υποατομικών σωματιδίων που βρίσκονται σε κάθε σημείο του διαστήματος. Σύμφωνα με τα αξιώματα του Νεύτωνα, αν ψύξουμε τα σωματίδια για να τα φέρουμε όσο το δυνατόν πιο κοντά στο απόλυτο μηδέν, λογικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει ενέργεια στο σημείο αυτό. Προς έκπληξη των επιστημόνων, όμως, παραμένει ένα τεράστιο απόθεμα ενέργειας στο σημείο-μηδέν. Μερικοί επιστήμονες ονομάζουν την ενέργεια αυτή ο Νους του Θεού.

 

​Ύλη και ενέργεια εναλλάσσονται

Η σημερινή επιστήμη παραδέχεται ότι, τουλάχιστον σε υποατομικό επίπεδο, η παρατήρηση ενός αντικειμένου αλλάζει τη συμπεριφορά και τα χαρακτηριστικά του. Αυτό σημαίνει ότι η συνείδηση έχει άμεση και αισθητή επίδραση στην δομή ή την σύνθεση της ύλης. Αυτό έχει επιβεβαιωθεί σε τόσα κλασικά πειράματα Κβαντικής Φυσικής (δες Φαινόμενο Casimir) που πλέον αποτελεί μια θεμελιώδη αρχή.

Οι Τεχνικές που διδάσκονται στο Επίπεδο 1

 • ​Το Αρκτούριο Θεραπευτικό Φως
 • Τα 4 κέντρα Δύναμης και η χρήση τους για πνευματική ανάπτυξη και θεραπεία
 • Η τεχνική της Περιστροφής για να εκδηλώσετε ή να αντιστρέψετε ορισμένες συνθήκες
 • Η τεχνική της Αντήχησης ή Συντονισμού για σύνδεση με Κβαντικές πληροφορίες
 • Η τεχνική των Διαστάσεων για μετατόπιση μιας κατάστασης σε μια πιο ευνοϊκή διάσταση
 • Τεχνική για διατήρηση υγειών ενεργειακών ορίων
 • Χρήση Αρκτούριων Συμβόλων για υγεία και θεραπεία
  και πολλά άλλα…

​Εκτός από τα εργαλεία και τις τεχνικές που θα διδαχθείτε, θα έχετε επίσης την ευκαιρία να πειραματιστείτε στο λύγισμα ενός πιρουνιού και να διαπιστώσετε οι ίδιοι τη δυνατότητα που έχουμε, χρησιμοποιώντας 10 διαφορετικές κβαντικές τεχνικές, να επηρεάσουμε την δομή της ύλης!

Μπορείτε να φέρετε σημειωματάριο, στυλό/μολύβι και, αν το επιθυμείτε, ένα στρώμα γιόγκα, κουβέρτα, μαξιλάρι και/ή κάλυμμα ματιών για χρήση κατά τη διάρκεια της μετάδοσης των ενεργειακών συχνοτήτων.

Με την ολοκλήρωση του 1ου Επιπέδου του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να εντάξουν τα εργαλεία και τις τεχνικές στην προσωπική τους πρακτική ή στις θεραπευτικές συνεδρίες που ήδη διεξάγουν.

 

Όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν:

 • Ηλεκτρονικό Εγχειρίδιο εφαρμογής των τεχνικών, 100 σελίδων στα Ελληνικά και Αγγλικά
 • Πιστοποιητικό Ολοκλήρωσης του 1ου Επιπέδου Εκπαίδευσης στην Διαχείριση Κβαντικής Ενέργειας

​Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το 2ο επίπεδο του σεμιναρίου στις 21-22 Μαΐου.

Εισηγητής: Dr. Gene Ang

Οι εκπαιδεύσεις γίνονται στα Αγγλικά με διερμηνεία στα Ελληνικά

Ανοιχτό σε όλους

 


 

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 | 18:00- 21:00
*Συμπεριλαμβάνεται το μάθημα Τεχνικές Μεταβολής της Πραγματικότητας (Quantum Spoon Bending) που είναι προαπαιτούμενο για το Επίπεδο 1
Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Μαΐου 2019 | 10:00 – 18:00

Κόστος: 370€
Κόστος επανάληψης: 100€

Τόπος Διεξαγωγής:
Athens Atrium Hotel
Ωκεανίδων 21, Άγιος Σώστης (Λεωφ. Συγγρού)

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
Έφη Χαλκιώτη, 6932-206665 

 

Δήλωσε συμμετοχή

 


 

Dr Gene AngΣχετικά με τον Dr. Gene Ang
Ο Gene έλαβε πτυχίο Β.Α. από το Πανεπιστήμιο του Stanford στην Ανθρώπινη Βιολογία και τη Φιλοσοφία / Θρησκευτικές Σπουδές και εκπαιδεύτηκε επισήμως ως Νευροβιολόγος στο Yale όπου απέκτησε το διδακτορικό του στους βασικούς μηχανισμούς του τρόπου με τον οποίο αναπτύσσεται ο εγκέφαλος, και στη συνέχεια παρακολούθησε μεταδιδακτορικό πρόγραμμα για τον τρόπο με τον οποίο ο υπέρηχος μπορεί να επηρεάσει τον αναπτυσσόμενο εγκεφαλικό φλοιό.

Μετά τη μεταδιδακτορική εκπαίδευσή του, ο Gene αποφάσισε να αναλάβει το ρόλο του θεραπευτή για να αλληλεπιδρά άμεσα και να βοηθά τους ανθρώπους. Το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας του επικεντρώνεται στη χρήση της λεπτοφυούς ενέργειας για να βοηθήσει στην ευθυγράμμιση του λεπτοφυούς ενεργειακού σώματος, των καναλιών του, των μεσημβρινών και των ενεργειακών κέντρων για να αποκαταστήσει την ισορροπία και την αρμονία, ώστε να μπορεί να προκύψει θεραπεία, είτε σε σωματικό, συναισθηματικό, ή πνευματικό επίπεδο.
Ο Gene έχει το θεραπευτικό του κέντρο στο Thousand Oaks της Καλιφόρνιας όπου δέχεται πελάτες για συνεδρίες Αρκτούριας Θεραπευτικής Μεθόδου. Επιπλέον, διδάσκει σειρά σεμιναρίων που επικεντρώνονται στο συνδυασμό της επιστήμης, της πνευματικότητας και της θεραπείας. Ο Gene ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο κάνοντας θεραπείες και εκπαιδεύσεις.

Η Αρκτούρια Θεραπευτική Μέθοδος δεν προορίζεται να αντικαταστήσει τη συμβατική ιατρική και τις συμβουλές από τoν προσωπικό σας ιατρό. Ο Gene Ang δεν είναι ιατρός και δεν δίνει συγκεκριμένες υποσχέσεις ή εγγυήσεις, ούτε και κάνει διάγνωση ή αντιμετώπιση συγκεκριμένων ζητημάτων υγείας. Αυτή η μέθοδος πρέπει να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τακτική ιατρική περίθαλψη.

 

 

Newsletter εγγραφή

 


 

Δημιουργώντας το Μέλλον μου

Λεπτομέρειες

Αρχή:
17 Μαΐου
Τέλος:
19 Μαΐου
Κόστος:
370€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
, ,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
, ,
Ιστοσελίδα:
https://fosendon.wixsite.com/ahmgr

Διοργανωτής

Φως Ένδον
Τηλέφωνο:
6932-206665
Email:
Website:
www.fosendon.com
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Χώρος Διεξαγωγής

Athens Atrium Hotel
Ωκεανίδων 21 - Άγιος Σώστης
Λεωφ. Συγγρού, Αθήνα, Αττική 117 45 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
210 9319300
Website:
https://athensatrium.gr
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend