.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

Διαχείριση Κβαντικής Ενέργειας Επίπεδο 2 – Οι Γαλαξιακές Κωδικοποιήσεις | Dr. Gene Ang

Dr.Gene_level2

152 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Ο νευροβιολόγος Δρ. Gene Ang, ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας και έρχεται στην Ελλάδα για τρίτη φορά, για να μας διδάξει τα εργαλεία και τις τεχνικές εκείνες που μας βοηθούν να συντονιζόμαστε με την ενέργεια του Κβαντικού κενού και να την διαχειριζόμαστε με σκοπό την ίαση, την ενίσχυση της πνευματικής μας πρακτικής, αλλά και για να επιφέρουμε ευεξία και ισορροπία στους γρήγορους ρυθμούς που βιώνουμε σήμερα.

 

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο απευθύνεται σε:

 • σε όσους θέλουν να έχουν καλή υγεία, ευεξία και ισορροπία σε φυσικό, συναισθηματικό, νοητικό και πνευματικό επίπεδο.
 • θεραπευτές που αναζητούν νέες τεχνικές και θέλουν να ενισχύσουν τα αποτελέσματα της πρακτικής τους.
 • σε όσους θέλουν να έχουν την ευκαιρία να δουν και να κατανοήσουν πώς μεταβάλλεται η ύλη συνειδητά.
 • σε όσους θέλουν να ενισχύσουν την πνευματική τους ανάπτυξη.

Ενεργοποίηση Κωδικοποιήσεων

Το 2ο επίπεδο του σεμιναρίου Διαχείριση Κβαντικής Ενέργειας ενεργοποιεί στον ασκούμενο θεραπευτή 4 διαφορετικές κωδικοποιήσεις που επιταχύνουν την ικανότητα του φυσικού σώματος να διατηρεί περισσότερο φως και συχνότητες μιας προηγμένης εξελικτικής συνείδησης. Με την ολοκλήρωση αυτού του επιπέδου ο ασκούμενος είναι σε θέση να διοχετεύσει αυτές τις ενέργειες και για τους άλλους.

Καθώς αναπτύσσονται τα λεπτοφυή σώματα και διευρύνεται η συνείδηση, το ίδιο πρέπει να αναπτύσσεται και το φυσικό σώμα. Για να συγκρατήσει περισσότερο φως και τις συχνότητες της ανώτερης συνείδησης, πρέπει να επιταχυνθεί η ικανότητα του σώματος να επιφέρει λεπτοφυείς σωματικές αλλαγές. Αυτό συμβαίνει βαθιά μέχρι το κυτταρικό επίπεδο του DNA.

 

Οι Τεχνικές που διδάσκονται στο Επίπεδο 2

 • 4 κωδικοποιήσεις: Ενεργοποίηση Αρκτούριου Προτύπου (ΑΒΑ), Αρκτούρια Ενεργοποίηση Νευρικού Συστήματος (ΑΝΝ), Αρκτούρια Ανάπλαση Κυττάρων (ARC) και Αρκτούρια Ενεργοποίηση του Ενδοκρινικού Συστήματος (ΑΕΑ)
 • Σύνδεση και διοχέτευση ενέργειας μέσω των 4 παραπάνω μοναδικών ενεργειών για άλλους
 • Τεχνική Περιστροφής για ψυχική ανάκτηση/θεραπεία τραυμάτων
 • Τεχνική Περιστροφής για προσωπική ανάπτυξη
 • Τεχνική Περιστροφής για τη διάλυση ανεπιθύμητων σκεπτομορφών και στοιχειών.

 

​Μπορείτε να φέρετε σημειωματάριο, στυλό/μολύβι και, αν το επιθυμείτε, ένα στρώμα γιόγκα, κουβέρτα, μαξιλάρι και/ή κάλυμμα ματιών για χρήση κατά τη διάρκεια της μετάδοσης των ενεργειακών συχνοτήτων.

 

Με την ολοκλήρωση του 2ου Επιπέδου του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να εντάξουν τα εργαλεία και τις τεχνικές στην προσωπική τους πρακτική ή στις θεραπευτικές συνεδρίες που ήδη διεξάγουν. 

 

Όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν:

 • Ηλεκτρονικό Εγχειρίδιο εφαρμογής των τεχνικών, 45 σελίδων στα Ελληνικά και Αγγλικά
 • Πιστοποιητικό Ολοκλήρωσης του 2ου Επιπέδου Εκπαίδευσης στην Διαχείριση Κβαντικής Ενέργειας

​Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το 3ο επίπεδο του σεμιναρίου στις 25-26 Μαΐου.

 

Εισηγητής: Dr. Gene Ang

Οι εκπαιδεύσεις γίνονται στα Αγγλικά με διερμηνεία στα Ελληνικά

Προϋπόθεση συμμετοχής είναι η ολοκλήρωση του 1ου Επιπέδου Διαχείρισης Κβαντικής Ενέργειας. Η παρακολούθηση του μαθήματος Μετάδοση Συχνοτήτων Ευημερίας συνιστάται αλλά δεν είναι προαπαιτούμενη.

 


 

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Τρίτη 21 & Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 | 10:00 – 18:00

 

Κόστος: 340€
Κόστος επανάληψης: 100€

 

Τόπος Διεξαγωγής:
Athens Atrium Hotel
Ωκεανίδων 21, Άγιος Σώστης (Λεωφ. Συγγρού)

 

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
Έφη Χαλκιώτη, 6932-206665 

 

Δήλωσε συμμετοχή

 


 

Dr Gene AngΣχετικά με τον Dr. Gene Ang

Ο Gene έλαβε πτυχίο Β.Α. από το Πανεπιστήμιο του Stanford στην Ανθρώπινη Βιολογία και τη Φιλοσοφία / Θρησκευτικές Σπουδές και εκπαιδεύτηκε επισήμως ως Νευροβιολόγος στο Yale όπου απέκτησε το διδακτορικό του στους βασικούς μηχανισμούς του τρόπου με τον οποίο αναπτύσσεται ο εγκέφαλος, και στη συνέχεια παρακολούθησε μεταδιδακτορικό πρόγραμμα για τον τρόπο με τον οποίο ο υπέρηχος μπορεί να επηρεάσει τον αναπτυσσόμενο εγκεφαλικό φλοιό.

Μετά τη μεταδιδακτορική εκπαίδευσή του, ο Gene αποφάσισε να αναλάβει το ρόλο του θεραπευτή για να αλληλεπιδρά άμεσα και να βοηθά τους ανθρώπους. Το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας του επικεντρώνεται στη χρήση της λεπτοφυούς ενέργειας για να βοηθήσει στην ευθυγράμμιση του λεπτοφυούς ενεργειακού σώματος, των καναλιών του, των μεσημβρινών και των ενεργειακών κέντρων για να αποκαταστήσει την ισορροπία και την αρμονία, ώστε να μπορεί να προκύψει θεραπεία, είτε σε σωματικό, συναισθηματικό, ή πνευματικό επίπεδο.
Ο Gene έχει το θεραπευτικό του κέντρο στο Thousand Oaks της Καλιφόρνιας όπου δέχεται πελάτες για συνεδρίες Αρκτούριας Θεραπευτικής Μεθόδου. Επιπλέον, διδάσκει σειρά σεμιναρίων που επικεντρώνονται στο συνδυασμό της επιστήμης, της πνευματικότητας και της θεραπείας. Ο Gene ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο κάνοντας θεραπείες και εκπαιδεύσεις.

Η Αρκτούρια Θεραπευτική Μέθοδος δεν προορίζεται να αντικαταστήσει τη συμβατική ιατρική και τις συμβουλές από τoν προσωπικό σας ιατρό. Ο Gene Ang δεν είναι ιατρός και δεν δίνει συγκεκριμένες υποσχέσεις ή εγγυήσεις, ούτε και κάνει διάγνωση ή αντιμετώπιση συγκεκριμένων ζητημάτων υγείας. Αυτή η μέθοδος πρέπει να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τακτική ιατρική περίθαλψη.

 

 

Newsletter εγγραφή

 


 

Δημιουργώντας το Μέλλον μου

Λεπτομέρειες

Αρχή:
21 Μαΐου
Τέλος:
22 Μαΐου
Κόστος:
340€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
Ιστοσελίδα:
https://fosendon.wixsite.com/ahmgr

Διοργανωτής

Φως Ένδον
Τηλέφωνο:
6932-206665
Email:
Website:
www.fosendon.com
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Χώρος Διεξαγωγής

Athens Atrium Hotel
Ωκεανίδων 21 - Άγιος Σώστης
Λεωφ. Συγγρού, Αθήνα, Αττική 117 45 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
210 9319300
Website:
https://athensatrium.gr
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend