.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
 • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Διαχείριση Κβαντικής Ενέργειας Επίπεδο 3 – Η Αρκτούρια Πλατφόρμα | Dr. Gene Ang

Dr.Gene_Level3

131 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Ο νευροβιολόγος Δρ. Gene Ang, ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας και έρχεται στην Ελλάδα για τρίτη φορά, για να μας διδάξει τα εργαλεία και τις τεχνικές εκείνες που μας βοηθούν να συντονιζόμαστε με την ενέργεια του Κβαντικού κενού και να την διαχειριζόμαστε με σκοπό την ίαση, την ενίσχυση της πνευματικής μας πρακτικής, αλλά και για να επιφέρουμε ευεξία και ισορροπία στους γρήγορους ρυθμούς που βιώνουμε σήμερα.

 

​Το εκπαιδευτικό σεμινάριο απευθύνεται σε:

 • σε όσους θέλουν να έχουν καλή υγεία, ευεξία και ισορροπία σε φυσικό, συναισθηματικό, νοητικό και πνευματικό επίπεδο.
 • θεραπευτές που αναζητούν νέες τεχνικές και θέλουν να ενισχύσουν τα αποτελέσματα της πρακτικής τους.
 • σε όσους θέλουν να έχουν την ευκαιρία να δουν και να κατανοήσουν πώς μεταβάλλεται η ύλη συνειδητά.
 • σε όσους θέλουν να ενισχύσουν την πνευματική τους ανάπτυξη.

Ο πρωταρχικός σκοπός της Αρκτούριας Θεραπευτικής Μεθόδου είναι η συμπόνια και η υπηρεσία. Το επίπεδο 3 της Αρκτούριας Θεραπευτικής Μεθόδου λειτουργεί σε δύο επίπεδα.

 

Το πρώτο επίπεδο είναι ορισμένες μεταδόσεις, διαλογισμοί και γνώσεις που αποσκοπούν στην αύξηση των θεραπευτικών ικανοτήτων των συμμετεχόντων μέσω της οικοδόμησης της ενεργειακής δομής κάθε ατόμου. Συγκεκριμένα, αυτό συνεπάγεται την οικοδόμηση της Αρκτούριας Πλατφόρμας: τα 3 υπερπροσωπικά τσάκρα (ενεργειακά κέντρα) πάνω και κάτω από το σώμα και τη σύνδεσή τους με τα τσάκρα στο σώμα.

Το δεύτερο επίπεδο είναι η ικανότητα συγχώνευσης του Αρκτούριου χώρου, της συνείδησης και της ενέργειας (της Αρκτούριας διάστασης) με αυτή τη διάσταση για γρήγορη θεραπεία και μετασχηματισμό.

 

Εργαλεία και συχνότητες που θα μάθετε στο επίπεδο 3:

 • Διαλογισμός στην Αρκτούρια Πλατφόρμα – μαθαίνετε να αυξάνετε  τις θεραπευτικές ικανότητές σας αναπτύσσοντας την ενεργειακή δομή στο ενεργειακό σας πεδίο. Αυτός ο καθημερινός διαλογισμός θα χτίσει τα ενεργειακά κέντρα μέσα στο σώμα καθώς και τα κέντρα πάνω και κάτω από το σώμα. Η πρόσβαση σε όλα τα ενεργειακά εργαλεία του επιπέδου 3 γίνεται από την ενεργειακή δομή της Αρκτούριας Πλατφόρμας.
 • Αρκτούρια Υποδείγματα  – μαθαίνετε πώς να χρησιμοποιείτε υποδείγματα (templates) για να εξισορροπήσετε και να επαναφέρετε στο κέντρο διάφορες διαταραχές. Αυτές περιλαμβάνουν κατάθλιψη, απώλεια δύναμης, καρκίνο, αυτοάνοσες διαταραχές, εξισορρόπηση εγκεφάλου, συνείδητότητα φτώχειας και κόπωση.
 • Γέφυρα Αρκτούριας Διάστασης (ADB) – δημιουργήστε μια πλήρη μεταφορά της Αρκτούριας Διάστασης στο σύστημα και το περιβάλλον του πελάτη σας κατά τη διάρκεια μιας θεραπείας. Αυτή η συγχώνευση διαστάσεων επιτρέπει γρήγορες αλλαγές και θεραπείες.
 • Δημιουργία Αρκτούριου Ναού – χρησιμοποιήστε τη Γέφυρα Αρκτούριας Διάστασης για να δημιουργήσετε μόνιμες αιθερικές δομές σε μια θέση που επιτρέπει τη συγχώνευση των δύο διαστάσεων.
 • Αρκτούριες Κρυσταλλικές Μεταδόσεις – η εκπαίδευση αποτελείται από τρεις μεταδόσεις των 45 λεπτών που οικοδομούν τα κέντρα του κεφαλιού, της καρδιάς και της κοιλιάς, οικοδομούν την Αρκτούρια Πλατφόρμα  (3 κέντρα πάνω και κάτω από το σώμα), και επιτρέπουν την μετάδοση των νέων ενεργειών που κωδικοποιούνται στο Επίπεδο 3.
 • Αρκτούρια Δομική Εξισορρόπηση Εγκεφάλου – μαθαίνετε την ακριβή νευροανατομία και τη μετάδοση ενέργειας για να εξισορροπήσετε και να κεντράρετε διάφορες περιοχές του εγκεφάλου.
 • Αρκτούριες Γήινες Ενέργειες – πρόσβαση σε βαθιά θεραπευτικές ενέργειες από τη σφαίρα της γης. Η πρόσβαση αποκτάται μέσα από τα ενεργειακά κέντρα κάτω από το σώμα και τις κρυσταλλικές μεταδόσεις αυτού του επιπέδου.
 • Αρκτούριοι Δράκοι – πρόσβαση, εκπαίδευση και θεραπεία με τα πνευματικά όντα γνωστά ως Αρκτούριοι Δράκοι. Αυξήστε τη σοφία και τη θεραπευτική σας δύναμη χάρη σε αυτή την αλληλεπίδραση.

Μπορείτε να φέρετε σημειωματάριο, στυλό/μολύβι και, αν το επιθυμείτε, ένα στρώμα γιόγκα, κουβέρτα, μαξιλάρι και/ή κάλυμμα ματιών για χρήση κατά τη διάρκεια της μετάδοσης των ενεργειακών συχνοτήτων.

​Με την ολοκλήρωση του 2ου Επιπέδου του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να εντάξουν τα εργαλεία και τις τεχνικές στην προσωπική τους πρακτική ή στις θεραπευτικές συνεδρίες που ήδη διεξάγουν. 

Όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν:

 • Ηλεκτρονικό Εγχειρίδιο εφαρμογής των τεχνικών, 35 σελίδων στα Ελληνικά και Αγγλικά
 • Πιστοποιητικό Ολοκλήρωσης του 3ου Επιπέδου Εκπαίδευσης στην Διαχείριση Κβαντικής Ενέργειας
 • Στο κόστος του σεμιναρίου περιλαμβάνεται επίσης βίντεο από το μάθημα Υπερπροσωπικά Κέντρα στο οποίο γίνεται και ομαδική θεραπεία με τη συχνότητα Γέφυρα Αρκτούριας Διάστασης (ADB).

 

Εισηγητής: Dr. Gene Ang

Οι εκπαιδεύσεις γίνονται στα Αγγλικά με διερμηνεία στα Ελληνικά

 

Προϋπόθεση συμμετοχής είναι η ολοκλήρωση του 1ου και του 2ου Επιπέδου Διαχείρισης Κβαντικής Ενέργειας. Η παρακολούθηση του μαθήματος Τα Μυστήρια του Δωδεκάεδρου συνιστάται αλλά δεν είναι προαπαιτούμενη.

 


 

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Σαββάτο 25 & Κυριακή 26 Μαΐου 2019 | 10:00 – 18:00

 

Κόστος: 415€

 

Τόπος Διεξαγωγής:
Athens Atrium Hotel
Ωκεανίδων 21, Άγιος Σώστης (Λεωφ. Συγγρού)

 

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
Έφη Χαλκιώτη, 6932-206665 

 

Δήλωσε συμμετοχή

 

 


 

Dr Gene AngΣχετικά με τον Dr. Gene Ang

Ο Gene έλαβε πτυχίο Β.Α. από το Πανεπιστήμιο του Stanford στην Ανθρώπινη Βιολογία και τη Φιλοσοφία / Θρησκευτικές Σπουδές και εκπαιδεύτηκε επισήμως ως Νευροβιολόγος στο Yale όπου απέκτησε το διδακτορικό του στους βασικούς μηχανισμούς του τρόπου με τον οποίο αναπτύσσεται ο εγκέφαλος, και στη συνέχεια παρακολούθησε μεταδιδακτορικό πρόγραμμα για τον τρόπο με τον οποίο ο υπέρηχος μπορεί να επηρεάσει τον αναπτυσσόμενο εγκεφαλικό φλοιό.

Μετά τη μεταδιδακτορική εκπαίδευσή του, ο Gene αποφάσισε να αναλάβει το ρόλο του θεραπευτή για να αλληλεπιδρά άμεσα και να βοηθά τους ανθρώπους. Το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας του επικεντρώνεται στη χρήση της λεπτοφυούς ενέργειας για να βοηθήσει στην ευθυγράμμιση του λεπτοφυούς ενεργειακού σώματος, των καναλιών του, των μεσημβρινών και των ενεργειακών κέντρων για να αποκαταστήσει την ισορροπία και την αρμονία, ώστε να μπορεί να προκύψει θεραπεία, είτε σε σωματικό, συναισθηματικό, ή πνευματικό επίπεδο.
Ο Gene έχει το θεραπευτικό του κέντρο στο Thousand Oaks της Καλιφόρνιας όπου δέχεται πελάτες για συνεδρίες Αρκτούριας Θεραπευτικής Μεθόδου. Επιπλέον, διδάσκει σειρά σεμιναρίων που επικεντρώνονται στο συνδυασμό της επιστήμης, της πνευματικότητας και της θεραπείας. Ο Gene ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο κάνοντας θεραπείες και εκπαιδεύσεις.

Η Αρκτούρια Θεραπευτική Μέθοδος δεν προορίζεται να αντικαταστήσει τη συμβατική ιατρική και τις συμβουλές από τoν προσωπικό σας ιατρό. Ο Gene Ang δεν είναι ιατρός και δεν δίνει συγκεκριμένες υποσχέσεις ή εγγυήσεις, ούτε και κάνει διάγνωση ή αντιμετώπιση συγκεκριμένων ζητημάτων υγείας. Αυτή η μέθοδος πρέπει να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τακτική ιατρική περίθαλψη.

 

 

Newsletter εγγραφή

 


 

Χαριτίνη Χριστάκου - Μετάβαση ψυχών

Λεπτομέρειες

Αρχή:
25 Μαΐου
Τέλος:
26 Μαΐου
Κόστος:
415€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
Ιστοσελίδα:
https://fosendon.wixsite.com/ahmgr

Διοργανωτής

Φως Ένδον
Τηλέφωνο:
6932-206665
Email:
Website:
www.fosendon.com
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Χώρος Διεξαγωγής

Athens Atrium Hotel
Ωκεανίδων 21 - Άγιος Σώστης
Λεωφ. Συγγρού, Αθήνα, Αττική 117 45 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
210 9319300
Website:
https://athensatrium.gr
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend