.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Διαχείριση Κβαντικής Ενέργειας | Σεμινάρια του Dr Gene Ang στην Ελλάδα

Δρ. Gene Ang

1.995 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

 

O Dr. Gene Ang, νευροβιολόγος από τις Η.Π.Α. και δημιουργός της Αρκτούριας Θεραπευτικής Μεθόδου, έρχεται για τρίτη φορά στην Ελλάδα τον Μάιο του 2019 για μια νέα σειρά εκπαιδεύσεων.

 

Παρασκευή 17 Μαΐου, Αθήνα

Τεχνικές Μεταβολής της Πραγματικότητας (Quantum Spoon Bending) | Dr. Gene Ang
Σε αυτό το μάθημα παρουσιάζονται 10 συνολικά τεχνικές με τις οποίες μπορούμε να αλλάξουμε την καθημερινότητά μας, να κάνουμε τη ζωή μας ευκολότερη, να κάνουμε θεραπεία και να πραγματοποιούμε τους στόχους που θέτουμε.
Κατά τη διάρκεια του μαθήματος θα έχουμε την ευκαιρία να  λυγίσουμε μεταλλικά σκεύη για να δούμε την επίδραση των τεχνικών πάνω στην ύλη.

Διαβάστε περισσότερα

 

Παρασκευή 17 Μαΐου, Αθήνα

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΒΑΝΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Επίπεδο 1 – Το Αρκτούριο Θεραπευτικό Φως
Το σεμινάριο αυτό μας δίνει τα εργαλεία και τις τεχνικές εκείνες που μας βοηθούν να συντονιζόμαστε με την ενέργεια του κβαντικού κενού και να την διαχειριζόμαστε με σκοπό την ίαση, την ενίσχυση της πνευματικής μας πρακτικής, αλλά και για να επιφέρουμε ευεξία και ισορροπία στους γρήγορους ρυθμούς που βιώνουμε σήμερα.

Διαβάστε περισσότερα

 

Δευτέρα 20 Μαΐου, Αθήνα

Μετάδοση Συχνοτήτων Ευημερίας (Arcturian New Prosperity Transmission)
Πολλές διαφορετικές πνευματικές παραδόσεις έχουν ορισμένα τελετουργικά για τον πλούτο, που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους ασκούμενους να αναπτύξουν τόσο κοσμική όσο και πνευματική αφθονία. Σ’ αυτό το απογευματινό μάθημα, θα μάθετε συγκεκριμένες τεχνικές για να φέρετε περισσότερη αφθονία και ευημερία στη ζωή σας.

Διαβάστε περισσότερα

 

Τρίτη 21 & Τετάρτη 22 Μαΐου, Αθήνα

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΒΑΝΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Επίπεδο 2 – Οι Γαλαξιακές Κωδικοποιήσεις
Το 2ο επίπεδο του σεμιναρίου Διαχείριση Κβαντικής Ενέργειας ενεργοποιεί στον ασκούμενο θεραπευτή 4 διαφορετικές κωδικοποιήσεις που επιταχύνουν την ικανότητα του φυσικού σώματος να διατηρεί περισσότερο φως και συχνότητες μιας προηγμένης εξελικτικής συνείδησης. Με την ολοκλήρωση αυτού του επιπέδου ο ασκούμενος είναι σε θέση να διοχετεύσει αυτές τις ενέργειες και για τους άλλους.

Διαβάστε περισσότερα

 

Παρασκευή 24 Μαΐου, Αθήνα

Τα Μυστήρια του Δωδεκάεδρου  (Arcturian Mysteries of the Dodecahedron)
Σε αυτό το μάθημα, θα εξερευνήσουμε την ιερή γεωμετρία του Δωδεκάεδρου , το οποίο είναι το ιερό πρότυπο για το Θεϊκό σχέδιο που εκδηλώνεται μέσω όλων των επιπέδων της δημιουργίας.
Θα μάθουμε πώς να χρησιμοποιούμε το σχήμα του Δωδεκάεδρου για να εκδηλώνουμε τους στόχους και την πρόθεσή μας στο υλικό πεδίο.

Διαβάστε περισσότερα

 

Σαββάτο 25 & Κυριακή 26 Μαΐου,  Αθήνα

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΒΑΝΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Επίπεδο 3 – Η Αρκτούρια Πλατφόρμα
Το επίπεδο 3 της Αρκτούριας Θεραπευτικής Μεθόδου λειτουργεί σε δύο επίπεδα. Το πρώτο επίπεδο είναι ορισμένες μεταδόσεις, διαλογισμοί και γνώσεις που αποσκοπούν στην αύξηση των θεραπευτικών ικανοτήτων των συμμετεχόντων μέσω της οικοδόμησης της ενεργειακής δομής κάθε ατόμου.  Το δεύτερο επίπεδο είναι η ικανότητα συγχώνευσης του Αρκτούριου χώρου, της συνείδησης και της ενέργειας (της Αρκτούριας διάστασης) με αυτή τη διάσταση για γρήγορη θεραπεία και μετασχηματισμό.

Διαβάστε περισσότερα

 

Τόπος Διεξαγωγής: Athens Atrium Hotel
Ωκεανίδων 21, Άγιος Σώστης (Λεωφ. Συγγρού)

 

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
Έφη Χαλκιώτη, 6932-206665 

 


Ατομικές Συνεδρίες Θεραπείας με τον Dr. Gene Ang

​Ο Δρ. Gene Ang θα είναι διαθέσιμος για ατομικές θεραπευτικές συνεδρίες τη Δευτέρα 20/5 και την Παρασκευή 24/5, από  10:00 πμ. – 1:00 μμ.

​Στις ατομικές συνεδρίες τα λεπτοφυή σώματά σου διαχέονται με φως και γνώση ανώτερων δονήσεων με σκοπό να επέλθει ίαση, ισορροπία και ολοκλήρωση. Συνδυάζονται κοσμικές συχνότητες και δονήσεις που συμφωνούν με την πρόθεσή σου.

 

Οι θεραπείες που προσφέρονται:

  • Αρκτούριο Θεραπευτικό Φως: θεραπευτική συχνότητα κατάλληλη για σωματικά, αιθερικά, συναισθηματικά, νοητικά και πνευματικά ζητήματα.
  • Αρκτούρια Ενεργοποίηση του Προτύπου σου (Blueprint) – συγκεκριμένη συχνότητα που επιφέρει ευθυγράμμιση με τον σκοπό της ψυχής και τον ανώτερο εαυτό σου έτσι, ώστε έμπρακτα να ζεις σε αρμονία με αυτόν.
  • Αρκτούριο Νευρικό Δίκτυο – για το νευρικό σύστημα και αναβάθμιση της ενέργειάς του.
  • Αρκτούρια Ανασχεδίαση των Κυττάρων: για ίαση σε κυτταρικό επίπεδο και σε επίπεδο DNA.
  • Αρκτούρια Ενεργοποίηση του Ενδοκρινικού Συστήματος: για το ορμονικό σύστημα με σκοπό την καλή υγεία συνολικά, για ζωντάνια και μακροζωία.
  • Γέφυρα Αρκτούριας Διάστασης: συγχώνευση της Αρκτούριας Θεραπευτικής Διάστασης με την δική σου για να επέλθει πλήρης ίαση μέσα από αυτή την ενέργεια και συνειδητότητα.

Διάρκεια ατομικής συνεδρίας: 1 ώρα / ​Αμοιβή ατομικής συνεδρίας: € 200

​Οι θεραπείες θα γίνουν στο Athens Atrium Hotel , Αίθουσα Acropolis, Ωκεανίδων 21, Άγιος Σώστης (Λεωφ. Συγγρού) 117 45 Αθήνα

 

Δηλώστε Συμμετοχή

 

 

Newsletter εγγραφή

 


 

Νοόσφαιρα

Λεπτομέρειες

Αρχή:
17 Μαΐου
Τέλος:
26 Μαΐου
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
, ,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
Ιστοσελίδα:
https://fosendon.wixsite.com/ahmgr

Διοργανωτής

Φως Ένδον
Τηλέφωνο:
6932-206665
Email:
Website:
www.fosendon.com
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Χώρος Διεξαγωγής

Athens Atrium Hotel
Ωκεανίδων 21 - Άγιος Σώστης
Λεωφ. Συγγρού, Αθήνα, Αττική 117 45 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
210 9319300
Website:
https://athensatrium.gr
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend