.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Διάβασμα σπονδυλικής στήλης | Ελίνα Νάχνα Νικολίτσα

Διάβασμα σπονδυλικής στήλης | Ελίνα Νάχνα Νικολίτσα

437 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Διάβασμα της σπονδυλικής στήλης 

Ξέρατε ότι η πορεία της ζωής σας είναι χαρτογραφημένη στη σπονδυλική σας στήλη; Το διάβασμα της σπονδυλικής στήλης μας βοηθά να κατανοήσουμε το “Θεϊκό Σχέδιο” της ζωής μας, όπως όταν το σχεδιάσαμε οι ίδιοι ” από ψηλά”. Πρόκειται για μία ιερή διαδικασία στο αόρατο που μας ορίζει και έχει γραφεί στη σπονδυλική μας στήλη, για αυτό και η συνεδρία αντιμετωπίζεται με σεβασμό στη διαδρομή του καθενός.

* Στον κόκκυγα αποθηκεύονται τα “εργαλεία” της ψυχής που θα χρειαστεί στην ενσάρκωση της,
* Στο ιερό οστό τα βασικά θέματα που θα αντιμετωπίζει σε όλη την ενσάρκωση και αποτελούν τη δομή του χαρακτήρα
* Στον 5ο οσφυϊκό έχουν καταγραφεί οι εμπειρίες της γέννησης
* Στον 1ο αυχενικό η εμπειρία της αναχώρησης

Η μέθοδος αυτή προέκυψε στην Ελίνα-Νάχνα Νικολίτσα μέσα από τη θεραπευτική της διαδικασία και τη μακράν εκπαίδευση της στην Αμερική ως ενεργειακή θεραπεύτρια. Η τεχνική αυτή, εκτός από τη διάγνωση βοηθά επίσης στο να ενεργοποιηθεί η θεραπευτική δύναμη επί της σπονδυλικής στήλης. Αυτό επιδρά και σε ολόκληρο το σώμα, καθώς κάθε σημείο του σώματος συνδέεται με τη σπονδυλική μας στήλη, καθώς και με τα ενεργειακά μας σώματα.

Διαδικασία:
Ξεκινώντας από τον κόκκυγα και συνεχίζοντας στον 1ο αυχενικό, σπόνδυλο-σπόνδυλο, διαβάζουμε τις καταγραφές και τα στάδια στη ζωή σας που έχουν καθορίσει την πορεία σας. Ανακαλύπτουμε σε ποια στάδια διαμορφώθηκαν τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σας, αλλά και ποια εργαλεία ψυχής φέρετε μαζί σας. Επειδή κάθε σπόνδυλος φέρει ένα μήνυμα, καθώς τον ακούμε και τον διαβάζουμε διεγείρουμε και την αυτοθεραπεία μας, σε περίπτωση που έχει εκδηλωθεί φυσικός πόνος στο σώμα σε αυτό τον σπόνδυλο.

Η τεχνική αυτή δεν είναι μόνο διαγνωστική για τα μαθήματα και τις διαδρομές τις ψυχής, γιατί αποκαλύπτει τι μας διαμόρφωσε και με ποιο τρόπο, αλλά ταυτόχρονα και θεραπευτική για την ίδια τη σπονδυλική στήλη, καθώς μας βοηθά να κατανοήσουμε τα βήματα και τα στάδια της ζωής μας, που μας οδήγησαν σε αυτό που είμαστε τώρα, αλλά και μας αποκαλύπτει τα επόμενα βήματα. Η κατανόηση της πορείας της ζωής μας, μέσα από τη θεϊκή σφραγίδα που μας καθοδηγεί και μας στηρίζει (μέσω της σπονδυλικής μας στήλης), φέρει ανακούφιση, βαθιά αποδοχή και αισιοδοξία ότι τα βήματα μας έχουν νόημα και οδηγούν σε κάποιο προορισμό.

Δώρο η ηχογράφηση της συνεδρίας σε CD. Οι πληροφορίες που αντλούμε από τη σπονδυλική μας στήλη είναι τόσες πολλές, που είναι καλό να καταγραφούν για περαιτέρω κατανόηση στο σπίτι.

Διάρκεια:  1 ώρα περίπου. Το διάβασμα της σπονδυλικής γίνεται εφάπαξ σε μία ώρα περίπου διαβάζουμε όλους τους σπονδύλους, και δεν χρειάζεται να ξαναγίνει.

Εντυπώσεις πελατών: 
Μυρτώ Π.Το ”διάβασμα”της σπονδυλικής στήλης που έκανα πολύ πρόσφατα είναι ένα από τα πιο αξιόλογα πράγματα που θα μπορούσα να κάνω στη ζωή μου. Ακριβολογώντας η ψυχή μου μου πρόσφερε ένα θείο δώρο,τώρα που ήμουν έτοιμη να το δεχτώ. Προσωπικά πήρα απαντήσεις γιατί η Σπονδυλική μου στήλη στράβωσε και σε ποιες ακριβώς χρονικές περιόδους και πολύ σημαντικό το τι μπορώ να κάνω από εδώ και εμπρός για να μην επιτρέψω την συνέχεια σε αυτό το ανήσυχο ταξίδι της. Ένα ταξίδι ζωής που ο επίλογος της κλείνει με γαλήνη αφού συνειδητοποιείς οτι η ΖΩΗ χτίζεται στο ΤΩΡΑ! Σας ευχαριστώ πολύ

Ιωάννα Σ.: Είμαι συγκλονισμένη με την υπέροχη χαρτογράφηση της σπονδυλικής μου στήλης. Ποτέ δεν περίμενα να με περιγράψει κανείς με τόση λεπτομέρεια και μάλιστα μόνο ψηλαφώντας τους σπονδύλους! Πήρα απαντήσεις και πληροφορίες για να σταματήσω να ψάχνω λύσεις στα τυφλά επί χρόνια και να δουλέψω τα θέματά μου πια στοχευμένα! Νιώθω ανακουφισμένη. Νάχνα σ’ ευχαριστώ γι’ αυτό το δώρο, να είσαι ευλογημένη!

Λένα Λ.: Απέραντο ευχαριστώ για την υπέροχη εμπειρία που έζησα στη Θεραπεία της Σπονδυλικής Στήλης. Η φωνή του κάθε σπονδύλου που γονιμοποιήθηκε απο την αφωνία της μη παρουσίας ή από τη στοργική φροντίδα του Δημιουργού. Μία υπέροχη χαρτογράφηση των αναγκών και των δυνατοτήτων της Ψυχής. Ελίνα-Νάχνα το δώρο σου είναι πυξίδα στο ταξίδι της καρδιάς μου. Σ ευχαριστώ!

Μένια Π.: Πόσο πολύ χαίρομαι που έκανα την συνεδρία -θεραπεία της σπονδυλικής στήλης…Είμαι πολύ συγκινημένη με την Ψυχή μου να νοιώθει βαθιά ανακούφιση! Ελαβα απαντήσεις, που τις έψαχνα από τότε που θυμάμαι τον Εαυτό μου…Ακόμα και κατά την διάρκεια της συνεδρίας υπήρχε ένα “γιατί”.Όμως φτάνοντας στο τέλος, όλα τα κομμάτια του παζλ ήταν ενωμένα και είδα ξεκάθαρα το πλάνο της δικής μου Ψυχής…Νοιώθω άπειρη Ευγνωμοσύνη για την σημερινή εμπειρία… Δεν έχω λόγια! Νάνα σε Ευχαριστώ για αυτό που προσφέρεις!

Κόστος συνεδρίας:  70 Ευρώ (αντί για 100), για θεραπείες που θα γίνουν το μήνα Ιούνιο και Ιούλιο.
Δηλώστε ότι είστε φίλοι της Όμορφης Ζωής και κλείστε τη συνεδρία σας.
Ισχύει έως 30 Ιουλίου 2018

Συντονίστρια
Ελίνα-Νάχνα Νικολίτσα
Voice Healer & Spiritual Teacher


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Ιούνιος και Ιούλιος  | Ατομικό ραντεβού

Χώρος Διεξαγωγής:
Nahna Voice Center
Αγ. Μελετίου 68, Αθήνα

Πληροφορίες:
Ελίνα-Νάχνα Νικολίτσα
210-8616793, 6947-433899 | info@nahnavoice.gr | nahnavoice.gr


 

ευημερώ | Ομιλίες, σεμινάρια και βιωματικά εργαστήρια υψηλού ποιοτικού επιπέδου
ευημερώ | Ομιλίες, σεμινάρια και βιωματικά εργαστήρια υψηλού ποιοτικού επιπέδου

Λεπτομέρειες

Αρχή:
1 Ιουνίου 2018, από 00:00
Τέλος:
31 Ιουλίου 2018, από 00:00
Κόστος:
70€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
Ιστοσελίδα:
http://www.nahnavoice.gr

Χώρος Διεξαγωγής

Nahna Voice Center
Αγίου Μελετίου 68
Αθήνα, Κυψέλη, Αττικής 11252 Ελλάδα
Τηλέφωνο:
210-8616793, 6947-433899
Website:
http://www.nahnavoice.gr
Email:
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend