.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

Δωρεάν Ενεργειακή Υποστήριξη για Κορωνο-Υγεία | Κέλλυ Δαμίγου

Δωρεάν Ενεργειακή Υποστήριξη για Κορωνο-Υγεία | Κέλλυ Δαμίγου

383 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Διανύουμε μία περίοδο, στην οποία το θέμα της πανδημίας από τον Κορωνοϊο, έχει αρχίσει να γεμίζει το ενεργειακό πεδίο της συλλογικής συνειδητότητας της ανθρωπότητας με την χαμηλή δόνηση του φόβου. Ο φόβος είναι μία ενέργεια που θολώνει το μυαλό, σοκάρει το σώμα και φέρνει συρρίκνωση και στασιμότητα. Είναι πολύ σημαντικό αυτές τις ημέρες να διατηρήσεις τη θετικότητα και τη δόνηση σου υψηλά και να προσέχεις τα συναισθήματα και λεγόμενα σου. Ο Λόγος σου Δημιουργεί και ο φόβος και η ανασφάλεια συχνά υλοποιούνται. Ακύρωνε λοιπόν αυτά τα Συναισθήματα και Σκέψεις κάθε φορά που εμφανίζονται, λέγοντας τρεις φορές τη λέξη ΑΚΥΡΟ.

 

Εγώ απο πλευράς μου, αποφάσισα να βοηθήσω ενεργοποιώντας στον χώρο Love Truth Life, την Ενεργειακή Θεραπευτική Πυραμίδα Ραδιαισθησίας, με Πρόθεση την ενίσχυση της Ψυχολογικής Υποστήριξης και την Βιοζωτικότητα των ανθρώπων.

 

Η Πυραμίδα αυτή έχει δημιουργηθεί από εννέα μπάλες δυνατών Θεραπευτικών Εκκρεμών, η οποία είναι πυρήνας αποστολής δονήσεων. Τα Εκκρεμή είναι γνωστά εδώ και δεκαετίες και ο θεραπευτικός τους ρόλος είναι ανεκτίμητος. Έχουν ψυχή και διαθέτουν τη δυνατότητα να ρυθμιστούν και να μεταφέρουν από απόσταση υψίσυχνες δονήσεις φωτός και κβαντική ενέργεια, με στόχο να μετουσιώσουν πληροφορίες χαμηλών συχνοτήτων.

 

Τα άτομα που θα στείλουν τα στοιχεία τους από 16 Μαρτίου έως 16 Απριλίου, θα τοποθετηθούν μέσα στην Ενεργειακή Θεραπευτική Πυραμίδα Ραδιαισθησίας και θα λαμβάνουν ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ καθημερινά για 15 συνεχόμενες ημέρες υψίσυχνες δονήσεις, για Ψυχολογική Υποστήριξη και Ενίσχυση της Βιοζωτικότητας.

 

Στόχος μου είναι να διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα, η Σωματική αλλά και Ψυχολογική Υγεία και Ισορροπία στην ανθρωπότητα και να αποκατασταθεί σύντομα η διαταραγμένη – φοβισμένη εσωτερική ψυχολογική κατάσταση που βιώνουμε τις τρέχουσες ημέρες.

 

Ως διαδικασία γίνεται από απόσταση και είναι πάρα πολύ απλή.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνεις εγγραφή στην φόρμα εδώ συμπληρώνοντας e-mail, Ονοματεπωνυμο & Hμ/νία Γέννησης, ώστε το όνομά σου να συμπληρωθεί στην λίστα των ατόμων που συμμετέχουν στη διαδικασία.
Αν επιθυμείς  να Γίνεις και Εγγεγραμένο Μέλος του Χώρου Love Truth Life και να λαμβάνεις  Άρθρα  Αυτογνωσίας και Δωρεάν Διαλογισμούς, απλά κάνε Αποδοχή στο μήνυμα Επιβεβαίωσης που θα λάβεις στο mail σου.

 

Η διαδικασία αυτή γίνεται για το προσωπικό ανώτερο καλό σου, όμως ταυτόχρονα λειτουργεί και για το ανώτερο καλό όλου του κόσμου. Πιστεύω σ΄ εσένα και στο φως της ανθρωπότητας και έχω στόχο να βοηθήσω να διατηρήσουμε όσο γίνεται σε πιο υψηλά επίπεδα τη δόνηση Υγείας, Αφθονίας και Φωτός που Πνευματικά Είμαστε!

 

Αν επέλεξες να γίνεις Νέο Μέλος, σε Καλωσορίζω στην Παρέα μας!
Με την Επιβεβαίωση της Εγγραφής σου θα λάβεις Άμεσα και Δωρεάν Καθοδηγούμενο Διαλογισμό Δώρο για την καθημερινή ανανέωση της Ενέργειάς σου (έλεγξε τα spam)!

Τα ήδη Εγγεγραμένα Μέλη του χώρου, κατόπιν της συμπλήρωσης της φόρμας και Επιβεβαίωσης, συμμετέχουν αυτόματα στη διαδικασία και ανανεώνονται τα Στοιχεία τους.

 

Σ΄ Ευχαριστώ για την Εμπιστοσύνη σου!
Κέλλυ Δαμίγου

 


 

Ημερομηνίες:
16 Μαρτίου έως και 16 Απριλίου 2020

 

Κόστος: Δωρεάν

 

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
6946 426298 | [email protected] | www.lovetruthlife.gr | Facebook

 

Newsletter εγγραφή

 


 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
16 Μαρτίου
Τέλος:
16 Απριλίου
Κόστος:
Δωρεάν
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
, ,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
,
Ιστοσελίδα:
https://lovetruthlife.gr/korono-ygeia/

Χώρος Διεξαγωγής

Webinar – Online
Ελλάδα + Χάρτης Google
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend