.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Άμεση Συναισθηματική Αποφόρτιση | Δωρεάν Ομιλία | Αργύρης Σ. Μάρδας

Άμεση Συναισθηματική Αποφόρτιση | Δωρεάν Ομιλία | Αργύρης Σ. Μάρδας

42 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Το Athens Synthesis Center του ψυχολόγου Πάνου Ασημάκη και το International Council of Expansion Method (ICEM) σε προσκαλούν να γνωρίσεις από κοντά τη δύναμη της  Άμεσης Συναισθηματικής Αποφόρτισης, Expansion Method την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 17:30-21:00 στο Athens Synthesis Center, σε ένα ενημερωτικό σεμινάριο 3ων ωρών με είσοδο ελεύθερη.

Στα καθημερινά προβλήματα που δημιουργούν έντονη συναισθηματική συμφόρηση υπάρχει μια συγκεκριμένη και αποτελεσματική λύση που χρειάζεται όλοι να γνωρίζουν. Ονομάζεται Expansion Method, μια βραβευμένη καινοτομική ψυχολογική μέθοδος, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, που επαναφέρει τα επίπεδα ψυχικής έντασης στα κανονικά τους επίπεδα αμέσως μετά από την ολιγόλεπτη εφαρμογής της. Σας προσκαλούμε να την γνωρίσετε από κοντά.

Στην ενημερωτική ομιλία θα παρουσιαστούν τα οφέλη της εφαρμογής της μεθόδου, πώς μπορείτε να την δεχθείτε αλλά και τα επαγγελματικά τμήματα για όλους όσους θέλουν να πιστοποιηθούν σε αυτή. Θα ακολουθήσει βιωματικό σεμινάριο σε μορφή Workshop για όσους το επιθυμούν.

Απευθύνεται σε:

  • – Όλους όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν ένα απλό καινοτομικό εργαλείο για την βελτίωση της ψυχικής τους υγείας.
  • – Επαγγελματίες και Φοιτητές, Σπουδαστές ψυχολογίας, ιατρικών και κοινωνικών επιστημών. Life Coaching αλλά και εναλλακτικών και συμπληρωματικών θεραπειών.

Η Expansion Method αποτελεί την αιχμή της επιστημονικής εξέλιξης στο χώρο της ψυχολογικής ενδυνάμωσης και θεραπείας. Πρόκειται για μία νέα καινοτομική μέθοδο άμεσης βελτίωσης της ψυχολογίας, η οποία συνδυάζει τις πιο σύγχρονες, εύχρηστες και γρήγορες επιστημονικές τεχνικές, προσφέροντας ολιστική και μετρήσιμη βελτίωση στην ποιότητα ζωής. Βραβευτηκε το 2016 από την ΕΛΠΙΔΑ με το μετάλλιο Υποστηρικτή και συνεργάζεται με Ιδρύματα, Πανεπιστήμια και φορείς σε όλο τον κόσμο.

Μάθετε περισσότερα για τη μέθοδο: https://expansionmethod.com/

Ο Εισηγητής της ομιλίας είναι ο εμπνευστής της μεθόδου, Αργύρης Στραβελάκης Μάρδας, συγγραφέας και πιστοποιημένος coach και εκπαιδευτής της μεθόδου.


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018 | 17:30 – 21:00

Κόστος: Είσοδος ελεύθερη

Τόπος Διεξαγωγής:
Athens Synthesis Center, Λ. Κηφισίας 125-127, 4ος Όροφος, Αμπελόκηποι (Σταθμός Μετρό Πανόρμου)

Πληροφορίες:
210 3210033 | [email protected] | www.greekta.gr


Αργύρης Σ. Μάρδας:

Argiris_stravelakis

Ο Αργύρης Σ. Μάρδας είναι ο εμπνευστής και δημιουργός της καινοτομικής μεθόδου Άμεσης Συναισθηματικής Αποφόρτισης και Επίτευξης Στόχων, Expansion Method, πρώην πρόεδρος του ICEM και δημιουργός της ενεργειακής δονητικής θεραπείας Vibrative Expansion (Δονητική Διεύρυνση). Είναι Συγγραφέας, Εισηγητής, Θεραπευτής.

Διευθύνει την Αστική Μη κερδοσκοπική Εταιρία ΡΟΗ, το κέντρο εκπαίδευσης και προσφοράς υπηρεσιών της μεθόδου Expansion, Human Evolution Center (Κέντρο Ανθρώπινης Εξέλιξης), το εξειδικευμένο κέντρο Δημοσίων Σχέσεων για συγγραφείς και εκδόσεις, Publin και το site πώλησης προϊόντων της Expansion Method, Frilie. Έχει εκδώσει το πρώτο του βιβλίο με τίτλο Expansion Chronicles: Αναγέννηση, από τις εκδόσεις Λιβάνη.

Από το 2009 ταξιδεύει στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο μεταδίδοντας τη απελευθερωτική γνώση της Expansion Method. Είναι επικεφαλής της Επιστημονικής ομάδας της συντονίζοντας Ψυχολόγους, Ψυχοθεραπευτές, Ολιστικούς και Συμπληρωματικούς θεραπευτές, Life Coach, NLP coach κ.α. Έχει έντονη φιλανθρωπική δράση με την Μη Κερδοσκοπική Εταιρία ΡΟΗ με συνεργασίες όπως: ΕΛΠΙΔΑ, ΚΕΦΙ (Σύλλογος φίλων καρκινοπαθών Αθήνας), Χαμόγελο του Παιδιού και άλλα ιδρύματα και οργανώσεις.

Το 2016 βραβεύθηκε από τον ίδρυμα Μαριάννα Βαρδινογιάννη και την ΕΛΠΙΔΑ με το Μετάλλιο του Υποστηρικτή για την συνεισφορά του στη συναισθηματική αποφόρτιση ανθρώπων που πάσχουν από καρκίνο.


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
19 Σεπτεμβρίου 2018
Ώρα:
17:30 έως 21:00
Κόστος:
Δωρεάν
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
, ,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
, ,

Διοργανωτής

Expansion Method
Τηλέφωνο:
210 9841088
Email:
Website:
http://expansionmethod.com/
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Χώρος Διεξαγωγής

Athens Synthesis Center
Λ. Κηφισίας 125-127
Αθήνα, Αττική 11524 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
210 3210033
Website:
https://greekta.gr
Email:
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend