.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Δωρεάν Online Συνάντηση Breathwork | Paul Jones

Δωρεάν Online Συνάντηση Breathwork | Paul Jones

2,296 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου | 11:00 – 13:00
Online, Δωρεάν συμμετοχή

Χρειάζεται μεγάλη γενναιότητα για να τολμάς να είσαι ο εαυτός σου
Ευγένιος Ντελακρουά

Με αυτή τη φράση ξύπνησα το πρωί και αναρωτήθηκα πότε ήταν η τελευταία φορά που τόλμησα  πραγματικά να είμαι ο εαυτός μου. Ακόμα και εγώ περίμενα ότι θα ξεπηδήσουν τα μεγάλα Nαι και τα Όχι, οι ηρωικές μου κινήσεις. Αλλά φεύ… Τα τελευταία χρόνια, η γενναιότητα έχει αποκτήσει μια άλλη διάσταση μέσα μου. Αν δεν μυρίζει ευαλωτότητα, σαν κάτι να της λείπει.

Ήταν χθες όταν σε μια συζήτηση κατάφερα να βάλω σε λέξεις πολύ ευάλωτες κάτι που έφερα βαρύ μέσα μου για καιρό. Ήταν όταν σκεφτόμουν τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσεται μια επαγγελματική μου συνεργασία και αντί να αρχίσω να φωνάζω, έκατσα με τον θυμό μου, ξέσπασα σε αναφιλητά και επέτρεψα να ξεπηδήσει από μέσα μου μια παιδική μου ανάγκη. Ήταν μια νύχτα που χόρευα και τραγουδούσα ανάμεσα στις ελιές και μιλούσα με τα τσακάλια. Ή εκείνο το μεσημέρι που όντας τόσο φοβισμένος αποφάσισα, παρά τη μνημειώδη μου αντίσταση, να δεχθώ μια συνεδρία breathwork από τη σύντροφό μου και να εκτεθώ χωρίς επιστροφή, εξερευνώντας το σώμα μου όπως δεν το είχα κάνει ποτέ μέχρι τώρα;

Το δίπολο γενναιότητα/ευαλωτότητα θα είναι και ο βασικός άξονας, γύρω από τον οποίο θα δουλέψουμε στην ερχόμενη online εκπαίδευση Breathwork τον Φλεβάρη.

Σε μία περίοδο διαρκούς συλλογικής και ατομικής αλλαγής, με καθημερινές δόσεις φόβου, τι μπορεί να σημαίνουν για εμάς οι έννοιες της γενναιότητας και της ευαλωτότητας; Πως μπορούμε να κινηθούμε με γενναιότητα όταν δεν αισθανόμαστε ασφαλείς και από που μπορούμε αντλήσουμε ασφάλεια όταν όλα γύρω μας είναι τόσο αβέβαια; Αυτά και άλλα πολλά θα διερευνήσουμε με οδηγό την αναπνοή, την πιο πιστή μας σύντροφο και ταυτόχρονα τον πιο συναρπαστικό, φυσικό και ασφαλή τρόπο διερεύνησης της ανθρώπινης μας φύσης.

Αλήθεια, τώρα, πότε ήταν η τελευταία φορά που τολμήσατε να είστε ο εαυτό σας;

Μα, γίνονται αναπνοές διαδικτυακά;

Γίνονται!
Ελάτε να συνδεθούμε και να αναπνεύσουμε παρέα!

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά με ταυτόχρονη μετάφραση.

Γνωρίστε τον Paul μέσα από μια υπέροχη συνέντευξη που μας παραχώρησε.
Paul Jones | Η αναπνοή είναι το αντίδοτο του φόβου


Ημερομηνία και Ώρες Διεξαγωγής
Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021 | 11:00 – 13:00

Δείτε όλες τις πληροφορίες για την Online Εκπαίδευση Breathwork
που ξεκινάει την Κυριακή 26 Μαρτίου, Online

 

Τόπος διεξαγωγής
Online στην πλατφόρμα του Zoom

Κόστος συμμετοχής: Δωρεάν
Για συμμετοχή στην Δωρεάν Online Breathwork Συνάντηση στις 28/2/21 δηλώστε συμμετοχή εδώ

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
www.breathwork.gr | [email protected] | 6997-133221
Facebook: Breathwork Paul Jones

 


 


Λίγα λόγια για τον εκπαιδευτή

Paul JonesPaul Jones

Από την πρώτη μου εκπαίδευση ως Rebirthing Breathworker το 1987, έχω δουλέψει με κάποιους από τους πρωτοπόρους Rebirthers παγκοσμίως και έχω καθοδηγήσει εκατοντάδες άτομα στη διαδικασία σύνδεσης και απελευθέρωσης των δομικών τραυμάτων τους. Μέσα από αυτή τη διαδικασία είχα βέβαια και την ευλογία να δουλέψω και με τα δικά μου. Έχω προσφέρει εκπαιδεύσεις και σεμινάρια σε πολλές χώρες και νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη για αυτήν την ευκαιρία σύνδεσης με όλους τους δασκάλους, του μαθητές και τους πελάτες μου.

Ο Paul είναι μέλος του New Zealand Association of Breathworkers (NZAB). Ως σύλλογος επαγγελματιών με ιδιαίτερα αυστηρά κριτήρια λειτουργίας, το NZAB ανήκει στο Natural Health Practitioners NZ, το οποίο αποτελεί τον επίσημο φορέα εποπτείας των φυσικών και παραδοσιακών θεραπευτικών τεχνικών της Νέας Ζηλανδίας. Είναι επίσης μέλος του International Breathwork Foundation  και του Australian Breathwork Association.

 

Newsletter εγγραφή

 


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
28 Φεβρουαρίου
Ώρα:
11:00 έως 13:00
Κόστος:
Δωρεάν
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
, ,

Διοργανωτής

Paul Jones
Τηλέφωνο:
+30 6997-133221
Email:
Website:
http://www.breathwork.gr/
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Χώρος Διεξαγωγής

Online
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend