Αρχή Εκδηλώσεις Δωρεάν παρουσίαση της σχολής «The Alchemy of Living»
Δωρεάν παρουσίαση της σχολής «The Alchemy of Living»

Δωρεάν παρουσίαση της σχολής «The Alchemy of Living»

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 21:00
Online, δωρεάν συμμετοχή

 

Επαγγελματικές Σπουδές στην Ταντρική και Θεραπευτική Τέχνη

Η Δέσποινα Παλαμάρη σε συνεργασία με την Όμορφη Ζωή σας προσκαλούν, την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 21:00, σε ένα online ΔΩΡΕΑΝ workshop για να γνωρίσετε την σχολή «The Alchemy of Living» και το εκπαιδευτικό της πρόγραμμα.

Η σχολή «The Alchemy of Living» αφορά Επαγγελματικές Σπουδές με Πιστοποίηση Μαθητείας στην Ταντρική & Θεραπευτική Αλχημεία.

֎ Απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν την επαγγελματική γνώση για να γίνουν συντονιστές – θεραπευτές ομαδικών και βιωματικών, σεμιναρίων αυτογνωσίας καθώς και ατομικών θεραπειών.

֎ Αλλά και σε εκείνους που βαδίζοντας στο αυτογνωσιακό μονοπάτι θέλουν να διευρύνουν την αντίληψη και τη γνώση τους, όσον αφορά το δικό τους πνευματικό ταξίδι, ακούγοντας το κάλεσμα της ψυχής τους.

Αφού γίνει η παρουσίαση θα ταξιδέψουμε διαλογιστικά για να γνωρίσετε βιωματικά τι προσφέρουν τα πνευματικά και θεραπευτικά “εργαλεία” που διδάσκονται στην σχολή.

Θα περάσουμε μέσα από μια διαδικασία κάθαρσης και θα  διευρύνουμε τα υλικά μας όρια για να συνδεθούμε με την Απεραντοσύνη νιώθοντας ότι μεγαλώνει μέσα μας η σιωπή και η γαλήνη.

Γιατί μόνο μέσα στην εσωτερική σιωπή, δημιουργείται εκείνο το θεραπευτικό πεδίο που χρειάζεται  ο καθένας μας, για να μπορεί να μεταμορφώσει τον εαυτό του και την ζωή του.

Kολάζ φωτογραφιών από workshop που συντόνισαν μαθητές της σχολής

Τα πνευματικά εργαλεία που θα δοθούν στους εκπαιδευόμενους στον Α’  χρόνο σπουδών της σχολής, για να μπορούν να βαδίζουν στις μεταμορφωτικές διαδρομές που θα επιλέξουν είναι:

 • Θεραπευτικές ασκήσεις και τεχνικές
 • Διαλογισμοί (ατομικοί- ομαδικοί- για ζευγάρια, δυναμικοί, διαδραστικοί, καθοδηγούμενοι)
 • Ταντρικές Αναπνοές (ατομικές ή για ζευγάρια)
 • Βιοενεργειακές ασκήσεις
 • Ταντρικές ασκήσεις και παιχνίδια
 • Τελετουργικές θεραπευτικές ασκήσεις
 • Ο Ήχος σαν θεραπεία
 • Ενεργειακοί καθαρισμοί
 • Ενεργειακά και Ταντρικά μασάζ και
 • Tantric Watsu (προαιρετικό)

Γενικά θα μάθουν να διαχειρίζονται την διαφορετικότητα των ενεργειών, να θεραπεύουν και να απελευθερώνουν τα μπλοκαρίσματα, θα διευρύνουν την αντίληψή τους όσον αφορά: το Σώμα και την Γείωση, την Αναπνοή, τα Συναισθήματα, την Σεξουαλική ενέργεια, τα Τσάκρα, τον θεραπευτικό Ήχο και θα μάθουν εξελιγμένες θεραπευτικές τεχνικές που θα μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν είτε σε προσωπικές συνεδρίες είτε σε ομαδικά δρώμενα.

Θα μυηθούν ακόμη στην τέχνη των Τελετουργικών αναγνωρίζοντας την αξία τους είτε στην Θεραπευτική τέχνη είτε στη ερωτική ζωή.

Και κάτι που είναι πολύ σημαντικό!!!

Από τον πρώτο χρόνο κιόλας οι εκπαιδευόμενοι θα μάθουν πώς να στήνουν μόνοι τους ένα Αυτογνωσιακό, Βιωματικό σεμινάριο και πώς να δημιουργούν τα δικά τους δρώμενα συνδεόμενοι με την Πηγή.

Το Σαββάτο 1 Οκτωβρίου 19:30 – 21:30 θα γίνει ακόμη μια Δωρεάν παρουσίαση, δια ζώσης αυτήν την φορά, στο ESO the inner path, τον χώρο όπου θα γίνονται και τα μαθήματα της σχολής (Βουλιαγμένης 195, Δάφνη).

Και αν υπάρχει μέσα σου αυτή η φωνή που σε καλεί να ψάξεις για να Σε βρεις… Τότε ίσως ήρθε ο καιρός να με συναντήσεις μέσα από την σχολή “The Alchemy of Living” και να περπατήσουμε μαζί το μονοπάτι που ορίζει η Ψυχή σου.

Γιατί ο θεραπευτής δεν έχει μόνο χάρισμα, έχει και κάλεσμα
https://www.omorfizoi.gr/o-therapeytis-den-echei-mono-charisma-echei-kai-kalesma

Δήλωσε συμμετοχή >>

Εισηγήτρια: Despoina Palamari

 • Εναλλακτική – Ολιστική θεραπεύτρια
  (Ηχοθεραπεία, Νέο-Κρανιοϊερή θεραπεία, Ρέικι)
 • Tantra Healer & Teacher Trainer
 • Συντονίστρια σεμιναρίων Αυτογνωσίας
  μέσω της Ηχοθεραπείας και της Tάντρα


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022 | 21:00
Υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης του σεμιναρίου ζωντανά ή oποιαδήποτε άλλη ώρα ή ημέρα θέλετε, όσες φορές θέλετε, από το κανάλι της Όμορφης Ζωής στο Youtube!

Κόστος: Δωρεάν παρακολούθηση

Τόπος Διεξαγωγής: Online, μέσα από την πλατφόρμα του ZOOM
και στο Facebook facebook.com/OmorfiZoi

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
Τα στοιχεία πρόσβασης αποστέλλονται άμεσα στο mail που θα δηλώσετε στην ακόλουθη φόρμα.
Αν δεν τα λάβετε, μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στο [email protected]

Δήλωσε συμμετοχή!

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα δράσεων του Ευημερώ

Newsletter εγγραφή

 

Ημερομηνία

26 Σεπ 2022
Έληξε!

Ώρα

21:00 - 22:00

Ετικέτες Εκδηλώσεων

Δραστηριότητες,
Ελεύθερη Είσοδος,
Ευημερώ,
Οnline,
Προβεβλημένη εκδήλωση

Τοποθεσία

Online
Όμορφη Ζωή

Διοργανωτής

Όμορφη Ζωή
Τηλέφωνο
27440-69319, 6936-703400
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
[email protected]
Ιστοσελίδα
http://www.omorfizoi.gr

Εισηγητής

 • Despoina Palamari
  Despoina Palamari
  Εναλλακτική – Ολιστική θεραπεύτρια, Tantra Instructor, Συντονίστρια σεμιναρίων Αυτογνωσίας μέσω της Ηχοθεραπείας και της Tάντρα

  Ένας από τους πιο ισχυρούς θεραπευτικούς κανόνες λέει: «θεραπεύεται ότι εκφράζεται» και η σωματοθεραπεία, δηλαδή η προσέγγιση της ψυχής μέσα από το σώμα, προσφέρει την δυνατότητα σε ότι δεν μπορεί να εκφραστεί με λόγια, να εκφραστεί και ταυτόχρονα να απελευθερωθεί μέσα από μια βιωματική θεραπευτική εμπειρία

  Η συνθετική θεραπευτική τέχνη την όποια εφαρμόζω (Νεο-κρανιοϊερή Θεραπεία, Ηχομασάζ & Ηχοθεραπεία, Ταντρικές Θεραπείες, Τεχνικές Χαλάρωσης, τα διαφορετικά είδη διαλογισμού μέσω της αναπνοής, της κίνησης, των θεραπευτικών οραματισμών, των ήχων και της σιωπής που διδάσκω, αλλά και τα βιωματικά Σεμινάρια Αυτοβελτίωσης που συντονίζω μέσα από την Tάντρα και την Ηχοθεραπεία) ανοίγουν τον δρόμο που χρειάζεται ο καθένας για να συναντήσει την Ψυχή του και να μεταμορφώσει την ζωή του..

  Δείτε τα πλήρη στοιχεία της Despoina Palamari

 
Send this to a friend