.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Δωρεάν Virtual Συμβουλευτική Kαλλιτεχνών | Χρήστος Πανοηλίας

Virtual Συμβουλευτική Kαλλιτεχνών

282 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Η Action Εστί στο πλαίσιο της αλληλεγγύης των ημερών προσφέρει ένα #δωρεάν διαδικτυακό session για να βοηθήσει καλλιτέχνες και ανθρώπους των τεχνών για να χρησιμοποιήσουν αυτές τις ημέρες στο μέγιστο βαθμό.

Κάθε κρίση κρύβει και μία ευκαιρία. Στην περίπτωση των καλλιτεχνών ίσως κρύβει πολλές. Στο χέρι μας είναι να επιλέξουμε αν θα συμπαραταχθούμε με τον φόβο, την καχυποψία ή την καλλιτεχνική δημιουργία.

Στείλε μας  e-mail στο [email protected] για να ορίσουμε τους στόχους, την ώρα και την ημέρα της διαδικτυακής μας συνάντησης.

 

Συντονιστής: Χρήστος Πανοηλίας

 


 

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Τετάρτη 01 έως και Τρίτη 14 Απριλίου 2020

 

Κόστος: Δωρεάν

 

Τόπος Διεξαγωγής:
Webinar – Online

 

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
Χρήστος Πανοηλίας | [email protected]

 


 

Περισσότερα για τον συντονιστή:
Ο Χρήστος Πανοηλίας (ΒA, MBA) είναι οικονομολόγος, επιχειρηματίας και hip hop καλλιτέχνης με το ψευδώνυμο Λάγνης. Έχει λάβει διπλώματα σε Δημόσιες Σχέσεις, Life Coaching και επί του παρόντος σπουδάζει προσωποκεντρική focusing ψυχοθεραπεία. Καλλιτεχνικά, είναι ενεργός τα τελευταία 20 χρόνια με το συγκρότημα Νέα Τάξη Πραγμάτων ή ΝΤΠ έχοντας τραγουδήσει σε περισσότερες από 400 συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Στον εργασιακό τομέα, διατηρεί την επιχείρηση Artist & Event Management “Action Εστί” και έχει διεξάγει περισσότερες από 200 καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, εκπροσωπώντας γνωστούς καλλιτέχνες (Stavento, Vegas, Goin Through) και παράγοντας events σε όλη την επικράτεια.

 

Newsletter εγγραφή

 


 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
1 Απριλίου
Τέλος:
30 Απριλίου
Κόστος:
Δωρεάν
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
, , ,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
Ιστοσελίδα:
https://www.facebook.com/events/2451938375136598/

Χώρος Διεξαγωγής

Online
Ελλάδα + Χάρτης Google
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend