.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Εισαγωγή στον Θεραπευτικό Τροχό ως μέθοδος Θεραπείας, Αυτογνωσίας και Εξέλιξης | Λιάνα Τελειώνη & Γεράσιμος Βλάχος

Εισαγωγή στον Θεραπευτικό Τροχό ως μέθοδος Θεραπείας, Αυτογνωσίας και Εξέλιξης | Λιάνα Τελειώνη & Γεράσιμος Βλάχος

206 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Βιωματική εμπειρία στο  Άνοιγμα Ιερού Χώρου, ανάλυση του συστήματος του Θεραπευτικού Τροχού και προβολή ταινίας με την αληθινή ιστορία της ζωής του Δρ. Αλμπέρτο Βιλόλντο ο οποίος άφησε την θέση του και την καριέρα του ως Ψυχολόγος και Ιατρικός Ανθρωπολόγος για να ακολουθήσει τους Σαμάνους του Περού όπου διδάχτηκε την Σαμάνικη Ενεργειακή Ιατρική από τις παραδόσεις των Ίνκας.

Οι σαμάνοι αναγνωρίζονται ως σπουδαίοι θεραπευτές και σοφοί δάσκαλοι. Εξαιτίας των επαφών τους με διαφορετικά επίπεδα συνείδησης έχουν πρόσβαση στη διδασκαλία και τη γνώση που ίσως δε θα μπορούσαν να κατέχουν με άλλο τρόπο. Οι σαμάνοι μπορεί να χρησιμοποιούν φυσικούς ή πνευματικούς τρόπους για να θεραπεύσουν κάποιον, κάτι που αποφασίζεται ανάλογα με την περίπτωση. Οι φύλακες, δάσκαλοι και καθοδηγητές από το πνευματικό επίπεδο μπορούν να διδάξουν ένα σαμάνο, ο οποίος με τη σειρά του μπορεί να περάσει αυτή τη γνώση σε άλλους.

Ο Θεραπευτικός Τροχός είναι ένα καταπληκτικό ταξίδι. Πρόκειται για  ένα ταξίδι μαθητείας  και εξοικείωσης με την χρήση των εργαλείων ενός Σαμάνου. Είναι ένα ταξίδι στην προσωπική θεραπεία και το θαύμα! Ένα ταξίδι που θα μας μεταφέρει σε ένα πολύ διαφορετικό μέρος, όπου θα αναπτύξουμε μια εντελώς διαφορετική σχέση με την ζωή μας σε όλες της τις όψεις. Θα πάμε εκεί που θα βρούμε την σωστή για εμάς σχέση με τα πράγματα, στο μέρος όπου μπορούμε να κρατάμε την γνώση και την προσωπική μας δύναμη ζωντανές και όπου μπορούμε να ζήσουμε, να θεραπευόμαστε, να μεγαλώνουμε  και να πεθαίνουμε με διαφορετικό τρόπο.

Πάνω από όλα το ταξίδι αυτό αποτελεί μία προσωπική πορεία την οποία δεν κάνουμε μόνοι μας. Πάντα στο πλευρό μας  βρίσκουμε αυτούς που περπατούν παράλληλα ή περπάτησαν το μονοπάτι αυτό πριν από εμάς, έτοιμους να μας υποστηρίξουν και να μας βοηθήσουν. Θα διαπιστώσουμε πως όταν περπατούμε το προσωπικό μας μονοπάτι δεν είμαστε ποτέ μόνοι…

Ελάτε να γνωριστούμε και να μάθετε γι αυτό το εκπληκτικό πνευματικό θεραπευτικό σύστημα!

Είμαστε όλοι μέρος σε αυτό το μεγάλο άλμα συνειδητότητας!

Ετοιμαστείτε  να γίνετε η καλύτερη εκδοχή που μπορείτε να είστε!!! 

Εισηγητές:

Λιάνα Τελειώνη, Life Coach, NLP Master, συγγραφέας, εκπαιδεύτρια σαμάνικων τεχνικών και εναλλακτικών μεθόδων ενδυνάμωσης, υπνοθεραπεύτρια, ανθοθεραπεύτρια, δασκάλα γιόγκα. Εργάζεται με αγάπη και αφοσίωση στον μετασχηματισμό του πόνου και των ανθρώπινων εξαρτήσεων σε συνειδητότητα, με σκοπό να υπενθυμίσει και να αφυπνίσει την απεριόριστη δύναμη που υπάρχει σε όλους τους ανθρώπους. Προσφέρει επίσης δωρεάν μαθήματα, ασκήσεις ενδυνάμωσης και διαλογισμούς μέσω του καναλιού της στο youtube.

Γεράσιμος Βλάχος, Shaman, Healer, Practitioner of Energy Medicine of Inkas and Peruvian Quero Tradition, Certified instuctor of Munai Ki from The four winds. Διδάσκει τον Θεραπευτικό Τροχό και σεμινάρια Σαμανικής διδασκαλίας όπως πτυχές της Salka ενέργειας και την Σαμανική διαδικασία μετάβασης στο Θάνατο.. Έχει μεταδώσει πολλές φορές τα 9 τελετουργικά του Munay Ki σε ομάδες όσο και ατομικά. Ο αυθορμητισμός και η αγάπη του γι αυτό το μονοπάτι, τον κάνει να θέλει να το μοιραστεί με όλους, ώστε να ζήσουν το πάθος και το τραγούδι της ψυχής τους, φέρνοντάς τους σε μια σύνδεση με το πνεύμα, τη φύση και την ολότητα

 


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 | 19:00 – 21:00

Κόστος: Είσοδος ελεύθερη

Τόπος Διεξαγωγής:
ΑΛΟΡΑΜΑ – η τέχνη του εὖ Zen
Λεωφ. Θησέως 13, Νέα Ερυθραία 146 71

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
210 6229292, 6989 659896 (Αλόραμα), 6974 820269 (urantiacenter.gr) | www.alorama.gr | www.urantiacenter.gr


 

4ο Φεστιβάλ Κουνταλίνι Γιόγκα

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
18 Μαΐου 2018
Ώρα:
19:00 έως 21:00
Κόστος:
Δωρεάν
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
, ,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
,

Διοργανωτής

Λιάνα Τελειώνη
Τηλέφωνο:
6939 287460
Email:
Website:
http://www.urantiacenter.gr/
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Χώρος Διεξαγωγής

ΑΛΟΡΑΜΑ– η τέχνη του εὖ Zen
Λεωφόρος Θησέως 13
Νέα Ερυθραία, Αττικής 14671 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
210-6229292, 6989-659896
Website:
www.alorama.gr
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend