.

Φόρτωση Εκδηλώσεις

Εκπαίδευση & Θεραπεία στα Πρότυπα Πόνου | Κέλλυ Δαμίγου

Πρότυπα πόνου

26 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

  Τρίτη 1 έως και Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου | 19:15-21:30
Online εκπαίδευση

Αλήθεια, τι είναι τα 11 Πρότυπα Πόνου και γιατί είναι σημαντικό να τα αναγνωρίσουμε;

Τα Πρότυπα Πόνου είναι τα Υποσυνείδητα Κουμπιά που μας ξυπνούν και φέρνουν στην επιφάνεια το πληγωμένο παιδικό βίωμα, που μας έκανε να νιώσουμε έντονο Πόνο.

Μέσα απ΄ αυτό το βίωμα, το εσωτερικό μας παιδί έβγαλε ένα συμπέρασμα και δημιούργησε μία εγωική συμπεριφορά για να προστατέψει τον εαυτό του στο Μέλλον, από παρόμοια βιώματα. ‘Ετσι, στην ενήλικη μας ζωή, χωρίς καν να το συνειδητοποιούμε, αρκετές φορές αντιδράμε δυσανάλογα και ίσως υπερβολικά σε κάποια ερεθίσματα από εξωτερικές καταστάσεις, ή αγαπημένα μας πρόσωπα.

Τα πέντε αρχικά Πρότυπα Πόνου δημιουργούνται στην παιδική ηλικία, μέχρι περίπου τα 5 έτη. Τα επόμενα έξι Πρότυπα Πόνου δημιουργούνται στο παιδί όσο αυτό μεγαλώνει μέσα από το κοινωνικό του περιβάλλον, όπως το σχολείο, οι φίλοι, η σχέση με τα αδέλφια κ.α.

Η εκπαίδευση αυτή είναι ειλικρινά μία πολύτιμη γνώση εαυτού και πιστεύω ότι θα σε βοηθήσει να αναγνωρίσεις και να θεραπεύσεις τον εαυτό σου, σε πολύ βαθύ επίπεδο. Έτσι, χωρίς να χρειάζεται να κάνεις χρόνια ψυχανάλυση ψάχνοντας τη ρίζα των προβλημάτων σου, θα κατανοήσεις άμεσα και ουσιαστικά όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι, για να αρχίσεις να ζεις την πραγματικότητα σου, απελευθερωμένος/η απο τα πονεμένα παρελθοντικά βιώματα.

Διαδικασία εκπαίδευσης

  • Μόλις δηλώσεις την Συμμετοχή Σου, θα σου αποσταλεί ηλεκτρονικά ένα Ειδικό Επιστημονικό Ψυχολογικό Τεστ που θα συμπληρώσεις, έτσι ώστε την ημέρα της εκπαίδευσης να ανακαλύψουμε και συζητήσουμε μαζί τα τρία κύρια δικά σου Πρότυπα Πόνου που κυριαρχούν τώρα στη ζωή σου.
  • Θα αναγνωρίσεις ποια είναι η Κύρια Περιοριστική Πεποίθηση που κουβαλάς και σε κάνει να συντονίζεσαι και να συντηρείς τον Πόνο στην ζωή σου.
  • Θα λάβεις την αρχική θεραπεία και τα εργαλεία, που θα σε οδηγήσουν να έχεις μία Νέα Στάση και Συμπεριφορά σε κάθε ένα από αυτά.
  • Θα γίνει Αγγελική Θεραπεία Συναισθήματος απο ένα συμβάν, με ρίζα κάποιο Πρότυπο Πόνου, μέσα από Κβαντικό Αγγελικό Καθοδηγούμενο Διαλογισμό.
  • Κατόπιν ολοκλήρωσης της Εκπαίδευσης σε δεύτερο χρόνο, όταν νιώσεις έτοιμος/η, μπορούμε να κάνουμε Θεραπευτική Αναδρομή μέσω Ύπνωσης και να φέρουμε ριζική απελευθέρωση απο το κάθε πρότυπο πόνου που έχεις. 

Η Eκπαίδευση γίνεται εξ΄ Αποστάσεως και πραγματοποιείται μέσω Skype.

 

Σε ευχαριστώ για μία ακόμη φορά, που είσαι Μέρος της Παρέας του χώρου Love Truth Life.

Με εκτίμηση,
Κέλλυ Δαμίγου
Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας


Ημερομηνία και Ώρες Διεξαγωγής
Τρίτη 1, Τετάρτη 2 & Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020 | 19:15 -21:30

Κόστος: Bάλε και Εσύ απλά το mail σου στο www.lovetruthlife.gr και με την εγγραφή σου, αμέσως γίνεσαι Μέλος του Χώρου και Λαμβάνεις το Δώρο σου.

Για τα Εγγεγραμμένα Μέλη του Χώρου Love Truth Life η οικονομική συνεισφορά είναι:
Aπό 140 ευρώ, στα 80 ευρώ (πλέον φπα) / Eξ΄ Αποστάσεως Webinar

Τόπος διεξαγωγής: Online

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
6946 426298 | [email protected] | www.lovetruthlife.gr | Facebook

Newsletter εγγραφή

 


 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
1 Δεκεμβρίου
Τέλος:
3 Δεκεμβρίου
Κόστος:
80€ – 140€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
,
Ιστοσελίδα:
https://lovetruthlife.gr/webinar-protipaponou/

Χώρος Διεξαγωγής

Online
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend