.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Εκπαίδευση στην Tεχνική Access Consciousness Bars® με πιστοποίηση | Άννα Τριανταφύλλου

Εκπαίδευση στην Tεχνική Access Consciousness Bars® με πιστοποίηση | Άννα Τριανταφύλλου

176 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που υπάρχει για την τεχνική Access Bars® η εκπαίδευση επαναλαμβάνεται με την Άννα Τριανταφύλλου στις 8 Ιουλίου.

‘Εχετε φανταστεί πως θα ήταν η ζωή σας αν είχατε απαλλαγεί από όλες  τις περιοριστικές σας πεποιθήσεις?

Η μέθοδος Access Consciousness® (Πρόσβαση στη Συνειδητότητα) είναι ένα σύνολο εργαλείων, τεχνικών και οπτικής απέναντι στον κόσμο, τα οποία μας επιτρέπουν να κάνουμε οποιαδήποτε αλλαγή σε οποιοδήποτε τομέα της ζωή μας. Η αλλαγή μπορεί να αφορά το σώμα μας, τη συναισθηματική μας υγεία, την ψυχική μας υγεία, τις σχέσεις μας, τη ερωτική μας ζωή, την οικονομική μας κατάσταση, τη σχέση μας με όλα αυτά.
Η Access Consciousness® μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε ότι επιθυμούμε με ένα διαφορετικό και ευκολότερο τρόπο και να αλλάξουμε στην ζωή μας ότι δεν είχαμε μπορέσει να αλλάξουμε μέχρι σήμερα.

Τι είναι η τεχνική Access Bars;

Η τεχνική Access Bars® αποτελεί το θεμέλιο του Access Consciousness® και έχει βοηθήσει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους να αλλάξουν πολλές πτυχές της ζωής τους.

Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας Access Bars, ένας εκπαιδευμένος επαγγελματίας αγγίζει ελαφρά τα 32 σημεία στο κεφάλι διαχέοντας έτσι το ηλεκτρομαγνητικό φορτίο που είναι μπλοκαρισμένο στο μυαλό μας από σκέψεις και συναισθήματα που μας κρατούν στάσιμους με αποτέλεσμα να επαναλαμβάνουμε τα ίδια μοτίβα στη ζωή μας ξανά και ξανά.

Στα 32 σημεία στο κεφάλι είναι αποθηκευμένες όλες οι ιδέες, συναισθήματα, πιστεύω και πεποιθήσεις που είναι καταγραμμένα μέσα μας από αυτή τη ζωή κι από όλες τις προηγούμενες μετενσαρκώσεις μας.
Τα 32 αυτά ενεργειακά σημεία σχετίζονται με διαφορετικές πτυχές της ζωής, όπως: το σώμα, τη σεξουαλικότητα, τα χρήματα, τη δημιουργικότητα, την επικοινωνία, τις σχέσεις και πολλά άλλα.

Η τεχνική Access Bars μας απελευθερώνει από τα όρια που έχουμε βάλει από μονοί μας στο σώμα μας και στον εαυτό μας εδώ και πολλά χρόνια ακόμα και από προηγούμενες ζωές. Είναι σαν να πατάτε το κουμπί διαγραφής στον υπολογιστή και καθαρίζετε τον δίσκο από τα άχρηστα αρχεία.

Το Σεμινάριο:

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο Access Bars διαρκεί 9 ώρες και είναι μονοήμερο. Όλη η διδασκαλία  γίνεται στην ελληνική γλώσσα.
Στο σεμινάριο θα μάθετε τη θεωρία και θα διερευνήσετε τα 32 ενεργειακά σημεία στο κεφάλι. Θα μάθετε τις σωστές θέσεις των χεριών μαζί με άλλα λεκτικά εργαλεία από τη μέθοδο Access Consciousness. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να εφαρμόσετε σε άλλους μια συνεδρία της τεχνικής Access Bars δύο φορές και να εφαρμόσουν και σε σας δύο συνεδρίες της τεχνικής. Θα σας δοθούν επίσης εγχειρίδια που θα σας βοηθήσουν να μάθετε και να εφαρμόζετε την τεχνική.

Τι γίνεται μετά το σεμινάριο:

Αφού ολοκληρώσετε το μάθημα, είστε πλέον πιστοποιημένος επαγγελματίας Access Bars Practitioner και μπορείτε να ξεκινήσετε δική σας επιχείρηση ή να το προσθέσετε στα προσόντα σας.

Αν δεν θέλετε να εξασκήσετε την τεχνική επαγγελματικά, μπορείτε να την εφαρμόστε στον εαυτό σας ή με την οικογένειά σας, τους φίλους, ακόμα και με τους συναδέλφους σας.

Πώς θα ήταν αν όλοι γύρω σας ήταν πιο ήρεμοι και χαλαροί; Τι δώρο θα αποτελούσε αυτό στον δικό σας κόσμο;

Οφέλη που θα αποκομίσετε:
Τα οφέλη είναι πολλά και συνήθως διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Εδώ σας παραθέτουμε μερικά από τα πιο σημαντικά κοινά οφέλη

• Μειώνει το άγχος
• Εξαλείφει τους πόνους του σώματος
• Βελτιώνει τον ύπνο
• Βοηθά στα προβλήματα του Αυτισμού, της Διαταραχής Υπερκινητικότητας με Έλλειψη Συγκέντρωσης (ADD) και του Συνδρόμου Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας (ADHD)
• Μειώνει τη διαδικασία γήρανσης
•Μειώνει τον χρόνο αποκατάστασης από τραύμα, χειρουργική επέμβαση και ασθένεια και συμβάλλει στη γενικότερη βελτίωση της υγείας
• Αύξηση πνευματικής διαύγειας
• Άνθρωποι ή καταστάσεις που κάποτε νιώθατε να σας βγάζουν εκτός εαυτού και δημιουργούσαν προβλήματα στη ζωή σας, ξαφνικά δεν σας ενοχλούν πλέον ούτε σας προκαλούν προβλήματα
• Προσφέρει βαθιά χαλάρωση και αναζωογόνηση
• Θεραπεύει την κατάθλιψη

Εισηγήτρια:
Άννα Τριανταφύλλου  Πιστοποιημένη Access Consciousness ® Bars Facilitator

Περισσότερες πληροφορίες για την μέθοδο Access Consciousness & για το Access Bars θα βρείτε στο www.accessconsciousness.com


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Κυριακή 8 Ιουλίου 2018 | 10:00 – 19:00

Κόστος: 240 ευρώ
Η τιμή του σεμιναρίου συμπεριλαμβανομένης της πιστοποίησης (σύμφωνα με τη διεθνή τιμολογιακή πολιτική της Access Consciousness®)
Οι έφηβοι ηλικίας κάτω των 18 ετών καταβάλλουν τη μισή τιμή, δηλαδή 120 ευρώ.
Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για την κράτηση θέσης απαιτείται κατάθεση προκαταβολής 30€.

Τόπος Διεξαγωγής:
Women for Life
Γρηγορίου Ξενοπούλου 10
Νέο Ψυχικό 15451

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
6972 509064  Μαργαρίτα Διαμαντοπούλου | margdiamond21@yahoo.grΕισηγήτρια:
Άννα Τριανταφύλλου, Πιστοποιημένη Access Consciousness ® Bars Facilitator & Facelift Facilitator

Η Άννα γεννήθηκε στη Κύπρο από γονείς Έλληνες της Αιγύπτου. Η επαφή της με το πνευματικό μονοπάτι ξεκίνησε στην ηλικία των 16 ετών με δάσκαλο τον Αττεσλή, τον γνωστό και ως Μάγο του Στροβόλου. Ακoλούθησαν 5 χρόνια εκπαίδευσης στην σχολή πρακτικής φιλοσοφίας στην Κύπρο.
Η συνεχόμενη δίψα της για γνώση και περαιτέρω εξέλιξη στον χώρο της αυτογνωσίας την οδήγησε στο transcendental meditation (υπερβατικός διαλογισμός) της σχολής Maharishi, στο Pranic Healing όπου εκπαιδεύτηκε στο Ι και ΙΙ επίπεδο, στο σύστημα EFT με την Jil Edwards και στην παρακολούθηση πολλών σεμιναρίων με τον Ρόμπερτ Νατζεμι και άλλους δάσκαλους. Η Άννα είναι επίσης Reiki master εδώ και 20 χρόνια.
Πριν ένα χρόνο γνώρισε τελείως τυχαία το Access Bars. Από την στιγμή που άρχισε να το εφαρμόζει στην ζωή της εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ με τα αποτελέσματα και τα οφέλη που είδε όχι μόνο στον εαυτό της αλλά και στους πελάτες της που αποφάσισε να αφοσιωθεί στην πορεία αυτή.


 

4ο Φεστιβάλ Κουνταλίνι Γιόγκα

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
8 Ιουλίου 2018
Ώρα:
10:00 έως 19:00
Κόστος:
240€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
, ,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
,

Χώρος Διεξαγωγής

Women For Life
Γρηγορίου Ξενοπούλου 10
Νέο Ψυχικό, Αθήνα, Αττική Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
210 6740302
Website:
http://womenforlife.gr/
Email:
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend