Αρχή Εκδηλώσεις Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Content Writing Masterclass | Λώρα Χασάπογλου
Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Content Writing Masterclass | Λώρα Χασάπογλου

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Content Writing Masterclass | Λώρα Χασάπογλου

118 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

 Από Πέμπτη 09 Δεκεμβρίου
online

 

Ένα διαφορετικό masterclass!

Γίνε Επαγγελματίας Κειμενογράφος σε ένα μήνα και άρχισε να γράφεις με αυτοπεποίθηση & με τη δική σου μοναδική “φωνή”

Το πρώτο online LIVE Content Writing Masterclass είναι γεγονός. Μετά από πολλούς μήνες προετοιμασίας, δημιούργησα ένα μάθημα προσαρμοσμένο απόλυτα στις ανάγκες των online professionals. 

Εργάζομαι από το 2000 στον χώρο της διαφήμισης και του marketing. Όλα αυτά τα χρόνια δημιουργώ κείμενα και στρατηγικές επικοινωνίας για πολλές ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Το μάθημα αυτό εμπεριέχει όλη την εμπειρία και την αγάπη μου για αυτό που κάνω εδώ και 21 χρόνια! 

Αφορά όλους εσάς!

 • Εσάς που είστε online επαγγελματίες και επιθυμείτε να προσελκύσετε το κοινό σας μέσα από σωστά και αποδοτικά κείμενα.
 • Εσάς που εργάζεστε ως Freelancers, VAs και digital specialist και θέλετε να αποκτήσετε μία νέα δεξιότητα (αυτή του/της copywriter) που θα σας αποφέρει ένα επιπλέον εισόδημα ή που απλώς επιθυμείτε να τελειοποιήσετε τις ικανότητές σας στην κειμενογράφηση, συγγραφή κειμένων για blogs, websites και social media.
 • Εσάς που οι επιχειρήσεις σας λειτουργούν και online και επιθυμείτε να δημιουργήσετε μία σωστή στρατηγική content marketing.
 • Τέλος, όλους και όλες εσάς που αγαπάτε να γράφετε και θέλετε να μάθετε νέους τρόπους και τεχνικές για να εκφράζεστε μέσα από αυτά.

Το μάθημα περιλαμβάνει τις εξής 5 ενότητες:

Εβδομάδα 1η: Content Writing Basics
Εβδομάδα 2η: Website Content Writing
Εβδομάδα 3η: Blog Content Writing
Εβδομάδα 4η: The 4 elements of writing
Εβδομάδα 5η: Write like a Pro

Δείτε αναλυτικά την ύλη των μαθημάτων εδώ

Τι προσφέρει:

 • 5 ολοκληρωμένα, διαδραστικά μαθήματα που καλύπτουν όλο το φάσμα του content writing.
 • Step by step μεθόδους συγγραφής κειμένων για websites & blogs
 • Ανάλυση διαφορετικών τρόπων συγγραφής περιεχομένου
 • Δημιουργικές εργασίες και βοηθήματα
 • Όλη την υποστήριξη που χρειάζεσαι για να γράφεις με αυτοπεποίθηση και με τη δική σου, μοναδική “φωνή”.

Με την είσοδό σου στο μάθημα, γίνεσαι μέλος μίας κλειστής ομάδας στο facebook. Εκεί, θα ανεβαίνουν τα μαθήματα και θα γίνονται όλες οι ανακοινώσεις.

Κάθε ενότητα θα έχει εργασίες τις οποίες θα μου στέλνεις με email. Θα γίνεται  μία γενική αξιολόγηση των εργασιών στην ομάδα και θα δίνω, προσωπικά, κατευθύνσεις.

Δήλωσε συμμετοχή >>

 

Εισηγήτρια: Λώρα Χασάπογλου
Content Writer Specialist and TutorΗμερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Από Πέμπτη 09 Δεκεμβρίου 2021

Τα μαθήματα θα γίνονται μία φορά την εβδομάδα, κάθε Πέμπτη και θα έχουν διάρκεια περίπου 1:30 ώρα (ανάλογα με το μάθημα και τη δική σας συμμετοχή)

Επένδυση συμμετοχής: 200 €
Προσφορά Εarly Bird : 150 € για όλους τους αναγνώστες της Όμορφης Ζωής που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον έως την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου!

Τόπος Διεξαγωγής: online

Πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής:
Λώρα Χασάπογλου | [email protected]  ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

 

Είπαν για το σεμινάριο:

“Η Λώρα κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να μας μεταδώσει τις πολύτιμες γνώσεις που αποκόμισε μέσα από την πολυετή εμπειρία της. Οργανωμένες διαφάνειες, σωστές επεξηγήσεις, χρήσιμες πληροφορίες κατέκλυζαν μιάμιση ώρα μαθήματος κάνοντάς την ευχάριστη και εποικοδομητική. Μετά το Content Writing Masterclass είναι σίγουρο πως νιώθεις ακόμα πιο έτοιμος να οργανώσεις τις σκέψεις, το λόγο σου και φυσικά να γράψεις! Αν ψάχνεις το μάθημα που θα σε βοηθήσει να εκφράσεις σωστά τις σκέψεις σου, να προσαρμόσεις τον λόγο σου στις απαιτήσεις του Internet και των Social Media, έχεις βρει το κατάλληλο Masterclass.”

Ευαγγελία Ξώνη
Κειμενογράφος

“Η Λώρα είναι από τις πιο χαρισματικές δασκάλες μου! Η εμπειρία της, η μεταδοτικότητά της σε συνδυασμό με τη θετικότητά της πλαισίωσαν άψογα τις 5 ενότητες του μαθήματός της! Η αγάπη της για το γράψιμο αλλά και η επιθυμία της να μεταδώσει όλα όσα γνωρίζει, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σε κάθε έναν από τους μαθητές της είναι απλά ανεξάντλητες, αστείρευτες. Το μάθημά της είναι πλούσιο σε πληροφορίες, στοιχεία, τεχνικές και εργαλεία έτσι ώστε να σε βοηθήσει να γράψεις κείμενα για εσένα και τους πελάτες σου. Κείμενα στοχευμένα που θα ξεχωρίσουν και θα προσδώσουν κύρος στην εκάστοτε επιχείρηση. Οι τεχνικές που παρουσιάζει σε συνδυασμό με τις εργασίες που αναθέτει -και τις οποίες διορθώνει και αξιολογεί μία προς μία- θα σε βοηθήσουν ώστε να λύσεις τις απορίες σου ενώ παράλληλα θα σου δείξουν τον τρόπο να καταφέρεις σε λιγότερο χρόνο και με ευκολότερο τρόπο να συντάξεις από απλά κείμενα αναρτήσεων, κείμενα για blogs μέχρι και τα κείμενα που χρειάζεσαι για τη δημιουργία ενός Website. Η θεματολογία της καλύπτει όλα όσα περιλαμβάνει η έκφραση «κειμενογράφηση στη digital εποχή». Ένας άνθρωπος με ευφράδεια λόγου, ταπεινός και παράλληλα τόσο δυναμικός! Λώρα, σ’ ευχαριστώ για τη συνεχή υποστήριξή σου αλλά και τη δοτικότητά σου!”

Έλενα Τσαμπά
Digital Strategist

 

Newsletter εγγραφή

 

Ημερομηνία

09 Δεκ 2021
Έληξε!

Ετικέτες Εκδηλώσεων

Δραστηριότητες,
Οnline,
Προβεβλημένη εκδήλωση

Τοποθεσία

Online
Be more

Διοργανωτής

Be more
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
[email protected]
Ιστοσελίδα
http://www.bemore.gr

Εισηγητής

 • Λώρα Χασάπογλου
  Λώρα Χασάπογλου
  Content Writer Specialist and Tutor

  Εδώ και 20 χρόνια εργάζομαι στον χώρο της επικοινωνίας και της διαφήμισης ως marketing consultant και κειμενογράφος. Αγαπώ το γράψιμο και γνωρίζω πώς μπορεί το σωστό content να απογειώσει την επιχείρησή σου.

  Όλα αυτά τα χρόνια, έχω συνεργαστεί με πολλές, μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς και δημιουργώ εκπαιδεύσεις που περιλαμβάνουν όλη τη γνώση και την εμπειρία που έχω αποκτήσει.

 
Send this to a friend