.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ελέγξτε κι Αντιμετωπίστε τον Θυμό στις σχέσεις σας | My Best Life

Thymos

375 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Ο θυμός είναι ένα συναίσθημα, το οποίο τις περισσότερες φορές μας τρομάζει, μας δυσανασχετεί και μπαίνει εμπόδιο στην καλή λειτουργία των διαπροσωπικών μας σχέσεων. Κάποιες φορές, μάλιστα είναι τόσο μεγάλη ή ένταση του θυμού μας, όπου δημιουργεί καταστροφικές συνέπειες τόσο στον εαυτό μας όσο και στους άλλους, όπως σωματικές ασθένειες, αποξένωση, αισθήματα μοναξιάς.

Στο παρόν σεμινάριο θα προσπαθήσουμε να δούμε το συναίσθημα του θυμού με μία πιο “ζεστή ματιά” και να το αγκαλιάσουμε. Θα αναγνωρίσουμε τα αίτια που πυροδοτούν τον θυμό μας, τρόπους με τους οποίους μπορούμε να τον κατανοούμε έγκαιρα και να τον εκφράζουμε με στόχο την καλή επικοινωνία.

Ακόμη, θα δούμε πώς μπορούμε να διαχειριστούμε τις εκρήξεις θυμού των άλλων προς εμάς, να θέσουμε υγιή, ορατά όρια να διεκδικήσουμε, σεβόμενοι παράλληλα το αίσθημα και τον θυμό του άλλου. Είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε πως ο θυμός είναι ένα πανανθρώπινο συναίσθημα που μπορεί να γίνει άκρως εποικοδομητικό αν το αντιληφθούμε άμεσα και το εκφράσουμε με τον κατάλληλο τρόπο στους άλλους.

Στόχος του σεμιναρίου είναι τόσο μέσα από την θεωρία όσο και μέσα από βιωματικές ασκήσεις να αγαπήσουμε τον θυμωμένο μας εαυτό, να τον υποδεχτούμε στην ζωή μας όποτε είναι απαραίτητο, να τον εκφράσουμε κατάλληλα, να διαχειριστούμε ομαλά τον θυμό των σημαντικών ανθρώπων της ζωής μας και να εγκαθιδρύσουμε ισορροπημένες σχέσεις όπου όλα τα συναισθήματα θα είναι καλοδεχούμενα.

Εισηγήτρια: Μοσχούλα Μπέστα
Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης MBA, NLP Master Practitioner, Life & Health Coach

Απαραίτητη η κράτηση θέσης

 


 

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019 | 18:00 – 21:00

Κόστος συμμετοχής: 15 Ευρώ

Τόπος Διεξαγωγής:
My Best Life
Χάλκης 6, Νέα Ιωνία (κοντά στον ηλεκτρικό σταθμό Πευκάκια)

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
210 2724509, 6981 049090 | info@mybestlife.gr |www.mybestlife.gr

 


Μοσχούλα Μπέστα
Η κ. Μοσχούλα Μπέστα Master NLP Life and Health Coach είναι η διευθύντρια της εταιρείας παροχής υπηρεσιών Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης My Best Life www.mybestlife.gr

Μετά από μία 20ετή και πλέον πορεία στο χώρο της υγείας, κι έχοντας ως έμβλημά της την προσφορά αγάπης προς το συνάνθρωπο, στράφηκε τα τελευταία χρόνια στο χώρο της Συμβουλευτικής όπου μέσα από Σεμινάρια, Ατομικές και Ομαδικές Συνεδρίες εμψυχώνει και κινητοποιεί ανθρώπους και ομάδες.

 

Newsletter εγγραφή

 


 

Δημιουργώντας το Μέλλον μου

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
27 Μαρτίου
Ώρα:
18:00 έως 21:00
Κόστος:
15€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
,
Ετικέτες Εκδήλωσης:

Διοργανωτής

My Best Life
Τηλέφωνο:
210 2724509
Email:
Website:
http://mybestlife.gr/index.php/en/
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Χώρος Διεξαγωγής

My Best Life
Χάλκης 6
Νέα Ιωνία, Αττική 14232 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
210-2724509, 6981-049090
Website:
http://www.mybestlife.gr
Email:
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend