.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ελεύθερη εισαγωγική βραδυνή εκδήλωση Σαμανικού Τροχού | Chris Rickwood

Ο Τροχός των Σαμάνων στην Αθήνα, Ελλάδα

702 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Εάν νιώθετε το κάλεσμα να συμμετέχετε σε ένα βαθύ, προσωπικό και μεταμορφωτικό ταξίδι, και να μάθετε όλα τα εργαλεία του σαμάνου, παρακαλώ ελάτε να πάρετε μέρος σε μια εξαιρετική βραδιά. Ο σαμάνικος θεραπευτικός τροχός θα συζητηθεί απο το σαμάνο Chris Rickwood (UK, Four Winds Society) και θα απαντηθούν οποιεσδήποτε ερωτήσεις.

Ο Τροχός των Σαμάνων στην Αθήνα, Ελλάδα

Το μεταμορφωτικό ταξίδι ενός έτους
«Το ταξίδι του Σαμανικού Τροχού αντιπροσωπεύει μία αρχαία φόρμουλα μεταμόρφωσης: αποβάλλοντας το παρελθόν που μας περιορίζει, αντιμετωπίζοντας και ξεπερνώντας τους φόβους του μέλλοντος και τον θάνατο που μας περιορίζει, μαθαίνουμε να ζούμε πλήρως στο παρόν. Εφαρμόζοντας τις τεχνικές που διδασκόμαστε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού αποκτάμε πρόσβαση σε μία θάλασσα συνειδητότητας τόσο απέραντη όσο ο ίδιος ο χρόνος, για να βρούμε στη συνέχεια το όχημα που θα μας οδηγήσει στον τρόπο με τον οποίο θα εκφράσουμε αυτή την εμπειρία με ομορφιά και να συνεχίσουμε πλέον να ζούμε ως φροντιστές στην υπηρεσία της γης.» Alberto Villoldo

Ήρθε ο καιρός να πείτε «Ναι» στον πλούτο της ύπαρξής σας και να του επιτρέψετε να βρει τον τρόπο να εκπέμψει το φως του στον κόσμο; Αν είναι έτσι τότε ενωθείτε μαζί μας σε ένα μεταμορφωτικό ταξίδι διάρκειας ενός έτους! Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μας παρέα θα ενσωματώσουμε ενεργητικές τεχνικές, θα διευρύνουμε τους ορίζοντές μας και θα λάβουμε ενεργητικούς συντονισμούς. Η εργασία μας θα απελευθερώσει παλιές δομές και περιορισμούς, βοηθώντας μας να βουτήξουμε βαθιά μέσα στους εαυτούς μας, ούτως ώστε να θερίσουμε τα διαμάντια που έχουμε μέσα μας και να τα φέρουμε στο φως αυτού του κόσμου. Σε αυτό το ταξίδι ενός έτους θα βαδίσουμε πάνω στους χάρτες του Σαμάνικου Τροχού και του συστήματος των Τσάκρα μας, μαθαίνοντας εργαλεία τα οποία θα ενδυναμώσουν τη μεταμόρφωσή μας και τη διεκδίκηση της νέας μας ύπαρξης. Ζούμε σε μια πολύ ξεχωριστή εποχή, με μία εκπληκτική δυνατότητα να αλλάξουμε τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τη ζωή και να οραματιστούμε τον κόσμο να αλλάζει μορφή. Ταξίδι μέσα σε έναν καινούριο χώρο επέκτασης και δημιουργίας!

Βαδίζοντας μέσα στο Σαμανισμό
Το εκπαιδευτικό «Βαδίζοντας στο Σαμανικό Τροχό», (Η Κοινότητα των Τεσσάρων Κατευθύνσεων), χρησιμοποιεί τεχνικές οι οποίες βασίζονται στις τεχνικές, τη γνώση και τη σοφία της Σαμανικής Παράδοσης των Ίνκας του Περού, οι οποίες έχουν τις ρίζες τους στις απαρχές του χρόνου. Θα μπούμε σε μία βαθιά μεταμορφωτική διαδικασία αυτογνωσίας διανύοντας έναν κύκλο δώδεκα μηνών.

Επισκόπηση
Ο Σαμανικός Τροχός είναι ένας χάρτης μεταμόρφωσης και με αυτόν μπορούμε να διευρύνουμε τη συνειδητότητά μας καθώς και κάθε πλευρά της ύπαρξής μας. Είναι ένα ταξίδι εισροής στην εξέλιξη της ύπαρξης μας. Παρόλα αυτά ο χάρτης δείχνει μόνο την κατεύθυνση και την περιοχή που θα κινηθούμε. Για να ενσωματώσουμε πραγματικά αυτή την εξέλιξη και τη μεταμόρφωση, καλούμαστε να διανύσουμε αυτό το μονοπάτι μόνοι μας, βιώνοντας βαθιά κάθε πλευρά του.

Το πρόγραμμα αυτό παρέχει την εκπληκτική ευκαιρία να εισχωρήσουμε στο Σαμανικό Τροχό με τέσσερα εργαστήρια, το κάθε ένα από αυτά οικοδομημένο πάνω στο προηγούμενο, δημιουργώντας την ελευθερία και τη δυναμική για τον κάθε έναν από εμάς να επανασχεδιάσουμε τις ζωές μας, μπαίνοντας σε έναν καινούριο κόσμο Ύπαρξης και Δημιουργίας.

Κατά τη διάρκεια του έτους πρόκειται να:
• Διανύσουμε το Ταξίδι της Μεταμόρφωσης και της Δημιουργίας
• Καθαρίσουμε περιορισμούς και απαγορεύσεις, απελευθερώνοντας τη ζωή μας
• Εμβαθύνουμε τη σύνδεσή μας με τον Ουσιαστικό-Ανώτερο εαυτό μας
• Αφυπνίσουμε καινούριες πεποιθήσεις σχετικά με τον εαυτό μας και τη δέσμευσή μας στη ζωή
• Εκδηλώσουμε τον πλούτο της πραγματικής μας υπόστασης
• Κάνουμε το βήμα προς αυτή την καινούρια ιδεολογική δομή που συμβαίνει αυτή την εκπληκτική περίοδο στον πλανήτη
Καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος θα δίνονται Παραδοσιακά Περουβιανά Τελετουργικά. Αυτοί οι ενεργητικοί συντονισμοί διευκολύνουν τη μεταμορφωτική μας διαδικασία.

Οι τέσσερις κατευθύνσεις του Σαμανικού Τροχού
https://www.facebook.com/events/404989083282477/

Τα τέσσερα εργαστήρια είναι μοιρασμένα κατά τη διάρκεια της χρονιάς και περιλαμβάνουν τις τέσσερις κατευθύνσεις του Σαμανικού Τροχού, κάθε ένα οδηγεί τη μεταμόρφωσή μας σε καινούριους τρόπους και μεγαλύτερα βάθη.

Ταξίδι φιδιού – Νότου (Απρίλιος 20-23, 2018)
Ξεκινάμε το ταξίδι μας στο Νότο. Είναι εκεί όπου καλούμαστε να αποβάλλουμε το παρελθόν, όπως ένα φίδι αποβάλλει το δέρμα του. Απελευθερώνοντας τον έλεγχο της προσωπικής μας ιστορίας όλον με μιας, μεταμορφώνουμε τη σχέση μας με τη ζωή την ίδια κι εκείνη γίνεται ένα ταξίδι ομορφιάς και πλούτου. Λαμβάνουμε τελετουργικά μύησης που προωθούν το μεταμορφωτικό μας ταξίδι.

Ταξίδι Τζάγκουαρ – Δύσης (Ιούλιος 13-16, 2018)
Στη Δύση μαθαίνουμε τις πρακτικές του Πολεμιστή του Φωτός, της διεκδίκησης του εαυτού μας χωρίς να έχουμε τίποτα να αποδείξουμε ή να υπερασπιστούμε. Προχωράμε πέρα από τις περιοριστικές μας αντιλήψεις, προβολές, φόβους και πέρα από τον θάνατο. Απελευθερώνουμε τις γενετήσιους και καρμικούς περιορισμούς μας, για να πάψουν να μας ορίζουν και να μπορούμε να καθορίσουμε τη δική μας έννοια της ακεραιότητας και της σωστής δράσης.

Ταξίδι Κολιμπρί – Βορρά (Οκτώβριος 19-22, 2018)
Ο Βορράς είναι το μέρος των μυστικών διδασκαλιών. Της αρχαίας σοφίας που μπορεί να βιωθεί αλλά όχι να ειπωθεί. Είναι εκεί όπου μπορούμε να απελευθερωθούμε από τους ρόλους μας και όλα αυτά που μας ορίζουν, έτσι ώστε να αντιληφθούμε ότι είμαστε Πνεύμα. Διδασκόμαστε την κυριαρχία επί του χρόνου, να κινούμαστε εκτός του «πραγματικού» χρόνου, μέσα στον ιερό χρόνο, μέσα στην αιωνιότητα. Περνάμε πλήρως μέσα στο επικό μας ταξίδι, εντός αυτής της νέας εποχής που διανύουμε και αγκυροβολούμε στην καινούρια ιδεολογία.

Ταξίδι Αετού/Κόνδορα – Ανατολής (Ιανουάριος 18-21, 2019)
Από τον Βορρά περνάμε στην Ανατολή. Το μέρος του Αετού, του Κόνδορα, του οραματιστή, του παρατηρητή. Εδώ βλέπουμε τις πιθανότητες προτού εξετάσουμε τους λόγους γιατί μπορεί να μην λειτουργούν. Εισχωρούμε ως οραματιστές, που καταλαβαίνουν πως μέσω της παρατηρητικότητας μπορείς να πραγματώσεις την ύπαρξη του κόσμου. Αντιλαμβανόμαστε τις άπειρες δυνατότητες της ύπαρξής μας, οι οποίες είναι παράλληλα εντός και εκτός χρόνου. Αναδημιουργούμε τους εαυτούς μας και τον κόσμο μας, δίνοντας μορφή στον ολοκληρωμένο εαυτό μας. Μόλις μάθουμε να βαδίζουμε στο Σαμανικό Τροχό, μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε για να αντιμετωπίσουμε τη ζωή μας με καινούριους τρόπους. Όχι σαν μια σειρά γεγονότων που απλά μας συμβαίνουν, αλλά ως ένα ταξίδι που έχουμε επιλέξει. Εισερχόμαστε μέσα στην Ayni με τους εαυτούς μας και τον κόσμο.


Ημέρες & Ώρες Διεξαγωγής:
Τετάρτη 18 Απριλίου | 18:00 – 21:00

Κόστος: Ελεύθερη Είσοδος

Τόπος Διεξαγωγής:
ATMA Sphere
Χαβρίου 9 & Πραξιτέλους 9, Αθήνα 10562, 4ος Όροφος, Αίθουσα 8

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
Meredith & Θοδωρής Pavlidis
6972 634470 | info@lightworkhealing.com | www.facebook.com/mpavlidi


Η βιογραφία του Chris Rickwood:

Είμαι ένας Σαμάνος Ασκητής και Δάσκαλος Τσι Γκόνγκ. Έχω πάθος με την αφύπνιση και την εξερεύνηση των απεριόριστων δυνατοτήτων που ενσωματώνουμε και φέρνουμε στην ύλη την υψηλότερη έκφραση αυτής, τη συμμετοχή και τον εορτασμό αυτού του χορού της Δημιουργίας. Για να κάνω διαθέσιμη τη Σοφία των Σαμανικών και Ταοιστικών παραδόσεων που έχω αναγνωρίσει τόσο ισχυρές και ολοκληρωμένες, κάνω σεμινάρια Τσι Γκονγκ και εργαστήρια, παρέχω Προσωπικές Σαμανικές Συνεδρίες, δίνω ομιλίες σε γκρουπ πάνω στον Σαμανισμό σύμφωνα με το Περού και συχνά διοργανώνω Τελετές της Φωτιάς με κοινότητες.
Από τότε που γνώρισα το Περουβιανό Σαμανισμό το 2008, έχω μελετήσει και εκπαιδευτεί με την κοινότητα Four Wind στη Νότια Αμερική και έχω αποφοιτήσει από το πρόγραμμα εκπαίδευσής τους το 2011. Κάθε χρόνο από το 2013, συνεχώς εμβαθύνω την προσωπική μου πρακτική συμμετέχοντας στον Θεραπευτικό τροχό με την Berta Kuhnel στις Η.Π.Α, και για να εμβαθύνω την πρακτική μου με τους πελάτες στον Θεραπευτικό Τροχό ολοκλήρωσα το 2017 την επαγγελματική εκπαίδευσή της το 2017.

Στο Περού έχω συμμετάσχει σε τελετουργικά στον Αμαζόνιο και έχω δεχθεί μυήσεις από τους Σαμάνους Κουέρο.

Τέλος, έχω εξερευνήσει κάποιες άλλες σαμανικές παραδόσεις, μεταξύ των οποίων την Μεξικάνικη παράδοση των Τολκέτων με τον Sergio Magaña και τον Yew Σαμανισμό με τον Michael Dunning.
Τα τελευταία 8 χρόνια χρησιμοποιώ τη γνώση μου για να παρέχω προσωπικές σαμανικές συνεδρίες σε ανθρώπους με σκοπό να τους βοηθήσω να μεταμορφώσουν τη ζωή τους στην υψηλότερη έκφραση αυτού που είναι και να ζήσουν τη ζωή που αληθινά επιθυμούν.


 

Dr Gene Ang

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
18 Απριλίου 2018
Ώρα:
18:00 έως 21:00
Κόστος:
Δωρεάν
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
, ,
Ιστοσελίδα:
https://www.facebook.com/events/803383636535781/

Send this to a friend