.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Εντατική Εκπαίδευση στα Επίπεδα 1 & 2 της Τεχνικής Μεταφυσικής Ανατομίας | Evette Rose

Μεταφυσική Ανατομία

201 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Η Μεταφυσική Ανατομία είναι μια τεχνική που δημιουργεί τον σύντομο δρόμο στη θεραπεία και βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Evette Rose.

Η Evette χρειάστηκε 10 χρόνια για να γράψει ένα βιβλίο – οδηγό, λεπτομερές σε βάθος. Μέσα από ξεκάθαρα βήματα περιγράφεται η αναγνώριση του ψυχοσωματικού προτύπου που σχετίζεται με 679 ιατρικές ασθένειες. Αυτές οι συνθήκες μπορούν να ενεργοποιηθούν από περιστάσεις στη σημερινή σας ζωή, την καταγωγή σας, τη σύλληψη, τη ζωή στη μήτρα, το τραύμα γέννησης καθώς και την παιδική ή την ενήλικη ζωή.

Η Τεχνική Ταχείας Ανάπτυξης είναι μία εντατική εκπαίδευση προσωπικής ανάπτυξης. Μέσα σε 5 ημέρες σας μεταφέρει βαθύτερα στο ασυνείδητο μυαλό σας! Θα μάθετε πώς να κατανοείτε το σώμα καθώς και τα συναισθηματικά και σωματικά συμπτώματά του. Θα γνωρίσετε πώς να το θεραπεύετε και να βελτιώνετε σημαντικά την ποιότητα ζωής σας.

Είστε έτοιμοι;

Με εύκολο τρόπο θα μεγαλουργήσετε σε αυτήν την τεχνική, καθώς θα αφιερώσουμε τις 6 από τις 8 ώρες κάθε ημέρας του σεμιναρίου κάνοντας ασκήσεις και εξασκώντας αυτό που μαθαίνετε βήμα προς βήμα! Θα φύγετε την 5η μέρα με την αίσθηση της απόλυτης σιγουριάς για την ικανότητά σας να εφαρμόζετε και να απελευθερώνετε ό,τι σας περιορίζει με ευκολία και χάρη, μέσα από την τεχνική της Μεταφυσικής Ανατομίας.

…. ΑΛΛΑ περιμένετε, γίνεται ακόμη καλύτερο!

Τι άλλο θα πάρετε μαζί σας;

Η προηγμένη διδασκαλία του MAT Rapid Growth σας επιτρέπει να κατανοήσετε πλήρως τα ψυχοσωματικά πρότυπα που σχετίζονται με τις ιατρικές παθήσεις. Αυτές οι συνθήκες μπορούν να ενεργοποιηθούν από περιστάσεις στη σημερινή σας ζωή, την καταγωγή σας, τη σύλληψη, τη μήτρα, το τραύμα της γέννησης, την παιδική και την ενήλικη ζωή. Μέσα από αυτό το σεμινάριο θα μάθετε να αναγνωρίζετε και να θεραπεύετε αυτές τις πτυχές μέσα σε σας και σε άλλους.

Θα λάβετε πιστοποίηση Advanced Rapid Growth Practitioner και θα προστεθείτε στο ειδικά αφιερωμένο website της Evette Rose, για τους επαγγελματίες που εφαρμόζουν την τεχνική. Η Evette θα φιλοξενεί ζωντανά σεμινάρια Q & A για επαγγελματίες κάθε δεύτερη εβδομάδα του μήνα για να σας υποστηρίξει μέσω του θεραπευτικού σας ταξιδιού, καθώς επίσης και της πορείας σας, ως επαγγελματίας.

Τέλος, θα προστεθείτε επίσης στη ζωντανή συζήτηση της Evette, μέσω της εφαρμογής WhatsApp, όπου μπορείτε να αλληλεπιδράσετε και να επικοινωνείτε με άλλους επαγγελματίες καθώς και να κάνετε στην Evette άμεσες ερωτήσεις! Έχουμε επίσης μια ένα κλειστό Facebook Group, μόνο για τους Advanced Rapid Growth Practitioners!

Η διαίσθησή σας θα διευρυνθεί και θα μάθετε περισσότερα από 10 εργαλεία για να προσφέρετε μια ισχυρή συνεδρία για τους πελάτες σας, ή για να γίνετε ο καλύτερος θεραπευτής του εαυτού σας!
Τι περιλαμβάνεται στην επένδυσή μου;

Η επένδυσή σας για το live level 2 Advanced Rapid Growth Metaphysical Anatomy Technique περιλαμβάνει την πρόσβαση στο Level 1 Online Course για ΔΩΡΕΑΝ (χωρίς επιπλέον χρεώσεις ή να χρειαστεί να αφιερώσετε επιπλέον χρόνο από την εργασία και την καθημερινότητά σας για να παρακολουθήσετε το Επίπεδο 1)!

Το σημαντικότερο είναι ότι λαμβάνετε συνεχή υποστήριξη από την Evette Rose και την κοινότητα της Μεταφυσικής Ανατομίας. Υπάρχει πολλές φορές το φαινόμενο να μαθαίνετε μία τεχνική και μετά να μην υπάρχει περαιτέρω υποστήριξη, κάτι το οποίο εδώ δεν ισχύει, μιας και μένουμε και συνεχίζουμε να σας στηρίζουμε!

Σας έχουμε μία ειδική προσφορά!

Αυτό το μάθημα αξίζει $1800! Ωστόσο, κάνοντας έγκαιρα την κράτηση της θέσης σας μπορείτε να το παρακολουθήσετε στην τιμή των $1500! Όσοι έχουν ήδη ολοκληρώσει το Επίπεδο 1, είτε Live είτε Online, μπορούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο στην τιμή των $1300.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, μιας και πιστεύουμε στην ποιοτική εκπαίδευση!

Να θυμάστε ότι ο  καθένας μπορεί να γίνει master σε αυτήν την τεχνική! Αν ο σκοπός σας είναι να βελτιώσετε την ποιότητα ζωής σας, τότε αυτό το μάθημα είναι για εσάς! Τόσο ευέλικτη και ισχυρή είναι το Ολοκληρωμένο πακέτο Ταχείας Εκμάθησης της Μεταφυσικής Ανατομίας! Δεν χρειάζεται κάποια προηγούμενη εκπαίδευση για να παρακολουθήσετε και απευθύνεται σε όλους.

Εισηγήτρια: Evette Rose, Founder της Τεχνικής Μεταφυσικής Ανατομίας

 Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Τετάρτη 3 έως Κυριακή 7 Απριλίου 2019 | 09:00 – 18:00

Κόστος Συμμετοχής: $1500. Όσοι έχουν ήδη ολοκληρώσει το Επίπεδο 1, είτε Live είτε Online, μπορούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο στην τιμή των $1300.

Χώρος Διεξαγωγής:
Mediterranean Palace Hotel
Σαλαμίνος 3 & Καρατάσου, Θεσσαλονίκη

Πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής:
Αναστασία Κουτσουρά: +30 2310 477530

 


 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
3 Απριλίου 2019
Τέλος:
7 Απριλίου 2019
Κόστος:
1.300$ – 1.500$
Κατηγορίες Εκδήλωσης:
,
Ετικέτες Εκδήλωσης:
Ιστοσελίδα:
https://www.facebook.com/events/144619083093752

Χώρος Διεξαγωγής

Mediterranean Palace Hotel
Σαλαμίνος 3 & Καρατάσου
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκης 546 26 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
2311-240400
Website:
www.mediterranean-palace.gr
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend