.

Φόρτωση Εκδηλώσεις
 • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Επαναπρογραμματίστε τη ζωή σας με την σοφία του NLP | Λιάνα Τελειώνη

13 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Έχουν καλυφθεί όλες οι διαθέσιμες θέσεις.
Παρακολουθείτε το “Μετα-μόρφωση για όλους !” για την ανακοίνωση επόμενης ημερομηνίας επανάληψης του σεμιναρίου

Σε αυτό το βιωματικό εργαστήριο θα ανακαλύψουμε τα κλειδιά που ξεκλειδώνουν την τεράστια, την απεριόριστη δύναμη που έχουμε μέσα μας, ικανή να κινήσει βουνά και θα μάθουμε πώς να τα χρησιμοποιούμε άμεσα με εύχρηστες και εφαρμόσιμες τεχνικές, ώστε να φέρουμε εκπληκτικά αποτελέσματα σε κάθε τομέα της ζωής μας.

Θα κατανοήσουμε τον τρόπο σκέψης που μας εμποδίζει να αναλάβουμε δράση και μας κρατάει κολλημένους στα ίδια μοτίβα συμπεριφοράς. Θα διδαχτούμε πώς να εκπαιδεύουμε το μυαλό μας ώστε να αναλαμβάνουμε ορθή δράση σε κάθε περίσταση.

Εγκαθιστώντας καινούρια προγράμματα στο λογισμικό του υποσυνείδητου νου μέσα σε λίγα λεπτά μπορούμε να αλλάζουμε την εσωτερική μας κατάσταση, φυσικά και απλά, οτιδήποτε κι αν έχει συμβεί. Αλλάζοντας μέσα μας η εξωτερική πραγματικότητα ακολουθεί και διαμορφώνεται ανάλογα.

Είναι απόλυτα εφικτό και υπέροχο ταυτόχρονα να παίρνουμε την δύναμη μας και να διαμορφώνουμε την ζωή μας βάση αυτών που πραγματικά μας εξυπηρετούν και μας οδηγούν εκεί που επιθυμούμε και όχι βάση των εξαρτημένων αντανακλαστικών που έχουμε μάθει να αντιδράμε ως τώρα. Θα αρχίσουμε να σπάμε την εξαρτημένη μάθηση και συμπεριφορά που μας απομακρύνει αργά και σταθερά από τους στόχους και τα όνειρα μας.

Έτσι κι αλλιώς είμαστε οι δημιουργοί της πραγματικότητας μας μόνο που το κάνουμε ασυνείδητα με αποτέλεσμα συχνά να δημιουργούμε αυτά που δεν θέλουμε αντί για αυτά που θέλουμε. Αυτό αλλάζει αποκτώντας νέους τρόπους επικοινωνίας πρώτα από όλα με τον εαυτό μας. Κατευθύνοντας συνειδητά τον εσωτερικό μας διάλογο κατευθύνουμε και την ζωή μας.

Επίσης θα μάθουμε:

 • Να αλλάζουμε την νοητική μας κατάσταση και τον τρόπο που σκεφτόμαστε.
 • Να αλλάζουμε την συναισθηματική μας κατάσταση.
 • Να παίρνουμε τις κατάλληλες αποφάσεις για το παρόν και το μέλλον μας.
 • Να κάνουμε στον εαυτό μας τις σωστές ερωτήσεις ώστε να παίρνουμε τις πιο χρήσιμες απαντήσεις.
 • Να μεταλλάσουμε την εσωτερική μας γκρίνια σε εποικοδομητικό διάλογο με τον εαυτό μας.
 • Να πετυχαίνουμε εξαιρετικά αποτελέσματα.
 • Να σπάμε περιοριστικά μοτίβα αντίδρασης και συμπεριφοράς.
 • Να βελτιώνουμε τον εαυτό μας, τις σχέσεις μας με τους άλλους και να εξελισσόμαστε.
 • Να εγκαθιστούμε νέα, εποικοδομητικά προγράμματα στο νου μας και ωφέλιμες συνήθειες στην καθημερινότητα μας.
 • Να διαμορφώνουμε συνειδητά την πραγματικότητα μας.

Τι είναι ο Νευρο-Γλωσσικός Προγραμματισμός- NLP:

Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός με λίγα λόγια είναι μια μέθοδος η οποία μας μαθαίνει πώς ακριβώς να χρησιμοποιούμε το νου για να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε! Είναι η επιστήμη που μας διδάσκει πώς να διαχειριζόμαστε τον εγκέφαλο μας με τον βέλτιστο τρόπο. Μας δίνει ένα εύχρηστο «εγχειρίδιο χρήσης του μυαλού» μέσα από συγκεκριμένα βήματα και διάφορες τεχνικές.

Νεύρο- εγκέφαλος, νευρικό σύστημα

Γλωσσικός- λεκτική και μη λεκτική επικοινωνία

Προγραμματισμός- εγκατάσταση ενός σχεδίου ή μιας διαδικασίας

Η συνειδητή δημιουργία πραγματικότητας μέσω εκπαίδευσης του νου και επαναπρογραμματισμού του εγκεφάλου είναι η τέχνη που εξελίσσεται σε επιστήμη του μέλλοντος, η ειρηνική επανάσταση που αλλάζει τον κόσμο, ξεκινώντας από τον εαυτό μας!

Εισηγήτρια: Λιάνα Τελειώνη
http://urantiacenter.gr/

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης & θα διανεμηθεί το αντίστοιχο Εκπαιδευτικό Υλικό, μετά το πέρας του εργαστηρίου.


Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018 | 18:30 – 21:30
Προσέλευση – εγγραφές: 18:00-18:30

Έχουν καλυφθεί όλες οι διαθέσιμες θέσεις.
Παρακολουθείτε το “Μετα-μόρφωση για όλους !” για την ανακοίνωση επόμενης ημερομηνίας επανάληψης του σεμιναρίου

Κόστος: 10 Ευρώ

Τόπος Διεξαγωγής:
ΠΟΛΙΣ Σπουδή, Τέχνη, Ίαση & Τέρψη
Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης 69Β
(Είσοδος από Φιλοθέης 69Β)
14121 Ηράκλειο, Αττική
κοντά στο Σταθμό ΗΣΑΠ (Ηράκλειο Αττικής)

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
210 8000009, 210 2770181 | [email protected] | www.polis.edu.gr


Λιάνα Τελειώνη

Λιάνα Τελειώνη

Η Λιάνα Τελειώνη είναι συγγραφέας, Life Coach, NLP Master, υπνοθεραπεύτρια, ανθοθεραπεύτρια, εκπαιδεύτρια εναλλακτικών μεθόδων ενδυνάμωσης, δασκάλα Χάθα και Ράτζα Γιόγκα.

Γεννήθηκε στην Αθήνα με καταγωγή από Ιθάκη. Σπούδασε σκηνοθεσία, φωτογραφία και μοντάζ. Έλαβε μέρος στο Φεστιβάλ Δράμας με σενάριο και σκηνοθεσία στη ταινία μικρού μήκους «Νέμεσις». Συμμετείχε σε κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές ενώ εργάστηκε και αρκετά χρόνια ως φωτογράφος.

Η μεγάλη της αγάπη στο γράψιμο και η ανάγκη να μοιραστεί τις εσωτερικές της αναζητήσεις την οδήγησαν στο πρώτο της βιβλίο αυτογνωσίας «Όλοι οι ευτυχισμένοι άνθρωποι που ξέρω» εκδόσεις Κέδρος 2003. Έτσι από τις σπουδές κινηματογράφου… πέρασε στην συγγραφή, στην μελέτη της ανθρώπινης ύπαρξης και στα μυστήρια της ψυχής!

Εργάζεται με αγάπη και αφοσίωση στον μετασχηματισμό του πόνου και των ανθρώπινων εξαρτήσεων σε δύναμη, με σκοπό να υπενθυμίσει και να αφυπνίσει την απεριόριστη, εσωτερική δύναμη που υπάρχει σε όλους τους ανθρώπους. Προσφέρει δωρεάν μαθήματα, ασκήσεις ενδυνάμωσης και διαλογισμούς από το internet – μέσω του καναλιού της στο youtube.

Είναι συγγραφέας των βιβλίων:

« Όλοι οι Ευτυχισμένοι Άνθρωποι που ξέρω » εκδόσεις Κέδρος
 « Η Εξέλιξη της Ψυχής» Βιβλίο με CD 3ων διαλογισμών, εκδ. Αλφάβητο Ζωής (τα υπόλοιπα 6 CD’S της σειράς είναι στην παρακάτω κασετίνα)
« Η Εξέλιξη της Ψυχής σε Πρόγραμμα Αυτό-εκπαίδευσης μέσω 18 Διαλογισμών σε 6 CD’S» Κασετίνα με CD’ S διαλογισμών εκδ. Αλφάβητο Ζωής
«Η Εξέλιξη της Ψυχής Εγχειρίδιο Χρήσης και Διαλογιστικές Κάρτες» Βιβλίο μαζί με Κάρτες Αυτογνωσίας εκδ. Αλφάβητο Ζωής
« Ρέικι – Ολοκληρωμένος Οδηγός της Γνώσης και της Άσκησης » βιβλίο με CD διαλογισμού, εκδ. Αλφάβητο Ζωής
«Γαία – Το Κοσμοδρόμιο των Θεών» βιβλίο με CD διαλογισμών, εκδ. Αλφάβητο Ζωής

Εκπαίδευση
–  Life Coacth – NLP Master– Θεραπευτική Ύπνωση – Αναδρομές – Ψυχοδιαγνωστική Γραφολογία – Δασκάλα Yoga  Ανθοιάματα Μπαχ-  – Reconnective HealingThe Reconnection – Κοσμοενεργητική – Ε.F.T. S.R.T.- Theta Healing: Advanced DNAManifestation and Abundance, Soul Mate, Rhythm weight– Body Mirror- Αριθμοσοφία- Reiki Master Teacher Angelic Reiki Master TeacherΕκπαιδεύτρια Σαμάνικων TεχνικώνΥπερβατικός Διαλογισμός – Ενεργοποίηση και Διαχείριση Εγκεφαλικών Δεξιοτήτων: Μέθοδος Σέντερη


Το σεμινάριο εντάσσεται στον κύκλο σεμιναρίων και διαλέξεων Μετα-Μόρφωση για όλους, που συνδιοργανώνουν η Όμορφη Ζωή, το “Πόλις” Κέντρο Πολιτισμού κι Εκπαίδευσης κι επιλεγμένοι εισηγητές.
Αυτόνομα, ολοκληρωμένα, χρηστικά σεμινάρια σε εξαιρετικά προσιτή τιμή!

Σεμινάρια "Μετα-μόρφωση για όλους !"


 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
10 Ιανουαρίου 2018
Ώρα:
18:30 έως 21:30
Κόστος:
10€
Κατηγορίες Εκδήλωσης:

Χώρος Διεξαγωγής

ΠΟΛΙΣ Σπουδή, Τέχνη, Ίαση & Τέρψη
Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης 69Β
Αθήνα, Αττική 14121 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
21 0800 0009
Website:
www.polis.edu.gr
Email:
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Send this to a friend